Şimdi Ara

kitap okuma alışkanlığı istiyorum öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kitap okuma alışkanlığım yok.25 yaşındayım toplasan 5 kitap okumuşumdur.
    en son okuduğum ve beni en çok etkiliyen elif şafak ın aşk kitabı.bu kitap bana kitap okumayı,kitap okurken farklı hissetmemi sağladı.

anlaşılması kolay ve sürükleyici kitap arayışındayım.kitabı epub olarak okuyacağım.

tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 11 Ağustos 2013; 20:29:42 >

• Eif Şafak Aşk ı beğendiysen benim önereceğim kitapları hiç beğenmezsin. O yüzden bir şey yazmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyHoştUlan

Eif Şafak Aşk ı beğendiysen benim önereceğim kitapları hiç beğenmezsin. O yüzden bir şey yazmıyorum.

Bahsi gecen yazari sevmem politik düşüncelerinden dolayi fakat ask kitabi cok iyi bence.siz yinede onerin kitap kulturum artar belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi türden hoşlanırsın ? Mesela ben macera - gizem türünden hoşlaıyorum. Stephen King'in çoğu kitabını okumuşumdur. Fırsat buldukça da okurum. Stephen King YGS'de de çakılıp kalmış olurdum.. Aşk türünden hoşlanıyosan Canan Tan - Piraye'yi bi dene. Polisiye istersen Agatha Criste.. Yani ilk kitabın önemlidir. Eğer hoşuna giden bi kitap bulursan film izlemekten farkının olmadığını anlıycaksın.
  • elif şafaktan devam et bit palas ve iskender kitapları da çok iyidir.Ayrıca biraz klasik olacak ama kürk mantolu madonnayı da kesinlikle okumalısın.Son olarak da zülfü livanelinin serenadı da şiddetle tavsiye ediyorum:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

quote:

Orijinalden alıntı: AyHoştUlan

Eif Şafak Aşk ı beğendiysen benim önereceğim kitapları hiç beğenmezsin. O yüzden bir şey yazmıyorum.

Bahsi gecen yazari sevmem politik düşüncelerinden dolayi fakat ask kitabi cok iyi bence.siz yinede onerin kitap kulturum artar belki

Hocam konuyla alakasız ama Elif Şafak'ın siyasi görüşünü PM'den söyleyebilir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu yaşında 5 kitap okumus varlığa soru sormakta benim hatam.kendini akıllı sanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3,141592

bu yaşında 5 kitap okumus varlığa soru sormakta benim hatam.kendini akıllı sanıyor

boşver hocam arkadaş kanıtladı zaten kendisini o hareketiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: banyodayim

quote:

Orijinalden alıntı: 3,141592

bu yaşında 5 kitap okumus varlığa soru sormakta benim hatam.kendini akıllı sanıyor

boşver hocam arkadaş kanıtladı zaten kendisini o hareketiyle

en iyisi hocam

• Tartışmaya son veriniz lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervee..

elif şafaktan devam et bit palas ve iskender kitapları da çok iyidir.Ayrıca biraz klasik olacak ama kürk mantolu madonnayı da kesinlikle okumalısın.Son olarak da zülfü livanelinin serenadı da şiddetle tavsiye ediyorum:))

tavsiyelerinizi değerlendireceğim teşekkürler.
  • Beden Dilini Öğrenin ve Size Nasıl Yarar Sağlayacağını Keşfedin

İnsanların beden dilleri, sadece rutin görünümlerinin belirleyici ögeleri değildir. Aynı zamanda, onlarla sağlıklı ve şayet bir konuda ikna etmeniz gerektiyse, bu durumlarda analiz edebilmeniz gereken hususların başında 'beden dili' gelir. Beden dilini tanımanız ve hangi hareket ve pozisyonların hangi anlamları dikte ettiğini anlayabilmeniz için talimatlara ihtiyacınız vardır. Bu kitaptaki talimatlar, bu işin uzmanları tarafından meydana getirilmiştir.

Sizi temin ediyorum, bir insanın beden diline ilişkin, hangi hareketin hangi manayı, dikte ettiğine yönelik belirleyici pozisyonlar vardır ve bunlar zamana ve mekana göre değişen pozisyonlar değildir.Eğer hareketleri yorumlayabilmenizi sağlayacak talimatları tatbik ederseniz, iletişim içinde olduğunuz insanların çeşitli konular hakkında konuşurkenki niyetlerini, bir soru sormadan idrak edebilirsiniz. Çünkü insanların kendine özgü mimik veya beden duruşuyla ilgili, çeşitli düşünceleri temsil eden pozisyonlar bulunur, her insanda bu pozisyonlar farklıdır fakat önemli olan bu pozisyonların temsil ettiği manaların, zamana ve mekana göre değişmez oluşlarıdır.

Yeter ki analiz etme talimatlarını iyi tatbik edin. Bu kitap bu konuda bir başlangıç niteliğine sahiptir demiyorum. Bu kitap, tam anlamıyla pratik birer niteliğe sahip talimatlardan oluşmuştur diyorum.Ve şiddetle tavsiye ediyorum.

http://sozelolmayaniletisim.com/?a_aid=ErdemCakir&a_bid=734579ef

• Zülfü Livaneli okumalısın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patrick rothfuss oku bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.