Bildirim
Kısıtlanmış biosu kırmak ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Getiremezsiniz. Bios editlemek inanin o kadar kolay birsey degil. zaten dogru editleme programida yok. yapmak istediginizi buraya sorun bence bios editlemekten baska... _____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
Ekran kartı seçeneklerini göremiyorum. Harici ekran kartı devreye girmediği için biosdan yapmak istiyordum
_____________________________ -
Harici ekran kartini devreye almak icin bir suru ayar var. Biosta onboard ekran karti iptal edilemiyor guc devreleri ekran karti gerekmedigi anlarda onboard a otomatik gecis yapabilmek icin surekli devrede kaliyor. Boylece daha fazla pil ömrü saglaniyor. Siz olsaniz daha fazla pil omru sunmak yerine 1 saat pil omru der misiniz? 3 saat e kadar pil omru denmesinin nedeni bu
_____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
Bende olmuyor işte o malesef. Ne yaptıysam olmadı biosdan deniyecektim birde _____________________________ -
Arkadaşlar yardım edebilecek varmı. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler