Bildirim
Kingston Ram Garanti İle İlgili Soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aldığınız yere başvurun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla usta ben 2. el aldım o yüzden sordum -
Çok zor kardeşim elinde fatura yok ise türkiyede kingston ram'i garantiye veremiyorsun. Kingston ram'ler ömür boyu garantili ancak bu türkiyede geçerli değil, türkiyede satan yer 2 yıl garanti veriyor ondan sonrası başının çaresine bakıyorsun. Benimde elimde 8gb tek parça ddr3 ram var arızalı görüntü vermiyor, onuda garantiye gönderemedik faturası yok diye. Öyle kaldı anlayacağın. -
Bilgi İçin Teşekkür Ederim Elimde Garanti Belgesi vardı demek çöpmüş okadarda hayal kuruyordum Neyse Yeni Ram Alma Zamanım Gelmiş Demek
-
Merhaba raminizin üzerinde Asnet hologramı varsa bir belgeye ihtiyacınız yok. Direk bize gönderebilirsiniz. Hologramımız olmayan ürünlere destek veremiyoruz üzgünüm.
Hologrami kullanıcıları sahte üründen korumak için her ürünümüzün üzerine yapıştırıyoruz. -
Selamlar,
Elimde Hyper-X DDR3 4GB bir bellek var. Faturası da var garanti belgeside.. Ancak Ram 2011'de alınmış. Kingston'ın ömür boyu garantisi olduğunu biliyorum ancak ram'in garantisini veren firma avnet diye bir firma, artık getirmiyor sanırım. Satın aldığım firmayı aradım EXA'yı.. Adamlar 2 yıl dedi, Kingston'ın sitesinde ömür boyu diyince lafı eveleyip gevelediler Türkiye'de böyle birşey yok falan diye.
Bu konuda ne yapmam gerekir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X