|
Kıymeti Bilinemeyen İnsan : Cem UZAN

-
-
Cem Uzan başbakan olsaydı, bütün dünyayı tokatlar bizi krallar gibi yaşatırdı diye düşünüyorum. Çünkü halk bollukta olursa, kral da kral gibi kral olur. Cem Uzan'da da bunu düşünebilecek kapasite sanırım vardı.
Çalışanlarına iyi maaş veriyor muydu bilmiyorum. Bilen varsa, söylesin ki oradan anlayalım. Vermiyorduysa iddialarımı geri aldım. :)
-
KUMARHANE açacağım diyen ender politikacılardan kendisi. EKONOMİ ZEKASI var yani, kumarhanelerin ülkeye turizm ve döviz getireceğinin farkında.
Kafası, ekonomiye basmayan ESKİ KAFALARDAN değil. Aynı zamanda milliyetçi ve batıcı, ülkeyi gerçekten de uçururdu.
Ama bu ülkeyi UÇURMA potansiyeli olan herkes garip şekilde engelleniyor, bu gerçekten garip.
Kendisinin önünü de Fetö ve AKP kesmişti şimdiyse Uzan'ı AKP'li olmakla suçluyorlar.
Edit: Hahahaha!!! Şimdi gördüm, bu adam TRUMPÇIYMIŞ yahu. Kanım boşuna çekmemiş adamı
Bülent Arınç'lı AKP, Sezgin'li YCHP gibi Biden şakşakçısı değil.
An itibariyle Cem Uzan çomarı olma kararı aldım, mitinginde ağzıma Pringles kutusu sokup hülooğğğ diye bağıracağım.
Türkiye'yi harika yapabiliriz!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 1 Eylül 2020; 5:35:43 >
-
Herşeyi geçtim. Cem uzan için Ülkeyi satardı falan demiyorlar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demi. Dünyayayi tokatlardı. Heee
Işte sorun da burda ya. Imar bankasında hiç ettiği 7 8 milyar dolar dünyanin diğer halklarına ait olsaydı keşke.
Bizim gruhu anlamak ta güç. 1 kişi torpille ise girdi diye beraber ve solo şekilde ağızlarına geleni söylerken
2001krizinde belki de ülkede en çok ici boşaltılan bankasının sahibine kral diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Makarnacı321Demi. Dünyayayi tokatlardı. Heee
Işte sorun da burda ya. Imar bankasında hiç ettiği 7 8 milyar dolar dünyanin diğer halklarına ait olsaydı keşke.
Bizim gruhu anlamak ta güç. 1 kişi torpille ise girdi diye beraber ve solo şekilde ağızlarına geleni söylerken
2001krizinde belki de ülkede en çok ici boşaltılan bankasının sahibine kral diyorlar.
Adam İmar bankasından 7-8 milyar iç etmiş olsun, şu anki baştakiler 2002'den beri kaç milyar dolar vergi toplayıp bunların ne kadarına yandaşa yedirdi bir de onu yaz istersen
-
Maklubeciler cem uzan'ı nedense sevmez
-
böyle doğuştan sahtekar birinin savunulduğunu görmek gerçekten şaşırtıcı. bu herif başa gelse ne yapacağını görmek için bu herifin başa gelmeden önce ne yaptığına bakmanız yeterli.
bir de hâlâ insanları söyledikleri sözleri ile değerlendirenler var. yahu, insanlar görünmek istedikleri gibi konuşur ama oldukları gibi yaşarlar.
bir iş adamı için siyaset demek serbest piyasanın zorlayıcı şartlarını kırıp avantaj sağlamanın en kısa yolu demektir. ömürünü sahtekarlığa adamış bir iş adamı çıkıp siyasete atıldığında size tabii ki: "yemeye geliyorum" diyecek değil ya. bu kadar saf olmayın artık.
bir de: "ne kadar kötü olursa olsun uzun adamdan daha kötü olamazdı" diyenler var. buna söyleyeceğim iki cevap var: 1- böyle bir mantık olamaz. 2- bu laf doğru değil, bahsettiğiniz kişi uzun adamdan bile çok daha hunharca yerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 1 Eylül 2020; 14:52:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Besim Tibuk'u nasıl değerlendiriyorsun hocam?
Bizim vatandaşımız hırsızı sever. Muhalefetin başkan adayı olsa garanti seçilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ilk mesajda verilen video sırf tık kapabilmek için her şeyin videosunu yapan boş-beleş kanallardan biri tarafından, sırf reklam geliri gelsin diye yapılmış.
yarın AKP gidip fetö ülkeye geri gelecek olursa, ve eğer bu tarz youtube kanalları fetö-sevicisi videolarının tıklandığını görecek olurlarsa, hemen fetö'yü masum gösteren videolar da çekeceklerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 1 Eylül 2020; 8:49:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
simdikinden cok daha iyi olurduk orasi kesin.
-
Cem Uzan bile aranan siyasetçi olmuş vay halimize.
videoya şöyle bir baktım da, Türkiye'yi kökünden soymak için hayal kuran doğuştan sahtekar birisi: "benim gibi ileri görüşlü birini soyup benden çaldıkları paralarda Fetö'nün temelini attılar" demiş.
eskiden neler yaşandığını bilmeyen yeni milenyum neslinin beyni böyle yıkanacak demek (akp gittikten sonra)
sahtekar fethullah gülen de aynen böyle (bu taktiklerle) güçlendirilmişti, yalandan mağduriyetler uydurularak.
bunların hepsi aynı bok. hepsi para babası. hepsi hırsız. hepsi sahtekar. başa gelen bizi öpüyor işte. başa gelemeyen de (ya da gücü kaybeden de) yukarıdaki videoda olduğu gibi sözde mağduriyet filmi çekiyor. olan bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 1 Eylül 2020; 8:56:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Makarnacı321Demi. Dünyayayi tokatlardı. Heee
Sen böyle içi boşaltılan banka gibi cümleler falan kurma. yakışmıyor sana, yapay duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 1 Eylül 2020; 8:57:5 >
Çare Cem Uzan.
quote:
Orijinalden alıntı: MobidikCem Uzan başbakan olsaydı, bütün dünyayı tokatlar bizi krallar gibi yaşatırdı diye düşünüyorum. Çünkü halk bollukta olursa, kral da kral gibi kral olur. Cem Uzan'da da bunu düşünebilecek kapasite sanırım vardı.
Çalışanlarına iyi maaş veriyor muydu bilmiyorum. Bilen varsa, söylesin ki oradan anlayalım. Vermiyorduysa iddialarımı geri aldım. :)
İşçiye en çok zülmeden patrondur kendileri
Adam ABD’li motorolayı bile dolandırdı siz ne diyorsunuz ya!
CEM UZAN muhalefetin sarı öküzüdür. sarı öküz ve aslan hikayesini bilenler ne demek istediğimi anlar.
-
Tüh lan, mazot 1 lira olacaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
böyle doğuştan sahtekar birinin savunulduğunu görmek gerçekten şaşırtıcı. bu herif başa gelse ne yapacağını görmek için bu herifin başa gelmeden önce ne yaptığına bakmanız yeterli.
bir de hâlâ insanları söyledikleri sözleri ile değerlendirenler var. yahu, insanlar görünmek istedikleri gibi konuşur ama oldukları gibi yaşarlar. bir iş adamı için siyaset demek serbest piyasanın zorlayıcı şartlarını kırıp avantaj sağlamanın en kısa yolu demektir. ömürünü sahtekarlığa adamış bir iş adamı çıkıp siyasete atıldığında size tabii ki: "yemeye geliyorum" diyecek değil ya. bu kadar saf olmayın artık. bir de: "ne kadar kötü olursa olsun uzun adamdan daha kötü olamazdı" diyenler var. buna söyleyeceğim iki cevap var: 1- böyle bir mantık olamaz. 2- bu laf doğru değil, bahsettiğiniz kişi uzun adamdan bile çok daha hunharca yerdi. |
Cem Uzan başbakan olsaydı, bütün dünyayı tokatlar bizi krallar gibi yaşatırdı diye düşünüyorum. Çünkü halk bollukta olursa, kral da kral gibi kral olur. Cem Uzan'da da bunu düşünebilecek kapasite sanırım vardı. Çalışanlarına iyi maaş veriyor muydu bilmiyorum. Bilen varsa, söylesin ki oradan anlayalım. Vermiyorduysa iddialarımı geri aldım. :) |
Demi. Dünyayayi tokatlardı. Heee Işte sorun da burda ya. Imar bankasında hiç ettiği 7 8 milyar dolar dünyanin diğer halklarına ait olsaydı keşke. Bizim gruhu anlamak ta güç. 1 kişi torpille ise girdi diye beraber ve solo şekilde ağızlarına geleni söylerken 2001krizinde belki de ülkede en çok ici boşaltılan bankasının sahibine kral diyorlar. |
KUMARHANE açacağım diyen ender politikacılardan kendisi. EKONOMİ ZEKASI var yani, kumarhanelerin ülkeye turizm ve döviz getireceğinin farkında. Kafası, ekonomiye basmayan ESKİ KAFALARDAN değil. Aynı zamanda milliyetçi ve batıcı, ülkeyi gerçekten de uçururdu. Ama bu ülkeyi UÇURMA potansiyeli olan herkes garip şekilde engelleniyor, bu gerçekten garip. Kendisinin önünü de Fetö ve AKP kesmişti şimdiyse Uzan'ı AKP'li olmakla suçluyorlar. Edit: Hahahaha!!! Şimdi gördüm, bu adam TRUMPÇIYMIŞ yahu. Kanım boşuna çekmemiş adamı Bülent Arınç'lı AKP, Sezgin'li YCHP gibi Biden şakşakçısı değil. An itibariyle Cem Uzan çomarı olma kararı aldım, mitinginde ağzıma Pringles kutusu sokup hülooğğğ diye bağıracağım. Türkiye'yi harika yapabiliriz!!! ![]() |
Maklubeciler cem uzan'ı nedense sevmez |
Bizim vatandaşımız hırsızı sever. Muhalefetin başkan adayı olsa garanti seçilir.
|
Görmemiş insan yer canım benim İş yerinde bir gün bir misafire açtık buzdolabını adam ekmeğin içine sucuk üstüne kavurma üstüne salam koymuş tost makinası kapanmıyordu , evinde hiç görmemiş sanırım onlari bunun gibi Yok hırsızmış yok öyleymiş senin gibi tipler RTE ne derse onu doğru kabul ediyor her türlü algı operasyonunu yiyor çünkü cahiller Cem Uzan RTE için büyük riskti onuda devletin gücü ile yoketti işte olan bu kimsenin de sesi çıkmadı , ne halkın nede ordunun |
Cem uzanın doğruları vardı yaptığı yanlışlar vardı.
Ama iş adamı olarak girişimci yaratıcı ilk leri Türkiye'ye getirmiş birisidir. İlk özel TV star , teleon sonrası Telsim falan pek çok ilklere imza attı girişimci cesur diğer iş adamlarına oranla atik yırtıcı idi.. Yaptığı hatalar eskiler bilir yaşı yetmeyen ler bilmez o zamanın tekel gibi en büyük grubu doğan grubu ile savaş halinde lerdi... Aslında uzan grubu bir çok gruplada fazla arası yoktu.. İmar bankası çift defter olayı ise başka.. birde off shore hesapları.. Onları anlat anlat msabah olur.. Siyaset mantığını doğru bulmasamda her şehire ünv kurucam falan diye ona rağmen Türkiye de chp akparti ile meclise giren tek partiydi son zamanlarda bile ikinci seçimlerde Cem uzanın hakkında bir sürü dava açılmış falan o sıra bile %3.7 mi ne almıştı.. Dizel 1tl olucak olayını o zaman ticaret yapanlar yani fabrikası olan tırı olan yük tanıyanlar için dedi o biraz yanlış lanse edildi... Yapamıydı yapardı bugün yatlara lüks teknelere ucuz 1 yada 1.5tl den yakıt verilmiyormu... Gelirse ne olur.. yüksek ihtimal gene seçimlerde %5-%6 alır bence hala bir tabanı seveni sempatik bulanı var.. Cem uzanın avantajı siyasette şu oldu kimse ona ideolojik bakmadı sağcı solcu ocu bucu olarak bakmadı iş adamı olarak bakdı... O yüzden oy veren kitlesi içinde sağcı vardı solcuda vardı... |
simdikinden cok daha iyi olurduk orasi kesin. |
Benzer içerikler
- twitter ifşa
- iran"da araba fiyatları 2025
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- hayvanlarla seks
- eurofighter typhoon vs f-35
- togg yeni kampanya
- drone uçurmak yasak mı
- kapanan hat nasıl açılır
- jaecoo 8
- her şey yanımda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X