Şimdi Ara

KIŞ İÇİN EN SAĞLAM BOT HANGİSİDİR ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
6.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

KIŞ İÇİN EN SAĞLAM BOT HANGİSİDİR ?

(En Son Oy Tarihi: 3.01.2019)
Giriş
  • Şıklarda aradığım cevap yoktu bence bu:
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Orijinalden alıntı: Dietime

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Orijinalden alıntı: Dietime

Dockers

hangi modelini kullanıyorsunuz

Model bu.

bu model için ne dersiniz

lacivertini kullandım bende onun gayet sağlam ve rahattı ama sonra ayak buyudu greyder 45 numara ikiz bebek mezarı :Dd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tolunaycakar.blogspot.com.tr

• 2-3 yıldır Greyder kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ama gel gelelim ki cevap ne Greyder ne de listedeki diğer markalar.

Cevap: Columbia.

Paranız var ise Columbia tercih edin.

• salomon
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan0nur

Bundan 5 yıl önce harley almıştım hala sapasağlam duruyor. Ama ayakkabının teki 3 kg falan.

İmzanız kural dışı.
  • Wolwerine tavsiye ederim yeşilkundura da satılıyordu abd ürünü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 yil once cat bovt aldim 3oo tl vererek.ustelik bulamamistim boynerden hatirliyom hep kahveremgi vardi acik yoktu numara yoktu vs floya baktim yok tekrar boynere girdim almaya bibaktim lkahverengi kutuda sari cikti nasi sevindim tam giyerken iki adam geldi o botu ver seni doveriz dedi espirilo bisekilde yiyosa buyur

boyle bi animdir.cok sicak tutuyor catler.ama allahin kisinda b.duzu belediyesi migros us gecidine beton atinca.sagolsun renk atmasi olmustu hala kulanoyorum.

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

Taş gibidir. Tek kötü yanı herkeste var

candir can tabani ile birine vursan mefta

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet

• quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

evet arkadaşlar malumunuz kış geliyor bu kış bot alıcaklar için en sağlam bot hangisidir tavsiyeleriniz tecrübelerinizi alalım

bulabiliyorsan askeriye botu bul su bile almıyor

greyder yardırıyo valla. 250 lik botu 160 a almıştım . hala giyiyom. suya gir bişi olmuyo.sıcacık. off kar yağsada giyseek beah
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.