Şimdi Ara

Kısa boylu erkekler iğrençtir (kadınlara göre) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
18.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İş ikna etme yeteneğin,kalitene bağlı boy bi avantaj doğru ama boyun kısa diye kızlarla olmuyaca diye bi olay yok:)

Benim boyum 165 civarı çok kızla oldum öyle yada böyle hatta üşeniyorum bazen buluşmuyorum yaşın 36 tek yaşıyorum çokta memnunum biraz göbeğim var o sıkıntı :) kendinizi sevin 15 yaşında iki kezbanın lafına göre hayatınızı değişmeyin:)

kadın herzamsn bulunur bi kadın için kendinizden taviz vermeyin selülitli yağ tulumu iki kadın uzun boy erkek isttse nolur istemese nolur,yürümeyi hayal eden insanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt
    1.65lik bir arkadaşım' kendinden 2 yaş küçük 1.85lik çocuklara' abi cektiriyordu. Çocuklar gık diyemiyordu. Ama zeki ve girişken çocuktu. 1.80lik arkadaşlar boş gezerken' o hep bi kızla takılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themann41 -- 29 Mayıs 2021; 10:12:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inşallah şu dış görünüşle alay eden insanların çocukları da alay ettikleri insanlar gibi olur

• Hocam' tipik Tc kezbanlari işte 😂 Sanalda herkes beğendiğini istiyor , bide 10 üzerinden 5 6 olan kızların bile egosu kaf dağında olduğu için bu paylaşımlar normal. Bu paylaşımları yapanlar, dar düşünen ve aşağılık kompleksli kişiler buna eminim. Güzel kızların egosu' daha düşük seviyede oluyor' tam tersi olanlarin daha yüksek oluyor buda garip birşey. Sanalda sallamak kolay. Bende' sanal mecrada 1.75 sarışın yeşil gözlü hatun istiyorum diye yazabilirim sizde yazabilirsiniz bunda bişey yok' onlarda bunu yapıyor işte. Zaten şu tiplerle sevgili olacak adamlara üzülürüm gerçekten 😂 Birde' onlara çanak tutan erkeklerin zaten onlardan farkları yok. Dişi versiyonları diyebilirim😂 Ve şunu söyleyim son olarak akıllı bir kız veya kadın için 'tek kriter dış görünüş değildir asla'. Çünkü onlar basit düşünmez...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun boy daha estetiktir çok doğru ama şöyle bir gerçek var boy ve zeka ters orantılıdır. Boyu uzun olanlar istisnalar hariç kısa olan insanlardan daha düşük zeka kapasitesine sahip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.