Şimdi Ara

kiracı borcunu ödemiyor ne yapmak lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kiracı ödücek durumum yok diyor ne yapıp alabılırız,sonucta o parayı alıp aylık gıderımızı gerceklestırıyoruz
    hakkımız olan parayı nasıl alırız

• evden çıkart. mahkemeye ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 3 Nisan 2020; 17:7:39 >
  • Hukuki olarak bu süreçte alamazsınız sadece bir tane kira parasıyla evinizi geçindirdiğinizi düşünmüyorum.Trol konu açıyorsanız da yazıklar olsun ülke şu durumdayken
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Umarım sadece şaka yapıyorsunuzdur şakayı bile az insanlığı olan yapmazda
  • aldıgın para nekı gıderlere bıle yetmıyor herkes bazıları gıbı cok para bırıktırıp kenara atamıyor
    kırayla gecınen cok var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar07

Umarım sadece şaka yapıyorsunuzdur şakayı bile az insanlığı olan yapmazda
    peki az insanlığı olan kirasını ödeyip ev sahibi zor durumda bırakır mı? sadece kira ödeyemeyenin mi durumu kötü oluyor? ev sahibi de zor durumda şu an. ülke olarak topyekün bir süreçten geçiyoruz.
  • kıracınında bırıkmıs parası oluyor ev tasırken kullanıyorlar ordan versın dımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten bu korona olayı en çok kiracılara yaradı
  • Bizimde bir kiracımız var her ayın 1-7 arası yatırıyor, aldığımız kira 1000 tl altı. Kiradan ödediklerimiz su faturası, aidat parası, buzdolabı taksidi geriye kalan 400-500 ayın 25 inde emekli maaşı gelene kadar pazar parası olarak yemeğe içmeye gidiyor anlayacağınız.

25 inde gelen emekli maaşı ise ısınma ve diğer faturalar ödemeler, cep telefonu tl yükleme, market gıda temizlik alışverişi binaya ait hesapta olmayan bir harcama sırayla da olsa belli zamanlarda ödediğimiz emlak vergileri taksitleri , gelir vergisi taksitleri, sigorta ödemeleri, dask primi vb, kapsam dışı sağlık harcaması bu ve bunlar gibi hesapta olmayan bir harcama hemen hemen her ay karşımıza çıkıveriyor işte o 1500 emekli maaşı da alır almaz 4-5 güne bunları ödeyince anınada bitivermekte.

Ayrıca her yıl kombi bakımını yaptırırım, geçen yıl ilaveten petekleri temizlettim kiracım ücretin yarısını ben vereyim dedi sağolsun, ama kabul etmedim.

Konu sahibine de hak veriyorum kiracının haline de. Kiracı şu süreçte işsiz kaldıysa durumu gerçekten çok zor.

Diğer yandan evsahiplerinin fazla bir geliri yoksa evi anadan babadan kalma ya da senelerce yediğinden içtiğinden kısıp binbir zorukla o evi güç bela edinip oradan aldığı kirayla geçinmeye evini döndürmeye çalışıyorsa o da zor.

Dışarıdan millete herşey toz pembe gözüküyor zannediyorlarki ikinci evi olan herkesin sanki yüksek geliri var da üstüne bir de kira geliri elde edip bol bol harcayıp köşeye koyabiliyorlar. Bütün evsahipleri böyle değil malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 3 Nisan 2020; 20:52:30 >

• Sosyal medyada kampanyalar dönüyor ne kadar doğru oda soru işareti.

WhatsApp yazışmaları ile ev sahibi kiracisina kirayı bağışta bulunuyor.

Bazı kiracilarda beklenti oluyor haliyle ama ev sahipleri de bu paraya mecbur olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.