Bildirim
Kırmızı ışıkta dururken sarhoş çarptı aracımız perte çıkar mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçmiş olsun öncelikle, bu da pert değilse hangisi pert? Zannımca %90 perte çıkar. _____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.” -
Sizin araç hangisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Forester değilsiniz resimlerin odağına bakacak olursak çarpınca 4 araca birden çarpınca en çok hasarı jetta aldığı için sarhoş o sanmıştım ancak sanırım o araç sizin. Baya şiddetli vurmuş anlaşılan bunedir böyle.
;Pert tabiki lastik aks hakgetire._____________________________ 1999 1.6 Renault Clio RXT
2014 1.4 Seat İbiza Style
2012 1.6 BMW F30 Comfort
2020 1.5 Audi A3 Sport -
Benim araccım jetta bana vuran sarhoş fiesta ilk bana vuruyor ben öndekine. _____________________________ -
ooo geçmiş olsun o zaman fiestalı adam hepsinin masrafını cebinden verecek.adam en ağır cezayı almış zaten şimdiden.bu tarz durumlarda ne oluyor kasko senin masrafını karşılayıp karşıya rücumu ettiriyorquote:
Orijinalden alıntı: ssgg
Benim araccım jetta bana vuran sarhoş fiesta ilk bana vuruyor ben öndekine.
adam kaç yaşında bide fiestanın alkollü sürücüsü_____________________________ -
geçmiş olsun hocam. Daha az hasarlı olup da pert olan araçlar da mevcut ancak siz işi garantiye alıp forslu bir sigortacı sokun devreye. Tanıdıklarla daha kolay pert raporu alınabiliyor. _____________________________
DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
-
50li yaşlarda
Geçmiş olsun.
Kesin pert.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 24 Ocak 2019; 14:4:48 >
jetta değil ama diğeri kesin pert _____________________________ -
jettada bişey yok ya ne perti sanaiye 1 ayda toparlar hemen çıtır hasarlı avuç içi kadar sürtmeden boya tamamdır mis _____________________________ Citroën C2 HDi 70 DV4TD 8HZ - 2007
Citroen C2 VTR 110 Tu5JP4 NFU - 2005
Peugeot 3008 Premium Pack HDi FAP 110 DV6TED 9HZ - 2010 -
Bu çarpma değil, resmen sizi biçmeye kalkmışlar ancak araba sağlam durmuş. Geçmiş olsun. _____________________________ -
zıkkım içseymiş... geçmiş olsun umarım hem tüm masrafı ödetirler hem de ağır bir ceza alır... _____________________________ Intel i7 8700K / Asus ROG Strix Z370-F / Corsair Vengeance RGB 3000Mhz 2x8 GB / Samsung 960 EVO M.2 SSD / Toshiba P300 2 TB / Seasonic Focus+ Gold 650FX / NZXT Kraken X52 / Aerocool P7 C1 PRO -
Gecmis olsun arac pert.Yalniz surucu alkollu oldugu icin ne kasko ne trafik hicbirsey odemez.Bu durumda isleyis nasil olur bilemiyorum.Sizin kendi kaskonuz paranizi verir karsi tarafa dava acar herhalde. _____________________________ -
Geçmiş olsun. Jetta pert. Subaru da maşallah taş gibi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Pert.
Resimler açılmıyor. _____________________________ I LOVE GOGO I LOVE VERY GOGO (GENÇ TİŞÖRTÜ) -
Oyle birsey yok. Trafik sigortasi hasar verilen araca odeme yapar daha sonra arac sahibine teminat disi durum var ise rücu eder.quote:
Orijinalden alıntı: ogzdrk
Gecmis olsun arac pert.Yalniz surucu alkollu oldugu icin ne kasko ne trafik hicbirsey odemez.Bu durumda isleyis nasil olur bilemiyorum.Sizin kendi kaskonuz paranizi verir karsi tarafa dava acar herhalde.
hocam çok geçmiş olsun , aracınız %80 perte ayrılacaktır. airbagler kaput kapı bagaj ve arka tampon kesin değişir gibi gözüküyor , direkler ve podyelerde bir sorun var mı ? eğer varsa araç kesin pert , ama siz sigortanıza aracın airbagleri açmasından dolayı bu aracı artık güvenli bulmadığınızı ve olayın şokunu üstünüzden atamadığınızı , daha güvenli ve hasarsız bir araç almak istediğinizi yazılı belirtirseniz zaten aracınız perte ayrılacaktır. araç sizin , kasko da sizin. sebepleriyle birlikte neden artık kullanmak istemediğinizi belirtirseniz gayet mantıkla karşılanır. teşekkürler _____________________________
zıkkım içseymiş... geçmiş olsun umarım hem tüm masrafı ödetirler hem de ağır bir ceza alır...
|
Geçmiş olsun öncelikle, bu da pert değilse hangisi pert? Zannımca %90 perte çıkar.
|
jetta %180 pert. kasko varsa parasini alir arac sahibi. yalniz 4 aracin kasko sirketi sarhos adama kombo yapacaklar. hayatini kaydiracaklar. cikacak masrafi dusunemiyorum. 4 tane fiesta verse odeyemez. beter olsun.
|
Jetta fazla hasar almamış sağlammış diyenlere sormak lazım; Daha nasıl hasar alsın? Fiesta çarpmasıyla kamyon çarpmışa dönmüş.Dingil çamurluk kalmamış.
|
Benzer içerikler
- tutulmayan ama iyi arabalar
- passat 1.6 tdi triger seti ne zaman değişir
- clio ekran açılmıyor
- araç 1 vitesten atıyor
- astra k 1.4 turbo
- 35 tfsi ne demek
- chery omoda 5 sıfır fiyat
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
- alpine fiyat listesi
- elektrikli otobüs
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X