Şimdi Ara

KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ SAÇLARI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
1
Favori
31.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hocam?

KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ SAÇLARI

yürü beeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Konu kapanabilir.

Harbiden ne Kıvanç, ne Kenan, ne de Beckham. Brad Pitt'in üzerine tanımıyorum bu alemde.

aynen katılıyorum.Hem adamda oyunculuk da var işini biliyor.

Son filmini izledim hele o italyan yönetmenm,oyuncumu neydi ordaki oyunculuğu süper İtalyancasına zaten lafımız yok Allah özene bezene yaratmış
  • Kıvanç Tatlıtuğ denen herif Türkiye'deki her kızı götürebilcek kapasitede biri. Gerek ünü gerek yakışıklılığıyla. Fakat ben kendisine kıl oluyorum haliyle
  • adam bencede yakışıklı laf etmeye gerek yok yediremiyorsanız ne diyeyim bu arada kaç numara bu saç
  • Saç uzatmayı çok sevmiyorum, rahatsız ediyor beni. En fazla bu kadar uzunluk iyidir :)

• Dh bu , işi azıtır belli olmaz .

Birazdan çıplak erkek fotoları bekliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Bulunduğu yeri kesinlikle hakeden bi adam bence. 3-4 tv programında konuşmasını dinledim; gayet akıllı-efendi konuşuyor. Düzgün biri, parayı bulunca dönenlerden değil. Zaten bu adamı bar çıkışı yerlerde gören veya adi mankenlerle takıldığını duyan hiçbir haber okumadık... Bnmde saçlar uzadı, bu haftasonu 2 numara yaptıracaktım adam kestirdi saçları, zaten ben sarışın o sarışın hatta benziyoruz. Millet özenti demez inş.

Ah ah birgün bihterle arasına yastık koyuyolar birgün peykerle :D:D üstünede milyarları veriyolar dünyayımı kurtardı bu adam bi arkadaş çok doğru demiş popüler kültürün vezirleri olmayın.Beyler ben sizden korkmaya başladım zaten 2012'de yakın noluyor be
  • @M.K.A
    bulursan bana da pmden haber ver hacı.o saç stili sahiden çok iyi.ne eşek tıraşı kadar kısa ne de saçla uğraştırmayı gerektirecek kadar uzun.bende de fena durmuyor o şekil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs07

@M.K.A
    bulursan bana da pmden haber ver hacı.o saç stili sahiden çok iyi.ne eşek tıraşı kadar kısa ne de saçla uğraştırmayı gerektirecek kadar uzun.bende de fena durmuyor o şekil.

neden PM yav bizede soyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orijinalden alıntı: M.K.A

quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

bu saç stilinin bir adı var mı acaba ?

eşşek traşı

Kaç numara oluyo bu 6 mı?
  • Uzun saçlıyken gıcık oluyordum da, şimdide çirkin demek ayıp olur. Yakışmış. Ancak tuhaf olan burada oturup onun karizmasını, yakışıklılığını, beraber olduğu kadınları tartışmak.

Ayrıca bende saçımı sürekli 3 numaraya vurduruyordum, artık vurdurmayacam. Sırf özenti demesinler diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcopper

Nokta
  • Metin görmesin.
  •  KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ SAÇLARI

Acıların çocuğu
  •  KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ SAÇLARI

Bu adam kirli sakallardan kazanıyor sakalları olmasa tipsizin teki.
  • Ben de hep böyle saçımı kestiririm.Hem rahat hem de çevremdeki herkes kısanın bana daha çok yakıştığını söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubiPala
    neden PM yav bizede soyleyin

şimdi herkes yakışıklı olursa bi farkımız kalmaz ama değil mi
  • konu kapanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UserNameNotFound -- 26 Aralık 2009; 23:52:25 >
  • Durum iyice vahim bir hal aldı!! Teşhisi koydum; "semptomatik ibnastrasyon" çok ciddi bir vaka!!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.