Şimdi Ara

Kız arkadaş problemi ( ciddi uyku uyuyamıyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen hiç uzatmadan konuya giriyorum. Nisan ayında tanıştık 2 aylık bi flört dönemi oldu,haziran sonunda çıkmaya başladık. İlk başlarda herşey tozpembeydi mükemmeldi,üniversite tercih dönemi geldi kız arkadaşım gitmek istemiyorum senle kalmak istiyorum dedi bende o zaman kal dedim ve açıktan okumaya karar verdi. Sonra çeşitli değişimler başladı instagram snapchat facebook gibi kullandığım ne kadar sosyal platform varsa hepsinin şifresini istedi zorla söke söke aldı resmen ve şöyle dedi "eğer bu şifreler değişirse benide değiştir. Keşke bunlarla kalsaydı her buluşmada telefon kurcalamalar,sokağa çıkmama karışmalar,liseden dershaneden ne bileyim kız arkadaşlarımla görüşmemi engellemeler falan.

Defalarca konuşmayı denedim derdimi anlattım bu olaylar yüzünden 1 kere ayrılık noktasına geldik, düzeleceğine falan söz verdi ama yok. Ben 22 yaşında adamım ve hayatımı resmen bana zindan ediyor. İlk ayrılmayı denediğimde telefonda 1 saat aralıksız ağladı, ben ayrılıkta ısrar edince bi anda delirip sen benim namusumla oynadın gibisinden konuştu (4-5 kere öpüştük). Şuan tamamen ayrıyız ve son konuşmada seni öldürtücem gibisinden şeyler söyleyince benim kayış iyice koptu ve çok kötü ayrıldık.

Şuan fake hesaplar kurup beni sağdan soldan takip ediyor ve işin kötü yanı ben çok büyük vicdan azabı çekiyorum. Keşke üniversiteye git deseydim geleceği ile oynamış olmaktan çok korkuyorum. Her işte bir hayır vardır diye düşünüyorum fakat kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum. Vicdan azabından geceleri gözüme uyku girmiyor, beni her yerden engellemiş. Sizce doğru mu yaptım? Vicdan azabı çekmem normal mi? Bi akıl fikir verin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuyamadim kardes ama seviyorsan git konus bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vicdan azabı çekmen normal. Çek bence. Böyle sevgili olacaksınız diye kimsenin hayatına engel olmayın. Gezmesine dolaşmasına engel olmayın. Geleceğe dair konularda söz sahibi olmayın. Yarın bir gün ayrılınca böyle kendinizi suçlu hissedersiniz.

Genel olarak konuşuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

Vicdan azabı çekmen normal. Çek bence. Böyle sevgili olacaksınız diye kimsenin hayatına engel olmayın. Gezmesine dolaşmasına engel olmayın. Geleceğe dair konularda söz sahibi olmayın. Yarın bir gün ayrılınca böyle kendinizi suçlu hissedersiniz.

Genel olarak konuşuyorum

Mani olan konuyu açan arkadaş değil yalnız. Genel olarak söylediğinizi belirtmişsiniz fakat yinede buraya pek uyumlu bir açıklama değil gibi.

Kendi fikrim, her kişi ve birey kendi hayatından sorumludur. Bunun için vicdan azabı çekmenin bir manası yok, okumak isteseydi zaten okurdu bir insan. Maddi/manevi seni pek alakadar etmez.
    Fakat, her işe burun sokmak, onu yapma, bununla görüşme ve hele ki günümüz malum şartları sosyal medya hesapları vs.. ve telefon kurcalamalar bildiğimiz bir kişinin özel hayatı.. birnevi kişiliğini yansıtan bir durum, mahremiyet.. Buna en başta sen engel olman gerekirken, işin bu raddelere gelmesinde sanırım birazda seninde hatan var.

Sonuçta 'güven' denilen, kendi kendine apayrı bir başlık olan terimin temeli ve sağlanması bir ilişkinin hem başı hemde sonudur.

Ha, telefonumu, rehberimi, whatsapp veyahut fbchat gibi türevi elimden alıp göz atmasına ve hele ki sosyal medya hesaplarımın şifrelerinin teminini istemesine asla ve asla sıcak bakmam ve tasvipte etmiyorum..

4-5 öpüşme ile namus biraz garip geldi. Fakat, 'seni öldürtücem' lafını da epey garipsedim. Devir, dönem o kadar çetrefilli bir hâl aldı ki, kimin ne olduğu belli olunmuyor artık.
    Tehdit tehdittir. Cinsiyeti fark etmez.. İş ciddi ise, savcılığa başvurmanı öneririm güzel kardeşim.

• quote:

Vicdan azabı çekmen normal. Çek bence. Böyle sevgili olacaksınız diye kimsenin hayatına engel olmayın. Gezmesine dolaşmasına engel olmayın. Geleceğe dair konularda söz sahibi olmayın. Yarın bir gün ayrılınca böyle kendinizi suçlu hissedersiniz.

Genel olarak konuşuyorum

Tamamda hocam benim ne günahım var? O dönem ben bu yüzüyle tanışmamıştım henüz kalmak istiyorum dedi herşey iyiyken kal dedim. Bu noktada suç birazda onda,1 aylık ilişki için bu tip bi karar alması yanlıştı. Benim kadar onunda suçlu olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

quote:

Genel olarak konuşuyorum

Mani olan konuyu açan arkadaş değil yalnız. Genel olarak söylediğinizi belirtmişsiniz fakat yinede buraya pek uyumlu bir açıklama değil gibi.

Kendi fikrim, her kişi ve birey kendi hayatından sorumludur. Bunun için vicdan azabı çekmenin bir manası yok, okumak isteseydi zaten okurdu bir insan. Maddi/manevi seni pek alakadar etmez.
    Fakat, her işe burun sokmak, onu yapma, bununla görüşme ve hele ki günümüz malum şartları sosyal medya hesapları vs.. ve telefon kurcalamalar bildiğimiz bir kişinin özel hayatı.. birnevi kişiliğini yansıtan bir durum, mahremiyet.. Buna en başta sen engel olman gerekirken, işin bu raddelere gelmesinde sanırım birazda seninde hatan var.

Sonuçta 'güven' denilen, kendi kendine apayrı bir başlık olan terimin temeli ve sağlanması bir ilişkinin hem başı hemde sonudur.

Ha, telefonumu, rehberimi, whatsapp veyahut fbchat gibi türevi elimden alıp göz atmasına ve hele ki sosyal medya hesaplarımın şifrelerinin teminini istemesine asla ve asla sıcak bakmam ve tasvipte etmiyorum..

4-5 öpüşme ile namus biraz garip geldi. Fakat, 'seni öldürtücem' lafını da epey garipsedim. Devir, dönem o kadar çetrefilli bir hâl aldı ki, kimin ne olduğu belli olunmuyor artık.
    Tehdit tehdittir. Cinsiyeti fark etmez.. İş ciddi ise, savcılığa başvurmanı öneririm güzel kardeşim.

İşte insan gençken karşısındaki kişiyi geleceği olarak görebiliyor o anki sevgi aşk durumuna bağlı olarak. O yüzden böyle büyük kararların verileceği konularda kimse iş başına geçmesin. Ne zaman ki iş ciddi boyuta taşınır söz nişan vs olur o zaman bu konular konuşulabilir tartışılabilir o zaman söz sahibi olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Genel olarak konuşuyorum

Tamamda hocam benim ne günahım var? O dönem ben bu yüzüyle tanışmamıştım henüz kalmak istiyorum dedi herşey iyiyken kal dedim. Bu noktada suç birazda onda,1 aylık ilişki için bu tip bi karar alması yanlıştı. Benim kadar onunda suçlu olduğunu düşünüyorum.

Evet onda da büyük suç var. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi belki o da çok istemiyordu bu yüzden tercih etti. Ama biraz mantıklı düşün ve tarafsız olarak düşünsene 1 aylık konuştuğun birine bu kararı verdirtmen sence doğru mu? Neyse olan oldu boşver takma kafana böyle şeyleri. Hiç birşey olmaz. Bu senin için tecrübe oldu artık yeni aşklara yelken aç daha bilinçli bir şekilde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Genel olarak konuşuyorum

Evet onda da büyük suç var. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi belki o da çok istemiyordu bu yüzden tercih etti. Ama biraz mantıklı düşün ve tarafsız olarak düşünsene 1 aylık konuştuğun birine bu kararı verdirtmen sence doğru mu? Neyse olan oldu boşver takma kafana böyle şeyleri. Hiç birşey olmaz. Bu senin için tecrübe oldu artık yeni aşklara yelken aç daha bilinçli bir şekilde

Hocam sana yemin ediyorum o ara herşey tozpembeydi, şimdiki aklım olsa asla ama asla kal demezdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Genel olarak konuşuyorum

Hocam sana yemin ediyorum o ara herşey tozpembeydi, şimdiki aklım olsa asla ama asla kal demezdim.

Biliyorum benim de başıma gelmişti çünkü böyle şeyler. Ders almış ol. Evlilik planı yaptığım kişiyle ayrılalı 2 hafta oldu. Evliliğe 1-2 adım kala bitti benim ki. Olmayınca olmuyor ileride daha kötü olacağına önceden bitmesi daha iyi.Yeni aşklara yelken açtım bende takılma boşver böylesi daha iyi olmuştur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco de Lucia -- 19 Eylül 2016; 3:25:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Genel olarak konuşuyorum

Biliyorum benim de başıma gelmişti çünkü böyle şeyler. Ders almış ol. Bende evlilik planı yaptığım kişiyle ayrılalı 2 hafta oldu. Ailelerimizle dahi tanışmıştık. Son bir iki adım kalmıştı ama olmadı işte. Yeni aşklara yelken açtım bende takılma boşver böylesi daha iyi olmuştur belki

Tek korkum geleceği ile oynamış olmak başka türlü hiçbir suçluluk duygusu yaşamıyorum.

• Bence her ne olursa olsun her insanın özel bir alanı olmalı. Bu evlilikte bile olmalı. Karşı tarafın sosyal medya şifrelerini almak, sürekli takip etmek büyük bir saygısızlık ve terbiyesizliktir. En baştan buna kesinlikle izin vermemeliydiniz. Demek ki size saygı ve güven duymamış. Ben, bana saygı duymayan ve güvenmeyen insanla selamlaşmam bile.

Okulu da sizle birlikte olma amacıyla açıktan okuması muhtemelen duygusal alınmış bir karar. Siz hiç ısrar ettiniz mi bilmiyorum. Eğer baskı yaptıysanız bu konuda bence vicdan azabı duyun. Yok, kendi isteğiyle karar aldıysa tamamen onun hayatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: julia dream

Bence her ne olursa olsun her insanın özel bir alanı olmalı. Bu evlilikte bile olmalı. Karşı tarafın sosyal medya şifrelerini almak, sürekli takip etmek büyük bir saygısızlık ve terbiyesizliktir. En baştan buna kesinlikle izin vermemeliydiniz. Demek ki size saygı ve güven duymamış. Ben, bana saygı duymayan ve güvenmeyen insanla selamlaşmam bile.

Okulu da sizle birlikte olma amacıyla açıktan okuması muhtemelen duygusal alınmış bir karar. Siz hiç ısrar ettiniz mi bilmiyorum. Eğer baskı yaptıysanız bu konuda bence vicdan azabı duyun. Yok, kendi isteğiyle karar aldıysa tamamen onun hayatı.

Hocam baskıdan ziyade her türlü kararını desteklediğimi ama yanımda kalsa daha iyi olacağını söyledim. Ben nerden bileyim böyle bi insana dönüşeceğini inanılmaz pişmanım.

• Kız seni tamamen sahiplenmiş bazı insanlar aşık olduğu kişiye böyle saplantılı davranışlarda bulunabilir normaldir Türk sevgililerime sosyal medya şifrelerimi onlar istemeden veriyorum saklayacak birşeyim yok yabancı iki sevgilimede teklif ettim şifreleri veriyim diye ikiside hayır ben senin özeline saygılıyım demişti farka bak :)

toparlayalım senin vicdan azabı çekmene gerek yok sen elinden geleni yapmışsın o tarz insanlarla uğraşmak senidr mental olarak yıpratır ayrıca bir laf vardır ya huylu huyundan vazgeçmez aynen öyle işte bir daha barışmak isterse reddet yoksa herşey başa döner

Not : Tecrübe

• quote:

Orijinalden alıntı: back2back

Kız seni tamamen sahiplenmiş bazı insanlar aşık olduğu kişiye böyle saplantılı davranışlarda bulunabilir normaldir Türk sevgililerime sosyal medya şifrelerimi onlar istemeden veriyorum saklayacak birşeyim yok yabancı iki sevgilimede teklif ettim şifreleri veriyim diye ikiside hayır ben senin özeline saygılıyım demişti farka bak :)

toparlayalım senin vicdan azabı çekmene gerek yok sen elinden geleni yapmışsın o tarz insanlarla uğraşmak senidr mental olarak yıpratır ayrıca bir laf vardır ya huylu huyundan vazgeçmez aynen öyle işte bir daha barışmak isterse reddet yoksa herşey başa döner

Not : Tecrübe

Hocam ağlıyor sürekli ailesinden uzakta birde o yüzden de üzülüyorum. Fakat birlikte olursakta boğuluyorum ne yapacağımı şaşırdım.

• seni test ediyor. gerçek bir erkek ol ve ona ağzının payını ver evlat.
  • Sen haklısın nokta. Koy ver gitsin. O kişiyle bir ömür geçmez bunu sen de biliyorsun. O zaman ikimiz de hemfikiriz ki en doğrusunu yaptın.

• Kairros. kullanıcısına yanıt
    Allah kurtarmış. acıma acınacak hale düşersin
  • Sırf senin için geleceğini değiştirdiğini düşünmüyorum.okumaya niyeti yoktur onun.cidden senin aşkınla kaldıysa da ayrı bi salaklık.seninde kal demen ayrı bi olay ya neyse.Tipik hazırcı bi kız.zengin bi eleman bulup kapağı atar yakında.salak salak triplere vicdan azabına girme

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Allah kurtarmış. acıma acınacak hale düşersin

Şu tip yorumlar içime su serpiyor Allah razı olsun hocam vallahi.

• Kairros. kullanıcısına yanıt
    Sen niye pismansin ki onu anlamadim, kiz manyak cikmis sende ayrilmisin ayrica hayat onun hayati kendi kararlari kendisini ilgilendirir onun verdigi karar seni baglamaz, ne yapmak istiyorsan onu yapcan ben olsam o kiz bu sifreler degisirse benide degistir dedigi anda derdim haaaa s*iktir allahin manyagina cattik diye ve iliskiyi keserdim, baskalarinin ne dusundugune onem vermicen hakli oldugunu bildigin surece .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.