Şimdi Ara

Kırıkla Hazırlananlar Ne yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne yapıyorsunuz ben 48 binden ilk 20 bin hedefindeyim ve henüz başlamadım :(((

• Ne çözmemi önerirsiniz tytde cok heyecanlanıyorum ne yapmalıyım ne öneririrsiniz
  • Full deneme cozeceksin ancak biyle yenebilirsin sanki deneme senin normal bi aktivitrn gibi olmali su icmek gibi yemek yemek gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vazgeç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabın için teşekkür ederim :)
  • yuhyiv Y kullanıcısına yanıt
    Sağol ya :(
  • Kırıkla hazırlanan yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben varım bi yandan okula devam edip bir yandan ayt matematik çözüyorum karekökten şimdilik karışık çözüyorum acil aldım bir de yarın elime ulaşır ondan devam edicem tmyim kırıkla 9 10 k istiyorum geçen sene 24k yapmıştım

• Nyks91 kullanıcısına yanıt
    Sayısalım bende ve tyt konusunda çok çalışmam lazım

• Kardeş hem kırık diyorsun hem ilk 20 bin diyorsun hem başlamadım daha diyorsun...
    Kendinle çelişiyorsun 5-7 k arası yapman lazım bilmem farkında mısın böyle ciddi hedefi olan birinde bu rahatlık olmazdı o yüzden vazgeç bence de şimdiden şayet hala forumda takılıyorsun

• Pisagör P kullanıcısına yanıt
    Benim hedefim bu sene tytyi halletmek çünkü tytde aşırı heyecanlanıyorum 90 95 yapabilcekken 65 bile yapamadım ve 345 kurumsal bilgi sarmal çap fln hiç birinde bu kadar düşük yapmamıştım tyt den çıktıktan sonra ayt sabahına kadar ağladım aytde kötü geçti ayt de halledebilceğim şeyler varken tyt zaman ayarlama panik atak sorunlarını aşamıyorum bunun için ilaç kullanıyorum ve stres yapmamaya çalışıyorum ayt de bi fizik konusu biraz eksik ve bildiğim seylerdede kendime bi türlü güvenemediğim için sınavda aytde düşük geldi onun üstüne düşmem lazım zaten ünide analiz görüyorum inklap fln görüyorum tyt de çok düşük yaptığım yerdi sosyal kendimce avutmaya çalışıyorum kendimi aslında ama vizelerim var ve çogu dersi anlamıyorum onlara ağırlık vermeye çalışıyorum kafamda karışıyor derdimi anlatacak bi bura bide oda arkadaşım var beni anlayan. Heves kıracak cümleler sarfediyosunuz belki niyetiniz iyi ama böyle kelimeler sarfetmeyin lütfen kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz bilmek isterseniz soru sorun çünkü herkes anonim ve yazmaktan çekinmeyecektir 😊 iyi akşamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.