Şimdi Ara

kız arkadaş bulamayanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
7
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyenin mevcut durumunda kızlar evlenmeye koca bulamıyor.

örnek veriyorum denizli yada nevşehir yada tunceli yada bartın yada adapazarı... gibi illerde ciddi anlamda iyi maaşla çalışan insanlar yok. çalışanların hepsi ya memur ya kargocu ya a101de çalışıyor. bak burası çok önemli : çalışanların yarısı asgari ücretli.sen asgari ücretten fazla maaş aldığında kızı kaparsın.sevgi kaş göz bakışma..geç bunları. olay para da biter.

bizim kızımız üniversite okumuşsa üniversite mezunu işi olan biri arıyor ve bu la mı yor. kızların çoğu beklemede 4 gözle bekliyor beyaz atlı prensi..

bizim genç ne yapıyor.. bilgisayar oyunları yada futbol gibi boş uğraş bulup tüm zamanını ona odaklıyor ve kalan zamanlarında kız peşinde koşuyor. parasızlık yüzünden youtube kanal açma ve video çekme gibi birkaç kişi zengin olduysa bende olurum diye de düşünüyor, tüm gün video editliyor. kendi gibi işsizlere palyaçoluk yapıyor onları eğlendiriyor.dizilere sarıyor sezoj 5 episode 17 izle izle bitmez...

aslında tam eğitime odaklanması gereken zamanda boş işlere odaklanıp hem kız arkadaşım yok diye ağlıyor hem de ilerde edineceği iyi meslek ihtimalini kaçırıyor ve okul bitince görüştüğü adayların ilk sorduğu soru hangi okulu bitirdin ne iş yapıyorsun...

bu hayatta işsizde kalmadım ve ilk teklif ettiğim kızla evlendim.reddetme sözkonusu değildi başka 50 kıza teklif etsem 50si de kabul ederdi hertaraf kız kaynıyor ve burda gençler birini bulamadık diye ağlıyorlar.

gençler okulunuza eğitiminize odaklanın, herşeyin zamanı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 2 Mayıs 2022; 12:36:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen tekeri patlak motoru yağ damlatan otobüse biner misin? nereye götürecek o otobüs seni?

kızda sana güvenip yola çıkacak,çocuk yapacak, belki çocuk yüzünden kendi çalışamayacak, çocuklarını güvenle büyütebileceği bir yuva ister. o da günümüz şartlarında parayla oluyor. içtiğin 330ml erikli suyu bile bedava içemiyorsun. dünya şartlarını gözardı eden kız yada erkek ikisi de duman olur. hayat romantik bir film değil. internetini ödemezsen bu mesaja cevap bile yazamazsın.

Hocam adam yazmis kizlar evlenmeye adam bulamiyor diye. Ben de katiliyorum ama daha dogrusu

Kizlar hayati boyunce sabah aksam calismis yememis icmemis biriktirmis ve butun bu birikiminin yarisini ve hayatinda boyunca alacagi nafakayi odeyecek bir enayi bulamiyor.

Kizlar eger sadece koca arasaydi hepsi yarin evlenirdi ama maymunlar gozunu acti artik. Kimse kezbanlarin kahrini cekmek istemiyor. Adam bi 31 ceker iki kariya giderim kafam rahat olur diyor.

Ben de ayni fikirdeyim. 3000 pound aylik net gelirim var. Amsterdamda barbie gibi kizlara gittim takmasi 50 euroydu. Bildigin barbie ama gogusler falan silikon ince bel 20lik hatunlar. Her allahin gunu baska hatuna taksam 1500 euro.

Taylanda falan gitsen 100 euroya gecelik threesome yapiyorsun 18lik hatunlarla.

Hayatta bunlar varken bu kezolar da evlenecek adam ariyor. Haftada bir de seks yapip bide ustune kendininkini altindan saniyor.

Bu sartlarda evlenmicek erkege degil evlenecek erkege sasiririm ben asil

bi yaştan sonra maddi özürlüğünü elde edince bu kez de Türk milleti sana "yoluncak kaz" ya da "geri zekalı" misali bakıyo ve mahallede erkek aranan kızları sana getiriyolar teklif olarak. iğrenç bir durum.

ben bunu yaşadım. gençliğim beta şeklinde çalışarak geçti, 30'lu yaşlara girince ev ve araba sahibi oldum, o gün bu gündür ege bölgesinin dört bir yanında yaşamakta olan tanıdıklarımızdan 30'larına merdiven dayamış ya da 30'u geçmiş kızların isimleri getiriyo görüşme teklifi için. bekar olduğumu duyan kendi mahallesindeki evde kalmış kızı kapıp koşuyo. bekarız diye bizi önüne gelene tamah edecek azıtmış hıyar zannetti heraldi bunlar.

İstanbul'da iş vesilesiyle tanıdığım 30+ yaşa gelmiş dul kız bile bana işatmaya başladı daha yeni.

şükür ki iş vesilesiyle memleketten uzakta yaşıyorum da şu kız kurusu teklifi getirme saçmalıklarına doğrudan maruz kalmıyorum.

şimdi diyeceksiniz ulan kendin 36 yaşında bekar olarak erkek kurusu olmuyon mu? bir erkek ne zaman erkek kurusu olur biliyo musunuz? özgüvensiz ve hayatını kazanamamış durumda olduğunda erkek kurusu olur. benim şu anki kafa rahatlığı ve özgüven seviyem kendi hayatımın max noktasında ve her geçen gün artarak gidiyor.

siz siz olun, hiçbir zaman "düzeyli ilişki arıyorum, ciddi şekilde evlilik düşünen ciddi erkek arıyorum" kafasında mahalledeki tanıdıkları vasıtasıyla size ulaşan kızlarla görüşmeyin, doğrudan reddedip geçin. hiçbir kız mutlu etmek isteyeceği bir erkeği "düzeyli evlilik arıyorum, ciddi erkek arıyorum" diyerek aranmaz. siz hayatınızda hiç 23 yaşında olup da "düzeyli ilişki arıyorum" diye gezen bi kız gördünüz mü? kızın o yaşta birsürü seçeneği var zaten, o yaştaki bir kız kendisine cinsel heyecan uyandıran erkeklerin peşinden koşuyor olacaktır. aynı kız kendisi 30'larıa merdiven dayadığında bi anda çocuk yapmak zorunda olduğunun farkına varıp: "ciddi erkek arıyorum, ben ciddi evlilik düşünen biriyim" yalanıyla size ulaşır, iplemeyiniz.

benim gibi gençliğiniz beta geçtiyse ve sonradan rahata erdiyseniz, gezin-tozun, festivallere katılın, her haftasonu dışarda takılın kafanıza göre, denk gelen olursa çakıp geçin, 40'a kadar evlenmeyin derim, ha 24-25 yaşında seni seven kız bulursun evlenirsin o ayrı, ama, çoğu erkek kendisi 32 yaşındayken gidip 31-32 yaşında olan "düzeyle ilişki arıyor" olan kızla evleniyo, böyle şeyler yapmayın, neden mi? çünkü 32 yaşındaki bir kız zaten sizin 45 yaşındaki halinizi de kabul edip evlenecek. eğer 30-32 yaşındaki bir kızla evlenecekseniz zaten 40-45'e kadar bekleyip ondan sonra 30-32'lerinde olan bi kız bulup onunla evlenirsiz. "yaş ilerlemeden çocuk sahibi olmam lazım" diyosanız da, dediğim gibi, kendiniz 30+ olsanız bile 20'lrinde olan kızlara bakın, 30'larına girmiş kızları doğrudan eleyin. bir kız için 30 yaş çok geç bir yaştır. benim kız olan kuzenlerim bile 30'larında full düşük yapıp durdular, zira işyerinden arkadaşların eşleri arasında da 30'dan sonraki çocuk denemelerinden düşükler yaşayan çoook kişi oldu çok. erkek için böyle bi sınır yok. erkek 60'ında evlenip 3 çocuk sahibi olablir rahatlıkla.
  • CanPolat Alemdaryoutube
    Pala Kurtlar Vadisi
    https://www.youtube.com/watch?v=M_Q4u5Ldoi4
  • 49 yaşındayım 22' lik çıtıra Sugar Daddy' lik yapıyorum.
    Alan memnun satan memnun...

• Doğru yazmışsın hocam zengin adamın hali bir başka oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam kızların hiç biri erkek istemiyor emin ol koca bekleyen de yok

• yaş 22 den sonra panik yapmaya başlarlar 25de panik git gide artar. 18 yaşında tabi evlenmek istemez. sen 18yaşında kız arkadaş yapıyım diye kasarsan abuk sabuk nazlarla oyunlarla tüm vaktini öldürürsün.

• Kıza direkt evlenme teklifi mi ettin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

hayır birkaç sene arkadaş kaldım. arkadaş olurken bile okuğun/mezun olduğun okul ve yaptığın iş çok önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 2 Mayıs 2022; 12:17:43 >
  • Hocam paranız olursa kızlar gelir diyorsunuz paramız yokken yüzümüze bakmayan birini zamanında varlıklıyken alıp neden yol arkadaşımız yapalım ki şahsen ben param varken bana gelen kızlardan şüphe ederim sadakat ve saygıda lazım aldatma ihtimalide var ben olsam gider kızın sadakatini denerim zenginde olsam fakirde olsam birkaç sınava sokarım o farkında olmadan eğer istediğim gibi sonuçlar geldiyse artık evlenmeyi düşünebilirim

• Ulpro kullanıcısına yanıt

sen tekeri patlak motoru yağ damlatan otobüse biner misin? nereye götürecek o otobüs seni?

kızda sana güvenip yola çıkacak,çocuk yapacak, belki çocuk yüzünden kendi çalışamayacak, çocuklarını güvenle büyütebileceği bir yuva ister. o da günümüz şartlarında parayla oluyor. içtiğin 330ml erikli suyu bile bedava içemiyorsun. dünya şartlarını gözardı eden kız yada erkek ikisi de duman olur. hayat romantik bir film değil. internetini ödemezsen bu mesaja cevap bile yazamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 2 Mayıs 2022; 12:34:47 >
  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt
    Ben kıza yaşatacağımız şartları değil kızın bize yaşatacağı şartları dile getirdim acun yada johny deep gibi bir son istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 2 Mayıs 2022; 12:38:44 >
  • Asgari ücretin 4 katından daha fazla maaş alıyorum, üniversite mezunuyum. Kız yok. Açtığın konu ve yazdıkların saçmalığın daniskası, kusura bakma. Parayla ancak eskort veya gizli eskort (kabul etmeyen) bulursun.

• "...hertaraf kız kaynıyor ve burda gençler birini bulamadık diye ağlıyorlar."

tam olarak adres verebilir misiniz? kartal, pendik, maltepe vs. ilçe bilgiside olur. :D

• sen evlenme niyetinde ol bulursun. paran var diye herkes bacaklarını açıp sana gel demiyecek tabiki.

Ciddi ilişki arıyoruz zaten, eskort arasak yüz kere bulmuştuk. Tanıştığım kadınla ertesi gün nikâh yapacak değilim ciddi ilişki dediğim evliliğe gidecek olan ilişki…

• buraya mesajı bile atarlı yazıyorsun dostum. niye arkadaş bulamadığın belli. sakinleş biraz. su iç.

ben daha bu konuya yazmıycam yazarsam tekrara düşerim ve vakit harcarım. hadi iyi şanslar herkese

• Hocam neden kız yok istanbulda yaklaşık 20 milyon kız var

Atarlı yazmıyorum, arkadaş da aramıyorum. Yazı dili olduğu için sana öyle geliyor. Boş yapıyorsun.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.