Şimdi Ara

Kırık puan ve yığılmadan dolayı patladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 81 obp ve kırık hâlde sınava girdim netlerime bakınca geçen seneye göre 25-30k arası gelip en fazla 50k ya atacağını tahmin ediyordum. Sonuçlar gelince 50k dan 75kya attığını gördüm. 3 girişim di zaten kazandığım yeri bırakıp girmiştim bu sene en kötü 60k yapar çukurova bilgisayar mühendisliğine giderim diyordum. Asıl hedefim de zaten yerleştirme 45k falan yapıp esogü bilgisayar mühendisliğine gitmekti ama şu an ne yapmam gerekiyor hiç bir fikrim yok çıkmaza girdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Meslek lisesi terk adamin odtu makine okuyanlara ayar verdigini gordugumden beri kendimi gelistirmeye cabaliyorum.

Iyi universite olmasada yinede guzel seyler yapabilirsin.

• Hocam ben de 58k yaptim muğla cukurova manisa 3 unden 1 i geliyo 75k yapsam da oyle universiteler arasinda ucurum yok hocam hatta bana gore fark bile yok neredeyse ilk 30k-40k disinda ,nacizane tavsiyem budur hocam

• esogü olmadı çukurovanın da ikinci öğretimi geliyor ama bir sıkıntı daha var ingilizce olması hazırlığı geçemezsem sıkıntı olacak bana zaten sene kaybım yeterince var samsunu da düşünüyorum ama biraz uzak açıkcası eskişehir olmadıktan sonra da uzak bir yere gitmek istemiyorum . bölüm değiştirmeden napacağım hiç bir fikrim yok

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.