Şimdi Ara

Yazın 3 ay çalışarak ingilizce hazırlık sınavı verilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce bilgim ilkokul 5 ingilizcesi düzeyinde, ama hiç çalışmadığım için öyle oldu. Hazırlıklar da fayda sağlamıyormuş o kadar zaten Boğaziçi ODTÜ değil iü Marmara düzeyinde bir yer olur büyük ihtimal, 3 ay çalışarak geçme ihtimali var mı hazırlığı? 1 yıl daha zaman kaybetmek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var tabiki

• Gecilir

• Gecemezsin. 2 universitede 2 kere hazirlik okumus biri olarak soyluyorum. Ya da hazirlik atmalalama kursuna gitmelisin gecmek icin.
    Sinav zor oldugu icin demiyorum yanlis anlama. Orta seviyede zorlugu olur sinavin. Sistem farkli. İngilizcesi olan biri bile gecemeyebilir. Akademik İngilizce ayri bir sey. Makale yazmak icin İngilizce makalenin nasil yazilacagini ogrenmen gerekiyor misal, kursta veya hazirlikta.

• Yazın sadece bir ay çalıştım o da çok aşırı değil ege üniversitesi hazırlık geçtim bence yaparsın kelime bilgini ve grameri iyi bil yeter

• Marmara hazırlık zor ama 3 ay çalısmayla geçilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitelerin sitesinde geçmiş yılların muafiyet sınavları bulunur çoğunlukla. Onları inceleyip sen de karar verebilirsin.

Kendi kararımı söylemem gerekirse, dolu dolu geçirilen bir 3ay ile çok rahat geçersin. Ama %100 ingilizce bir bölüm okuyacaksan, sınavı geçecek düzeye gelmek bölümün için yeterli olmayabilir. İlerki yıllarda zorluk yaşayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marmarada speaking var mı

• batkent B kullanıcısına yanıt
    Marmaraya dandik dedi ya görende Aziz Sancar başarısında biri küçümsüyor sancak

• Upper-intermediate seviyesinde gramer bilgin olsaydı onun üzerine bolca kelime vs öğrenip geçmiş sınav sorularını çözüp büyük oranda başarılı olabilirdin.Fakat 3 ayda başlangıç seviyesinden başlayıp bu seviyeye gelmek bilmiyorum sınırda gibi gözüküyor.
    Günlük 5-6 saat bilinçli çalışırsan bence geçme ihtimalin de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

Üniversitelerin sitesinde geçmiş yılların muafiyet sınavları bulunur çoğunlukla. Onları inceleyip sen de karar verebilirsin.

Kendi kararımı söylemem gerekirse, dolu dolu geçirilen bir 3ay ile çok rahat geçersin. Ama %100 ingilizce bir bölüm okuyacaksan, sınavı geçecek düzeye gelmek bölümün için yeterli olmayabilir. İlerki yıllarda zorluk yaşayabilirsin.

Bölümün yüzde 25'i filan ING sanırım ama zaten ikinci kere giriyorum sınava yani geçen seneden beri üni çalışıyorum bir de yazın gece gündüz ingilizce çalışmakta çok zorlanırım robot değiliz sonuçta o yüzden umudumu kesmeye başladım

• Verilmez

• Listening çok zor beyler daha A seviye midtermin de bile bi halt anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoyunmetalcisi

Yazın sadece bir ay çalıştım o da çok aşırı değil ege üniversitesi hazırlık geçtim bence yaparsın kelime bilgini ve grameri iyi bil yeter

Egede kalan oluyo mu ki
    Çok basit

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.