< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kıyma 250 TL olmuş? (2. sayfa)

-
-
1 günlük asgari ücretle 1 kg kıyma alınan dünyanın kıskandığı şahlanmış ülke yersen afiyet olsun
Meeeeeee
Meeeee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlar sürekli olarak "devlet buna müdahale etsin" diyorlar da ülkedeki ekonomik krizin en büyük sebebi devletin ekonomiye aşırı müdahil olması. :/
-
Kk 50 yapar mı bilmem ama reisin 500 yapma potansiyeli çok yüksek
Ohoo, bu dediklerinizi bir kaç hafta önce yazsaydınız geçerliydi, oldu bile, çıktı bile...
Hatta metro markette dün itibarıyla dana eti 380-680 tl arasında idi.Aşağıdaki konuya reyon fotoğrafını da atmıştım
https://forum.donanimhaber.com/ne-olacak-bu-et-fiyatlari--133974829-5#155408443
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 26 Mart 2023; 14:24:54 > -
Olsun biz soğan ekmek de yeriz yeter ki damattar iha miha ziha tiha yapip ucursun damattar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İflas ekonomisinin sonuçlarından biri. Kıymada kıyma olsa, yarısı yağ.
-
Küçükçekmecede Hangi kasaba giderseniz
gidin 280-320 tl bandında Kıyma
Kuşbaşı et 350 tl
Edit: Bu arada Kilosu 280TL olan Kıyma NORMAL YAĞLI olan kıyma
Herhangi bir kasaba gidip YAĞSIZ KIYMA isterseniz kilosunu en az 320 tlden sayıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 1 Nisan 2023; 15:57:13 > -
-
Şimdi baktım, sucuk kıymayı sollamış, 330₺ yazıyordu kasapta. İçindeki kıyma (et) oranı çok daha düşük olduğu halde.
son 1 senedir malesef çok az alabiliyorum.
-
Valla 250 ye bulsam 10 kilo alır dolana koyarım en son 330dan aldım
Fakir bizi kıskanan alamanyada yaşasanı saatlik çalışmanızla bile alırsınız
Nerde 250 TL İstanbul kasaplarında 300 - 320 TL den aşağı kıyma yok. Migrostan alırsınız anca 250 liraya.
-
Akıllanmak için 500ü görmek mi lazım
Bu zihniyette çok insan var. Kendi hayatından ailesinin durumundan bile değerli görenler var gir instagrama bak. Açlıktan bi deri bi kemik kalsalar yine fikri değişmez.
Zeka olmayınca tepesine binen çok olacak bu milletin daha.
-
Belli bir kesimin 1000 bile olsa akıllanacağını sanmıyorum ama TÜİK tüketici güven endeksi uzun zamandır 80 civarındaymış. 90 altına indiği zamanlarda akape hep büyük oy kaybına uğramış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X