Şimdi Ara

Kız arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
3
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler nasıl buluyorsunuz yav ? Nerden tanışıyorsunuz yani. İşyerinden olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Düzgün yazdığında cevap verip muhabbet etmeye başlıyorsa ya profilin ona güven vermiş sana arkadaşça bakıyor sohbet etmek istiyordur ya da seni beğenmiştir, o da ciddidir.

Acele etmeden niyetini belli edebilir ilgi gösterme seviyesini güzel ayarlarsan kesin evlenirsin, güzel severler çünkü bu tarz kızlar.

Genelde sadece tanıdık ekleyen, takipçi ve takip ettiği sayısı 200'ü geçmeyen, en az 3-5 fotoğrafı olan ve bu fotoğraflar arası uzun zamanlar olan kızlar oluyo bunlar, yani çok gösteriş falan sevmedikleri için instagrama her dk fotoğraf atmazlar.

Ben bu tarz bi kıza denk gelsem kesin nikah basarım.

Tinderda takipçi kasmaya çalışan tiplere sakın bulaşma, yani bunlara bulaşmak için cebin dolu olması lazım çünkü para yemeyi çok severler, zaten açık açık mesaj atın diyen kızdan hayır gelmez kaldı ki o tinder hesabı da takipçi kasmak için açılmıştır.

Takipçi sayısı 200+ olup da sürekli story, fotoğraf atan kızlara önüne ne gelirse yaz, P*ç erkeği oynayınca çok güzel düşüyorlar, masum, saf, temiz ayakları ile bunları tavlayamazsın, tavlaman için ya para lazım, ya da komik olman, çene olması lazım.

Azıcık tipiysen zaten, ağzın laf yaptığı ve komik olduğun için düşüyorlar hemen.

Bu arada hangi tip kız olursa olsun çok fazla ilgi göstermiyceksin, azcikk yavsiycaksin, yeşil ışık yaktığını gördüğün an kendini geri çekiceksin.

Hiç bir insan kolay elde edilen şeyleri sevmez, amaç aşk değil takılmak bile olsa hemen olmamalı, yürümek deyimini koşmak gibi yapmamak lazım.

Gerçekten de yavaş yavaş yürüyünce düşüyorlar zaten.

Aklına takılan her türlü soruyu sorabilirsin hepsini cevaplarım hocam, zamanında çok acı çektim, şimdi acısını çıkartıyorum.

• İnstagramdan buluyorum, önüme geleni ekleyip yazıyorum

Dikkatimi çekmez hiç kimse, dikkat ederim işime gelirsee ;))

• Gray Hat Ghost kullanıcısına yanıt

Oluyor mu öyle?Kız arkadaş 

Kız arkadaş

Mesela nerde

Yakışıklısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam hem de nasıl düşüyor varya, ben bir iki ay öncesine kadar çok çekiniyodum, yani bana saçma geliyordu direk yavşamak, çok arkadaşça dostça yaklaşıyor hep friendzone oluyordum, ama hayvan gibi şaapınca düşüyorlarmış onu anladım.

Değilim :(

Orijinalden alıntı: Gray Hat Ghost

Hocam hem de nasıl düşüyor varya, ben bir iki ay öncesine kadar çok çekiniyodum, yani bana saçma geliyordu direk yavşamak, çok arkadaşça dostça yaklaşıyor hep friendzone oluyordum, ama hayvan gibi şaapınca düşüyorlarmış onu anladım.

Ekleyip sonra merhaba falan mı yazıyorsun?

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

Sebep

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayır ciddi kelime ve cümleler çoğu kişide işe yaramıyor, çünkü bu varlıkların büyük çoğunluğu mantıklarını kullanmayı bilmiyor, goygoy derdinler.

Kendimden emin ve şakacı şekilde direk mevzuya giriyorum,

Ben seni çok beğendim ya yazıyorum genelde, Are you cola? yazarak bile tanıştığım oluyor.

Edit:

Örnek bir konuşma

Kız arkadaş

Edit 2:

Kız arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 3 Mayıs 2022; 13:27:35 >

• Gray Hat Ghost kullanıcısına yanıt

Bu nedir ya cidden diyaloglar böyle mi gelişiyor?

Zamanla kızların ne kadar boş olduğunu öğrendim, aşk ve aile kurma hayallerinden vazgeçtim, dalgama bakıyorum, tersleyen kızlar da oluyor mesela, sen kimsin len diyip engel atıyorum direk.

Önüme gelene kafama estiği gibi yazıyorum, ne yazdığımın önemi yok maksat dikkat çeksin yeter.

Genelde ss'lerdeki gibi diyaloglar gelişmesi işime geliyor, çünkü iki saate telefon numarası alıp bir haftaya buluşma ayarlayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 3 Mayıs 2022; 14:38:53 >

Bir de bunları denerim ben de. Genelde düzgün yazıyorum ve cevap gelmiyor.  

Peki bu kızların takipçi sayısı az mı olmalı çok mu? Yani önemi var mı?

Tinderda falan takipçi kasmaya çalışan, "burada aktif değilim, instadan mesaj atın" diyenlere falan böyle yazsam olur mu acaba?

Hocam yıllardır instagramdan kızlara yazarım, tecrübelerimi aktarayım.

Düzgün yazdığında cevap verip muhabbet etmeye başlıyorsa ya profilin ona güven vermiş sana arkadaşça bakıyor sohbet etmek istiyordur ya da seni beğenmiştir, o da ciddidir.

Acele etmeden niyetini belli edebilir ilgi gösterme seviyesini güzel ayarlarsan kesin evlenirsin, güzel severler çünkü bu tarz kızlar.

Genelde sadece tanıdık ekleyen, takipçi ve takip ettiği sayısı 200'ü geçmeyen, en az 3-5 fotoğrafı olan ve bu fotoğraflar arası uzun zamanlar olan kızlar oluyo bunlar, yani çok gösteriş falan sevmedikleri için instagrama her dk fotoğraf atmazlar.

Ben bu tarz bi kıza denk gelsem kesin nikah basarım.

Tinderda takipçi kasmaya çalışan tiplere sakın bulaşma, yani bunlara bulaşmak için cebin dolu olması lazım çünkü para yemeyi çok severler, zaten açık açık mesaj atın diyen kızdan hayır gelmez kaldı ki o tinder hesabı da takipçi kasmak için açılmıştır.

Takipçi sayısı 200+ olup da sürekli story, fotoğraf atan kızlara önüne ne gelirse yaz, P*ç erkeği oynayınca çok güzel düşüyorlar, masum, saf, temiz ayakları ile bunları tavlayamazsın, tavlaman için ya para lazım, ya da komik olman, çene olması lazım.

Azıcık tipiysen zaten, ağzın laf yaptığı ve komik olduğun için düşüyorlar hemen.

Bu arada hangi tip kız olursa olsun çok fazla ilgi göstermiyceksin, azcikk yavsiycaksin, yeşil ışık yaktığını gördüğün an kendini geri çekiceksin.

Hiç bir insan kolay elde edilen şeyleri sevmez, amaç aşk değil takılmak bile olsa hemen olmamalı, yürümek deyimini koşmak gibi yapmamak lazım.

Gerçekten de yavaş yavaş yürüyünce düşüyorlar zaten.

Aklına takılan her türlü soruyu sorabilirsin hepsini cevaplarım hocam, zamanında çok acı çektim, şimdi acısını çıkartıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.