Şimdi Ara

Intihar etsem Allah taksiratimi affeder mi ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi kotu bir isim vardi fakat icinde bulundugum psikolojik ve saglik nedenlerinden dolayı yolumu ayirmak mecburiyetinde kaldim. Suan inanin cok kotu durumdayim maddi olarak iyi kotu birikimim olsa da velakin surekli yarini dusunmek,baskasina muhtac olmak ve insanlarin sana baktigi farkli gozler yuzunden yalan soylemek mecburiyetinde durmak yuzunden geceleri rahat uyku uyuyamiyorum. Gecmis gelecek arasinda sikisip kaldim... artik mucadele edecek kudretim kalmadi.

Bircok yere basvurdum ses seda cikmadi. Bim a101 dersen ahmetin mehmetin yaninda nereye kadar gidecek bu hayat ? Zaman gidiyor hayat akiyor fakat elde var sifir... Allah kimseyi umutsuzluga dusurmesin. Kafam o kadar dolu ki alkol icmiyorum tovbe ettim koye gittik balikesir altinoluk ne denize girdim ne gezmek istedim aklima surekli yarini dusunmekte... canima kiysam Allah affeder mi ? Tek gercek huzur ahirette, utanmaktan annemin yuzune bakamiyorum. Bircok belediyeye basvuru yaptim ses seda cikmadi. Artik dayanamiyorum 78 kg dan 60 kg ya dustum sirf yasamak icin yemek yiyorum sosyal bir insanda degilim adim attiginiz zaten para hayati takmadan yasayamiyorum oyle bir an geliyor ki artik olmek icin Allah a dua ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 10 Ekim 2019; 12:48:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Insanlarin kaderini mucadele etmek degistirir.Bir karikatur vardi adam madende elmas ariyor kaziyor kaziyor en sonunda pes ediyor halbuki 1 kazma daha vursa elmasin oldugu bölgeyi acacakti.Hayatta böyledir kazmaya devam eninde sonunda elmasi alacaksin.Ayrica intihar sana degil ailene aci birakir,bunu sakin unutma,ömür boyu bu travmayi onlara yasatmaya hakkin yok hocam,herkes kotu seyler yasiyor ailesini kaybediyor issiz kaliyor,herkes pes edip intihar etse dunyada insan kalmazdi.Mucadeleye devam

• EienV kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun sagol, dedigin dogru rıskinı arayan bulur. Eve kapanip hayata,her seye kusmemek gerekli. Dun o kadar sigara icmisim ki normalde icmiyorum usutup hastalandim. Basimi kaldiramiyorum ev desen zindan gibi sukur kendi evimiz ama ne gunes goruyor ne isik -1. katta kot-1 de...

Sanirim evde durmakta insani kotu yapiyor psikologa gitsem bir faydasi olur mu ?

• Psikologa gitsen tabi ki faydasi olur,verdigi ilac rahatlatir ama iş sende sabrinda ve kafanda biter dostum.

• Hiçbir semitik[hristiyanlik,judaizm,islam] dinde intihar etmek kabul edilebilir/affedilebilir değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 10 Ekim 2019; 20:43:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsan umutsuz anlarında doğru düşünemiyor bu yüzden kötü düşünceler etrafını sarınca geri dönüşü olmayan hatalar yapabilirsin.
    intihar olayına gelince affedilmeyen nadir günahlardan allah korusun.
    Allah çok yardımcın olsun
  • İntihar eden Allah'ın kendisine emanet ettiği cana ihanet etmiş olur, cehenneme gider.Cehennemde kendisini ne şekilde intihar etmişse o şekilde devamlı azap olunur.

İntihar çıkış yolu değil batıştır.Dünyaya tahammül edemeyen cehenneme edebilir mi hiç? Şeytanın aldatmasına kanma kardeşim. Her şey geçer.Güzel günler de gelir bir gün. Sabret. Hem ölüm zaten kaçınılmaz. Öyleyse acele etmenin ne gereği var? Huzurlu bir ahiret için azığını hazırla kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polise şikayet etsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak dostum bende çok uzun yıllar boş gezdim yeni işe girdi 1 ay oluyor çok memnun değilim ama mecbur gidiyoruz işte boş durmayın sürekli iş ilanlarına bakın başvurun müracat edin hem özel hem devlet alımlarını takip edin her insanın kaderi kendi çabasına bağlı kılınmıştır...
    insanoğlu suyun üzerindeki bir saman çöpü misali gide gider bir yere saplanır kalır sizde inşallah en kısa zamanda istediğiniz gibi iş bulursunuz...
    selametle....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.