Şimdi Ara

Kısa boylu erkekler iğrençtir (kadınlara göre) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
1
Favori
18.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boş adam çok olunca oluyor böyle şeyler. Şu kızların yorumlarını takan garip bir tayfa var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lisedeki matematik hocam devlet adamlarına,önemli insanlara bakın 1.60-1.70 boylarında kısacık olurlar bir de yanlarındaki korumalara bakın en kısası 1.90 boyunda heykel gibi adamlardır demişti

Stalin in boyu 1.62,Büyük iskender 1.50,Kant 1.57,Lenin 1.65 liste uzar gider

Bu adamlar bu boylarıyla insanlığın kaderini değiştirmiş,peki 1.90 adamlar ne yapabilmiş

Bu hayatta akıldan daha üstün bir şey yok,iki tane liseli ergen kızın lafına takılmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 22 Mayıs 2021; 15:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Bu forumun karı kızla takıntısı mi var bana mı öyle geliyor

Günaydın 

Transhümanizm geliyor hala inceller karı kız diye diye geberecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

173üm fitim güzel de giyinince yakışıklı oluyom

Hayır sen öyle olduğunu sanıyorsun sadece.

• Kardeşlik acı ama gerçek önermelerden biri ama inan bana paran varsa kariyerin varsa çok az önemi var. Birde hem yakışıklı hem uzun boylu hemde kariyerli p*c kurularını içeren bir versiyon var ki özellikle belli bir yaştan sonra kızlar onlarla yatmak kendini yamamak için sıraya giriyor. (ABARTISIZ) Dediğim gibi boyun kısaysada kariyerin ve paran varsa hiç önemi yok. Uzun olsa iyi mi olurdu? Tabiki çünkü kısa erkek birak kadınları erkeklerin gözüne bile güzel gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 22 Mayıs 2021; 15:55:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma abarttiniz ya. Arkadaslarimin hepsi benden kisa 170 civari. Hepsi evli çocuklu. Kasmayin bu kadar.
    Kadinlara kalsa dunyayi isterler zaten... Alabildiklerine bakmak lazim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Dediğim gibi hayata at gözlüğünle bakmaya devam et. Mesele boyda bitiyor diye kendini aşağıla. Zaten k3ndini aşağılayan bir insandan ne çıkar ki. Senin aklını eğitmen lazım. Bozuk zihnini aşağılık kompleksini yenmen lazım. Ne albert einstein ı taniyorsun ne de ismini bile bilmediğin filozofları. Yazık.

Alıntıları Göster

Benim boyum 185 bu konuyu kısa olan arkadaşlarım için açtım senin gibi beyinlerini çöpe atmasınlar diye

• quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

Boş adam çok olunca oluyor böyle şeyler. Şu kızların yorumlarını takan garip bir tayfa var.

sadece yorumları değil yaptıkları da belli ediyor şöyle bir sıkıntı var genelde kızlar bu konu hakkında yalan söylerler boyun önemi yok vesaire azınlık kesim acı gerçekleri söyler ama kızların yaptıklarına bakarsanız anlarsınız olayı

• Allah öyle yaratmış. Allahsız çok ya o zaman şöyle diyeyim genetik faktörler var. Adamın sülalesi kısa ise ne halt ederse etsin boyu kısa olacak. Size giren cikan ne? Adam halinden memnun. Ne karılarmis yav 250 gram için yemeyeceginiz bok yok sizin. Isterse boyunuz 2 metre olsun onurun, şerefin, beynin olmadıktan sonra bir halt olmazsin. O 250 gramliklarda paranizi , ömrümüzü çalar. Sizi kullanır atar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

Lisedeki matematik hocam devlet adamlarına,önemli insanlara bakın 1.60-1.70 boylarında kısacık olurlar bir de yanlarındaki korumalara bakın en kısası 1.90 boyunda heykel gibi adamlardır demişti

Stalin in boyu 1.62,Büyük iskender 1.50,Kant 1.57,Lenin 1.65 liste uzar gider

Bu adamlar bu boylarıyla insanlığın kaderini değiştirmiş,peki 1.90 adamlar ne yapabilmiş

Bu hayatta akıldan daha üstün bir şey yok,iki tane liseli ergen kızın lafına takılmayın

kısa boylular olarak kendinizi böyle mi avutuyorsunuz 

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Boyum 1.85 civarı ama 1.65 olup bu adamlar gibi olmak isterdim açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

Allah öyle yaratmış. Allahsız çok ya o zaman şöyle diyeyim genetik faktörler var. Adamın sülalesi kısa ise ne halt ederse etsin boyu kısa olacak. Size giren cikan ne? Adam halinden memnun. Ne karılarmis yav 250 gram için yemeyeceginiz bok yok sizin. Isterse boyunuz 2 metre olsun onurun, şerefin, beynin olmadıktan sonra bir halt olmazsin. O 250 gramliklarda paranizi , ömrümüzü çalar. Sizi kullanır atar.

• Şimdi ben 178 olarak kısa mıyım? eğer bana 1.60-1.65 bi kız kıısasın derse ağzına kürekle vururum

• Dalga mı geçiyorsunuz la? Dışarıda boyu 1.50 olan 2 metre erkek istiyor,yakacak onca şey varken boya sıra bile gelmiyor.Bu yorumları yazanların önüne para ve aşırı yakışıklı birisini koysanız parayı seçer.

• Cebindeki parana göre uzunsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlkszhacker

Cebindeki parana göre uzunsun

Para aşkı sevgiyi sadakati satın alamaz ama genetik alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Günaydın 

Alıntıları Göster

Yok be ben de biliyorum tabi Kısa boylu erkekler iğrençtir (kadınlara göre) 

Kadın peşinde koşmanın opportunity costu çok yüksektir change my mind

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Komşum vardı adam kısa 160 filan eşi de 175 falandı hayatımda o kadar mutlu çift görmedim
    Aşk sevgi genetikle parayla olmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Günaydın 

Alıntıları Göster

antinatalizm mi transhumanizm mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlkszhacker

Komşum vardı adam kısa 160 filan eşi de 175 falandı hayatımda o kadar mutlu çift görmedim
    Aşk sevgi genetikle parayla olmuyor

Çünkü ergen ve genç yaşlarında 7/24 genetiği olan erkeklerle yapmadıkları şey kalmıyor evlilik yaşlarına geldikleri zaman ise bu dediğin oluyor:

Kısa boylu erkekler iğrençtir (kadınlara göre)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.