İkisi de |
Kısa boylu erkekler iğrençtir (kadınlara göre) (3. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionGünaydın
Transhümanizm geliyor hala inceller karı kız diye diye geberecek
Alıntıları GösterTranshümanist sayfalarda takılmışlığım var birde transhümanizmle ilgili bir oyun oynamıştım açıkçası gram ilgimi çekmedi ve çekeceğini düşünmüyorum zamanında "Gelecekte şunlar olacak bunlar olacak." falan diyen elemanların hepsi yanıldı biz insanlar olarak inanılmaz derecede yetersiziz durmadan tuvalete gitmemiz gerekiyor biraz duş almazsak kokuyoruz bunları önlenebilmesi gelişmiş bir canlı olmamız çok çok çok çok çok zor şuna eminim sen ben göremeyeceğiz o kesin ayrıca kapitalist düzende olduğumuz için yine parası olanlar bundan faydalanır
-
dogrudur. 157'lik bi kiz bile 183 tam bana gore diyordu
-
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofTranshümanist sayfalarda takılmışlığım var birde transhümanizmle ilgili bir oyun oynamıştım açıkçası gram ilgimi çekmedi ve çekeceğini düşünmüyorum zamanında "Gelecekte şunlar olacak bunlar olacak." falan diyen elemanların hepsi yanıldı biz insanlar olarak inanılmaz derecede yetersiziz durmadan tuvalete gitmemiz gerekiyor biraz duş almazsak kokuyoruz bunları önlenebilmesi gelişmiş bir canlı olmamız çok çok çok çok çok zor şuna eminim sen ben göremeyeceğiz o kesin ayrıca kapitalist düzende olduğumuz için yine parası olanlar bundan faydalanır
Alıntıları GösterŞu an ki durumu ve insanlığımı sevmiyorum.O yüzden umut fakirin ekmeğidir diyelim
Ama şunu da unutmamak lazım.Curve çok yükseldi
-
Hem transhümanizm olursa boy konusunda şikayet etmenize gerek kalmaz
-
Para genetiği de halleder ki.
Zengin bir ailede doğduysan ufak yaşlarda buna uygun bir beslenme programı,spor vs 1.70 olacaksan 1.80 e kadar zorlayabilirsin.
Kulak,burun,göz,çene vs bunlar için estetik ameliyatlar var.Saçı sakalı düzeltebilirsin.Yani para güzelliği/yakışıklılığı da satın alabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionHem transhümanizm olursa boy konusunda şikayet etmenize gerek kalmaz
Ben şikayet etmiyorum benim boyum 185
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80Para genetiği de halleder ki.
Zengin bir ailede doğduysan ufak yaşlarda buna uygun bir beslenme programı,spor vs 1.70 olacaksan 1.80 e kadar zorlayabilirsin.
Kulak,burun,göz,çene vs bunlar için estetik ameliyatlar var.Saçı sakalı düzeltebilirsin.Yani para güzelliği/yakışıklılığı da satın alabilir
Doğru hocam boy konusu aşırı tehlikeli zor ama kulak burun göz çene çok çok çok çok güzel değişimler yaşatır
-
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofBen şikayet etmiyorum benim boyum 185
Alıntıları GösterYok sana demedim.Genel olarak
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zodionİkisi de
Alıntıları Göstertamamen uyumlu degil sanki. ama zaten herkesin bi anda uremeyi kesmesi asla olmayacak bi sey. yine de bu gerceklese daha iyi olurdu benim dusunceme gore
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3F89D34A3tamamen uyumlu degil sanki. ama zaten herkesin bi anda uremeyi kesmesi asla olmayacak bi sey. yine de bu gerceklese daha iyi olurdu benim dusunceme gore
Alıntıları GösterTranshümanizm doğumun yapılıp yapılmaması gerekliliği hakkında direkt bir şey söylemiyor
İnsanlar kültürlendikçe ve rahatına düşkün oldukça çocuk yapmayı azaltacaklar.Yavaş yavaş.Ama bunun için de accelerationism var.Kapitalizmin çöküşünü hızlandırmak için komünistler tarafından ortaya atılmış
-
ali ağaoğlu 170cm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionTranshümanizm doğumun yapılıp yapılmaması gerekliliği hakkında direkt bir şey söylemiyor
İnsanlar kültürlendikçe ve rahatına düşkün oldukça çocuk yapmayı azaltacaklar.Yavaş yavaş.Ama bunun için de accelerationism var.Kapitalizmin çöküşünü hızlandırmak için komünistler tarafından ortaya atılmış
Alıntıları Gösterdemek istedigini anladim. peki olumsuzluge ulasabilecegimizi dusunuyor musun ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3F89D34A3demek istedigini anladim. peki olumsuzluge ulasabilecegimizi dusunuyor musun ?
Alıntıları GösterPek düşünmüyorum.Daha doğrusu düşünemiyorum
-
Şöyle bir durum var eğer ilk bakışta kısa boyluysan kızın gözünde direk -lerde başlıyorsun buda doğamızdan gelen beynin saniyelik uyguladığı önyargıdır.O yüzden ağzın laf yapıyorsa +++ yaparsın ama hiç konuşmadan eğer yakısıklı değilsen ve kısaysan işin zor kaaleye almazlar gerçek bu.
-
Sen nasıl iri göğüslü büyük popolu istiyorsan onlar da uzun boylu, kaslı istiyor. Normal bir durum
-
işte bu saçma sapan zihniyet ve yorumları anlamakta ciddi anlamda güçlük çekiyorum bu forum çok acayip.
yakışmıyor ne. sanki adamda amortisör var da bilerek indiriyor boyunu. elinde olmayan bir şeyle yakışmanın ne alakası var şaka mısınız siz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 22 Mayıs 2021; 17:44:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X