Şimdi Ara

Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti olsun diye Gazi EE yazmak istiyorum ancak Ankara'da yaşayabilir miyim emin değilim. İstanbul'da aile evinde yaşıyorum. Ailem de rahat insanlar fazla karışmazlar. İstanbul'ı bırakmak da çok zor geliyor açıkçası. Onları da geçtim özel yurt fiyatları da epey uçmuş. Gazi'ye yakın bir yerle konuştum. 1'den 6'ya kadar değişiyormuş kişi sayıları. Fiyatlar da aylık 8 - 24k arası. Dediğim gibi en çok yurt fiyatı düşündürüyor beni.

Sizin bildiğiniz özel yurt var mı Ankara'da ?

Yahut garanti olarak yaz dediğiniz başka alternatifler var mı ? Sıralama 21.633

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam istanbulun keşmekeşliğinden kurtulmak için çok iyi bir fırsat bence bir de ankarada olmanız sebebi ile savunma sanayiinde iyi işler bulabilirsiniz gibi tabi ki maddi durum sizin bileceğiniz iş

• Yoksa vakıfta mı okumalı ? Bu sıralamada iyi vakıflar yok ancak. Medipol / Maltepe / Bahçeşehir / Aydın / MEF / Kadir Has / Bilgi vs var

• Bu sıralamada devlet daha mantıklı illa istanbulsa ytü marmara İÜ vs

• Nokky N kullanıcısına yanıt

sıralama çok iyi istanbulda yazılacak devlette mühendislik yok mu hiç? aile evinde olmak çok rahat oluyor okurken.

• Nokky N kullanıcısına yanıt
    hem istanbulda hem ankarada yaşadım ve ankara İstanbulun yanından bile geçemez bana göre. zaten aileniz de İstanbulda bence ankara hiç yazmayın bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.