Şimdi Ara

Kırıkkale ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haftada 4 gün kırıkkale ankara arası çekilir mi ?

• Kırıkkale'deyken lisede Ankara'dan gelen hocalarımız vardı.Sabah perişan oluyorlardı uykusuz,sabah soğuk olduğundan kışın hep hastalardı.üni. de çok gelip giden var kendi aracın varsa biraz daha rahat olur aracın dolmasını,kalkmasını beklemezsin.
  • Araban yoksa sakın otobusle gidip gelmeyi deneme; araba ile de bir yıl dayanirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırıkkale üniversitesi iö okuyorum arabam yok ancak burdan ankaraya giden dolmuşlarla veya otobüslerle gidip gelebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlgs_1905

Kırıkkale üniversitesi iö okuyorum arabam yok ancak burdan ankaraya giden dolmuşlarla veya otobüslerle gidip gelebilirim

bir sürü öğrenci gidip geliyor.önemli olan eviniz ne tarafta olduğu Ankara'dan sonra da 1 saat daha yol gideceksen çok yorulursun. bir de malum Ankara'da geç saatlerde ulaşım biter.gecelere akmayalım diye. dersler kaçta biter ki. 23.15 de araç bulamadığım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

quote:

Kırıkkale üniversitesi iö okuyorum arabam yok ancak burdan ankaraya giden dolmuşlarla veya otobüslerle gidip gelebilirim

bir sürü öğrenci gidip geliyor.önemli olan eviniz ne tarafta olduğu Ankara'dan sonra da 1 saat daha yol gideceksen çok yorulursun. bir de malum Ankara'da geç saatlerde ulaşım biter.gecelere akmayalım diye. dersler kaçta biter ki. 23.15 de araç bulamadığım oldu.

Hocam dersler en geç 10 da bitiyor evimde esat tarafında
  • Aştiden ankaraya binip evinizin önünde inmiyorsanız; kırıkkaleden ankara'ya git gel yapmak sizi hayattan soğutur. Şöyle bir hesap yaparsak; eviniz öveçlerde olsa, otobuse binip kizilaya gidip anakaraya binip aştide inip şehirler arası otobuse binip kırıkkale'ye gitmek. Öveçlerden kızılay dolmuşla 20 dk sürdü diyelim. Kızılayda dolmuş duraklarindan ankaraya girmeniz ve ankarayın gelmesi en iyi ihtimalle 10 dk sürer. Ankarayla aştiye gitmeniz 15 dk sürer. Ankara kırıkkale arasi 1 saat 30 dk sürer otobusle; 2 saat 15 dk en iyi ihtimal ile siz kırıkkaleye gidersiniz. Fakat bunların içine dolmuş beklene süresi 5 dk; aştieye 10 dk önce gitmeyi de eklersek yaklaşık 2 saat 30 dk yapar. Toplam 5 saat yapar. Bir gün 24 saat normal bir insan 8 saat uyku uyur. 24 saatten geriye kalan 16 saattir. Normal bir insanin bir öğün yemek yemesi yaklaşık 1 saat surer. Fakat biz öğrenciler bunu 30 dk da halledebiliriz. 2 öğün yemek yediğinizi farz edersek; 1 saat yapar. 15 saat kalır. 15 saatin en az 5 saatinde okulda olmak zorundasınız. Geriye 10 saat kalır. Bu 10 saatin 5 saatini yol icin harcadiginiz icin size 5 saatlik bir zaman dilimi kalır. Bu da size yetmez diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Üniversitesi ---
    16 yıl önce açıldı
    Konya-Afyon-Uşak-İzmir Hattı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler yazdıklarınız için ankaraya yürüyerek 6-7 dk evden ordan aştiye 10 dk gidiyorum 1 saat sürüyor diyorlar kırıkkale ankara arası sizin dediğiniz gibi olsa yorar beni korkutan kış geliyor yollarda hep kaza ondan korkuyorum
  • kalacak yeri ayarla hafta sonlari veya canin sikildiginda git gel yap hergun cekilmez yani mesafe kisa ama pestilin cikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdlbbr

kalacak yeri ayarla hafta sonlari veya canin sikildiginda git gel yap hergun cekilmez yani mesafe kisa ama pestilin cikar.

hocam kalacak yer ayarladım ama bende nedenini bilmiyorum evimi özlüyorum ve evden başka yerde yapamıyorum o yüzden düşündüm gidip gelmeyi
  • sınıftan belki giden arkadaşın olur.bazıları yakıta katılacak yolcu ararlardı. bir başla bakalım.
  • lonelyhawk84 L kullanıcısına yanıt
    öyle arkadaşlar var galiba ama işte yurda kayıt oldum bir hafta içinde fes etme gibi şansımız var ama bir türlü kararlaştıramadım
  • Gidip gelmek zor ben ilk sene apartta kaldim 2.sene gidip geldim dayanamadim pek.bu senede burda kaliyorum

• 1 9 0 7 kullanıcısına yanıt
    Hocam burdan saat kaça kadar ankaraya minibüs bulabilirim ikinci öğretimim de
  • çoğu kişi gidip geliyor
  • Masquerade89 kullanıcısına yanıt
    kışın zor olmaz mı ama
  • quote:

Kisin otogardan 8de cikiyor son otobusler ama kacak servisler var ikinci ogretimler icin onlarla konusman lazim tam bilgim yok.sikintili onlar polisten kaciyor araba dolana kadar kirikkale turu atiyor pek tavsiye etmem ama gidip geliceksen ya arkadas bulman lazim arabayla giden yada onlarla gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

quote:

Kisin otogardan 8de cikiyor son otobusler ama kacak servisler var ikinci ogretimler icin onlarla konusman lazim tam bilgim yok.sikintili onlar polisten kaciyor araba dolana kadar kirikkale turu atiyor pek tavsiye etmem ama gidip geliceksen ya arkadas bulman lazim arabayla giden yada onlarla gidersin.

anladım saolun kışın işimiz sıkıntı o zaman
  • kırıkkalede oturuyorum gel git sıkıntı yapma bence yurtta kal güzel apartlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: crystal71

kırıkkalede oturuyorum gel git sıkıntı yapma bence yurtta kal güzel apartlar var

Yurtta kalıyorum hocam ama haftasonları filan gidip gelmeyi düşünüyorum otobüs-minibüs saatlerini araştırıyorum o yüzden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.