Şimdi Ara

Kısa boylu erkekler iğrençtir (kadınlara göre) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
1
Favori
18.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kızların ne dediği umurumda değil. neden olsun ki? boyum uzun veya kısa benim için bir şey farketmez.

• 172 boyunda olup 190 boyunda ortalama yakisikli bi insandan 10 kat yakisikli ve cekici erkekler var tabi azinlik olsa bile var boyle bi sey. Ben murat dalkilic varken eser yenenler gibi zayif bile olsa o boyda o tipte birine bakacagini sanmiyorum kizlarin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa boylu bodur anadolu coğrafyasının erkeklerini beğenmiyorlarsa hangi milletin erkeklerini çekici buluyorlarsa onlara bayılmaya mümkünse elde etmeye çalışsınlar, bakalım o bayıldıkları biscolata erkekleri kendilerini beğenecekler mi  

• Bu nasıl boş bir muhabbettir arkadaş. Ayıptır yazıktır bu kadar dış görünüşe göre değerlendirmeyin insanları.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrDemarcus

Bu mesaj silindi.

abi dalga mi geciyorsun 181 zaten iyi bi boy

• BOŞ laflar

Tarkan

Tom Cruise

vb. ünlülere dibi düşer bu yorumu yapanların alayının.

Üzülmeyin gençler böyle safsatalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 22 Mayıs 2021; 19:12:7 >
  • MrDemarcus kullanıcısına yanıt
    En güzel yanıtı bu arkadaşımız vermiş. Kelimelerle bale yapmak, tarzının, şeklinin olması bir kızı tavlamak için en önemli unsurlar. Boy hikaye, tipin, vücudun varsa ve yazdığım unsurlar varsa yine öndesin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boyun değil dilin kaç cm o daha önemli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youtube a james tusk yazıp videolarını izleyin.

Bu eleman kız ayarlama profesörü, kızlardan çok kolay şekilde numara alıyor 5 dakikada.

Hatta bi ara londraya giden türk kızımıza ingiliz sosisi yedirecem sana falan demişti.

İşte bu adam diyor ki boy önemlidir ama her şey değildiri.Vücut genetik yapısı,surat,dil,beden dili yani özgüvenle de kendi çapınızda kız bulursunuz boş kalmazsınız diyor.

170 lik kara tipsiz bi elemana bile öğretti bu işleri eleman kızlardan numara almaya başladı.

Boyu çok takmayın bu kadar.Ayrıyetten artık tıp gelişti, paranız varsa 250 bin liraya güvenli bir şekilde vücutu deldirmeden boy ameliyatı olabilirsiniz.Madem bu kadar kafaya takıyorsunuz çalışın biriktirin olun bu ameliyatı.

Bir de bu james tusk ın dediğine göre çirkin kızlarla konuşma gayretine girmeyin diyor.Sebebini ise çirkin kızların çok kompleksli, atarlı olduğu şeklinde açıklıyor.Çirkin kıza çok gayret ederseniz kız bunu otomatik olarak ''güzellerle konuşamıyor özgüvensiz anca bana gelebiliyor'' şeklinde algılıyor diyor eleman.Güzel kızlarla konuşmaya çalışmak ise karşı tarafa erkek hakkında olumlu izlenim bırakıyor diyor.

Tabi bu adam avrupada, Türkiyede kızlar genellikle kaprisli kezban dediğimiz tipler olduğu için farklı sonuç çıkabilir.

Video da bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrDemarcus

Bu mesaj silindi.

181 e kısa diyen mi var. Senlik bi konu değil dayı sen üzerine alınma

• Kısa olsa ne olacak Allah’ın yarattığını beğenmemek bize düşermi.

Putine bak 170 boyunda ama adamdan testesteron fışkırıyor.Rusya’da 190 lık tonla adam vardır Dalyan gibi.Hangisi Putin’e ters yapabilir adam Rusya’nın en güçlü adamı

Bu işler kendini yetiştirmekte,donanımlı olmakta ve biraz maskülen olmaya bakıyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.

Kültür düzeyi buysa sallanır. Boyunuz ufak kiz bulamicaksiniz, boyunuz ufak evlenemiceksiniz, boyunuz ufak dusuk gelirli olucaksiniz. Bu kadar sığ bakış açısının kültür düzeyi yerlerdedir.

• Moueson kullanıcısına yanıt

1.68 boyum var ve buna katılıyorum. Kısa boy hoş değil. Başkalarının fikirlerini geçtim (ki bu zamana kadar bunu sorun diye belirten de olmadı, en azından yüzüme karşı) kendim yakistirmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.