Şimdi Ara

Kırık obp ile ilk defa DİL den sınava hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cornelius19 -- 18 Nisan 2021; 13:41:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İyi bir devlet üniversitesinde okumak istiyorsan iki sınavda da 70 net yapman gerek
  • Bence daha önce çözmediyseniz 2020 Dil sınavını çıkartıp süreli bir şekilde çözün, yaptığınız nete göre kendinize bir çalışma programı yapın. Eğer dilde dipten başlamayacaksanız, az çok bir şeyler bildiğinize inanıyorsanız kesinlikle yapılamayacak bir şey değil. Ben kırıkla girmedim fakat İngilizceme güvendiğim için hiçbir çalışma olmadan deneme amaçlı girdim ve 70 doğru yaptım sınavda. Bir tek kelime bilgisinin çok önemli olduğunu söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam küçüklükten beri internette çok fazla ingilizce içerik tüketiyorum, bir süre sonra okuduğum yazılardaki, izlediğim videolardaki kelimeler hep aklımda yer edinmeye başladı. Hatta gramer konusunda da artık cümleler kafamda kalıplaşmış olduğu için hiçbir gramer çalışması yapmamış olmama rağmen yanlış bir cümle gördüğüm zaman çoğunlukla doğrusunu söyleyebiliyorum. Kısacası küçük yaşlardan beri kendimi İngilizceye maruz bıraktım ve zamanla kelime haznem genişledi. Sınava da buna güvenerek girdim zaten ama matematikten patladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Bloom -- 30 Ağustos 2020; 23:36:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.