Harbiden ne Kıvanç, ne Kenan, ne de Beckham. Brad Pitt'in üzerine tanımıyorum bu alemde.
aynen katılıyorum.Hem adamda oyunculuk da var işini biliyor.
Son filmini izledim hele o italyan yönetmenm,oyuncumu neydi ordaki oyunculuğu süper İtalyancasına zaten lafımız yok Allah özene bezene yaratmış
Kıvanç Tatlıtuğ denen herif Türkiye'deki her kızı götürebilcek kapasitede biri. Gerek ünü gerek yakışıklılığıyla. Fakat ben kendisine kıl oluyorum haliyle
adam bencede yakışıklı laf etmeye gerek yok yediremiyorsanız ne diyeyim bu arada kaç numara bu saç
Saç uzatmayı çok sevmiyorum, rahatsız ediyor beni. En fazla bu kadar uzunluk iyidir :)
Dh bu , işi azıtır belli olmaz .
Birazdan çıplak erkek fotoları bekliyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
Bulunduğu yeri kesinlikle hakeden bi adam bence. 3-4 tv programında konuşmasını dinledim; gayet akıllı-efendi konuşuyor. Düzgün biri, parayı bulunca dönenlerden değil. Zaten bu adamı bar çıkışı yerlerde gören veya adi mankenlerle takıldığını duyan hiçbir haber okumadık... Bnmde saçlar uzadı, bu haftasonu 2 numara yaptıracaktım adam kestirdi saçları, zaten ben sarışın o sarışın hatta benziyoruz. Millet özenti demez inş.
Ah ah birgün bihterle arasına yastık koyuyolar birgün peykerle :D:D üstünede milyarları veriyolar dünyayımı kurtardı bu adam bi arkadaş çok doğru demiş popüler kültürün vezirleri olmayın.Beyler ben sizden korkmaya başladım zaten 2012'de yakın noluyor be
@M.K.A bulursan bana da pmden haber ver hacı.o saç stili sahiden çok iyi.ne eşek tıraşı kadar kısa ne de saçla uğraştırmayı gerektirecek kadar uzun.bende de fena durmuyor o şekil.
quote:
Orijinalden alıntı: svs07
@M.K.A bulursan bana da pmden haber ver hacı.o saç stili sahiden çok iyi.ne eşek tıraşı kadar kısa ne de saçla uğraştırmayı gerektirecek kadar uzun.bende de fena durmuyor o şekil.
neden PM yav bizede soyleyin
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
quote:
Orijinalden alıntı: M.K.A
quote:
Orijinalden alıntı: zerzavatçı
bu saç stilinin bir adı var mı acaba ?
eşşek traşı
Kaç numara oluyo bu 6 mı?
Uzun saçlıyken gıcık oluyordum da, şimdide çirkin demek ayıp olur. Yakışmış. Ancak tuhaf olan burada oturup onun karizmasını, yakışıklılığını, beraber olduğu kadınları tartışmak.
Ayrıca bende saçımı sürekli 3 numaraya vurduruyordum, artık vurdurmayacam. Sırf özenti demesinler diye..
quote:
Orijinalden alıntı: mrcopper
Nokta
Metin görmesin.
Acıların çocuğu
Bu adam kirli sakallardan kazanıyor sakalları olmasa tipsizin teki.
Ben de hep böyle saçımı kestiririm.Hem rahat hem de çevremdeki herkes kısanın bana daha çok yakıştığını söylüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KubiPala neden PM yav bizede soyleyin
şimdi herkes yakışıklı olursa bi farkımız kalmaz ama değil mi
konu kapanabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UserNameNotFound -- 26 Aralık 2009; 23:52:25 >
Durum iyice vahim bir hal aldı!! Teşhisi koydum; "semptomatik ibnastrasyon" çok ciddi bir vaka!!