Bildirim
Kış lastiği (175/65/R14) Nokian WR vs Good Year UG
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Selam,
Goodyear UG 8'i dört kış kullandım.. 12-18 Ocak tarihli AutoShow'daki kış lastikleri test sonuçlarında bu lastiğin eksileri olarak "kuru zeminde uzayan fren mesafeleri" deniyor.. Karlı yüzeyde performansı fevkalade.. Ancak, Ankara'ya her gün kar yağmadığından, bu kış için farklı marka lastik bakıyorum... -
ankara icinde gecen sene nokian wr d3 185 60 15 kullandim. karda da yagmurda da kullandim. ama cok dik rampada kullanmadim. yazlik olarak dunlop var arabada. araba toyota yaris bu arada. yol sesi olarak kislik lastik olmasina ragmen bence nokian daha az sesli. yol tutus olarak da bir sorun yasamadim. nokian da iyi marka. seneye yazliklarida acikca nokian almayi dusunuyorum.
good year hakkinda bir fikrim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nokian WR D4 en mantıklısı bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende ankara dayım araba da toyota bende ug ye biraz yakındım ama nokıan wr d4 un kriterlerini gorunce bende nokıan ı dusunmeye başladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: skip-60
Bende ankara dayım araba da toyota bende ug ye biraz yakındım ama nokıan wr d4 un kriterlerini gorunce bende nokıan ı dusunmeye başladım.
Eğer, lastikleri hava iyice soğumadan taktırmayacaksanız ve soğuk biter bitmez çıkartacaksanız, test sonuçlarına göre WR D4 iyi bir seçim gibi görünüyor..
Ankara'da olduğunuza göre, Nokian için özelden bir bayi tavsiye edebilirim..
Ben, Bridgestone Blizzak LM-80 EVO ile Michelin Alpin 5'den birini düşünüyorum... -
Geçtiğimiz o fazlasıyla karlı kışta UG9 kullandım,bir kere pişman etmedi beni. - Eskişehir'de yaşıyorum bu arada - Yokuş yukarı çıktığımda oldu,yokuş aşağı indiğimde o karlı,buzlu havalarda.
Tek sıkıntım yazlık lastikle düştüğüm çukura bununlada girdiğimde bu lastik balon yaptı,yazlık lastikte herhangi bir sorun yoktu. Hızım ve açım hemen hemen aynı olmasına rağmen. -
Ankara'da bir sezon UG9 kullandım, kardaki performansı hiç üzmedi. Islak ve kuru zeminde de bir problem görmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gemsaz
quote:
Orijinalden alıntı: skip-60
Bende ankara dayım araba da toyota bende ug ye biraz yakındım ama nokıan wr d4 un kriterlerini gorunce bende nokıan ı dusunmeye başladım.
Eğer, lastikleri hava iyice soğumadan taktırmayacaksanız ve soğuk biter bitmez çıkartacaksanız, test sonuçlarına göre WR D4 iyi bir seçim gibi görünüyor..
Ankara'da olduğunuza göre, Nokian için özelden bir bayi tavsiye edebilirim..
Ben, Bridgestone Blizzak LM-80 EVO ile Michelin Alpin 5'den birini düşünüyorum...
Bana da blizzak tavsiye etmişti bi arkadaş ama forum da bi konu altında okumuştum blizzak a kullananlar pek fazla tavsiye etmedi yuzden sogudum bridgestone dan
-
Aynen beni cezbeden en önemli noktası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skip-60 -- 5 Ekim 2015; 11:43:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: EustassKiD26
Geçtiğimiz o fazlasıyla karlı kışta UG9 kullandım,bir kere pişman etmedi beni. - Eskişehir'de yaşıyorum bu arada - Yokuş yukarı çıktığımda oldu,yokuş aşağı indiğimde o karlı,buzlu havalarda.
Tek sıkıntım yazlık lastikle düştüğüm çukura bununlada girdiğimde bu lastik balon yaptı,yazlık lastikte herhangi bir sorun yoktu. Hızım ve açım hemen hemen aynı olmasına rağmen.
Bu balon yapma sorunu bazı arkadaşlarda da var aynı olaydan ötürü sanırım bu olay yumuşak olmsından dolayı -
Nokian ıslak zeminde a sınıfı sağlayan ilk kışlık lastik. 205 55 16 almayı düşünüyorum bende ama ne yazık ki 91h şuan piyasada yok. bi 5-10 gün bekleyip olmazsa 91 t alacam. Şuan yazlık olarak fabrikasyon gelen bridgestone er300 var, etiketlemeye göre nokian her halükarda bu lastiği eziyor. Umarım pişman olmayız. -
Ben Ankara'da geçen kış Goodyear ultragrip 9 kullandım. Gayet memnundum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X