KF552C40BB-32 - Kit değil modül 3400 TL Akakçe 3600 TL sonradan 64 gb'a yükseltirim diyenler düşünebilir. https://bilendenal.com/Kingston-FURY-Beast-32GB-DDR5-5200MHz-CL40-Performans-Rami-KF552C40BB-32.html KF552C40BBK2-32 5600 MHz kit 4099 TL - Akakçe 4400 TL https://bilendenal.com/Kingston-FURY-Beast-32GB-DDR5-5600MHz-CL40-Performans-Rami-Kit-2x16GB-KF556C40BBK2-32.html KF560C40BBK2-32 6000 MHz kit 4955 TL - Akakçe 5300 TL @EcZaNeT kullanıyor OC CL32 6800 MHz yapmış. @MALİ MÜŞAVİR OC CL30 7000 MHz yapmış 3-5 Tane farklı ddr5'de var ama piyasadan çok farklı değil 100-200 daha uygun. https://bilendenal.com/30-agustos-ozel.html < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 27 Ağustos 2022; 15:22:57 > |
Kingston DDR5 32 GB 5200 Mhz Ram 3400 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ucuzluyor gibi güzel...
-
dolar artmasa keşke
-
-
bu kadar detaylı olduğunu bilmiyordum termal sensör bile varmış
-
https://www.akakce.com/ram,1,2.html/1136337,12320
Kingston genelde diğer markalardan daha pahalı olurdu ddr5'de durum değişmiş
-
Ddr5 fiyatları yeni platformlara geçmek için başlı başına engel olacak. Kingston güzel iş yapmış. Bir de bunun RGB’li modelini çıkartt mı tamamdır 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolar diyorki bu akşam uçarım beni kimse tutamaz sen tutamazsın yıldızlar tutamaz
Ddr5 bana mı gereksiz geliyor sadece, intel şu an anca yetişmiş durumda amdye. Amd yeni sokette inteli geçince alanların birazcık elinde kalacak. En azından ekstra masraf yaptıracak. Ramler güzel valla, üstteki değerler de öyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcpcpcpc -- 22 Mayıs 2022; 16:47:29 > -
bende ryzen 6000'e geçmeyi planlıyorum o yüzden mecbur alacağım sanırım ddr4 desteği olsa almazdım
-
AMD tarafında Zen 4 işlemcileri görmek lazım. Computex ile bu bafta göreceğiz zaten. Ama işlemci ve anakartlar pahalı olacak gibi. Üzerine DDR5’in fiyatı da eklenince sadece yeni bellekleri değil yeni sistem yükseltmeyi komple sorgulayacağız gibi duruyor.
ryzen 6000 sadece notebooklar için çıktı. desktoplar için ryzen 7000 serisi gelecek, 6000'i es geçiyorlar.
-
ha ozaman ekran kartlarıyla eşleştirmiş oluyorlar
-
ryzen bekliyorum devamlı ıntelde anakart değiştirmekten ve aorus master serisi kartı serisi değişti diye 2 ci elde ucuzdan satmaktan sıkıldım
-
6 serisi aşırı pahalı olur. Eğer 6 serisi geldiği zaman önceki serilerde indirime giderlerse bütçenize göre bir önceki neslin son sistemini de kurabilirsiniz.
Ben ddr5i görene kadar fiyatlar aşırı uçar diyerek alabileceğimin en iyisini alarak sistem toplama işini bir süreliğine bitirdim. 5950x ve 6900xt yola devam.
-
Zen3 e intel yeni yetişmişken zen4 ile bence amd çok iyi yere gelir, inşallah uzun sürmez yoksa amd çarpar adamı...
-
hedefim 2023 ama 2053'ü bulur bu gidişle
-
Fırsat varken alıp ödemeyi sonra yapmak daha iyi olur 😂
Computex ile bilgiler gelmeye başladı. Ama ilk bilgi IPC olarak %15 artış. Saat hızlar 5Ghz üzeri. Performans artışı mimari gelişimden ziyade saat hızı artışından gelmiş gibi duruyor. Ama gördüğüm kadarıyla yeterli bir artış değil.
Yeni anakartlar, özellikle de hem GPU hem depolama için PCIE 5 destekleyen X670E, pahalı olacaktır. DDR5 bellekler zaten pahalı.
Intel 12900K'dan "Render" performansı %30 iyiymiş vs. Ama bizim gibi günlük kullanıcı için getirileri daha az olacak gibi duruyor. Kendi adıma en azından Zen4 2. veya 3. nesil işlemcileri bekleyeceğim. En azından Zen4 mimarili ve 3D V-Cache bulunduran modeller de çıkacaktır. Onları değerlendiririm. Bu sırada en azından 700 serisi anakartları görmüş olurum.
Mevcut düzenden devam ederim gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 23 Mayıs 2022; 10:12:48 >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X