Şimdi Ara

Kingston 512GB kapasiteli SSD sürücüsünü satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en büyük bellek üreticilerinden Kingston, NAND flash tabanlı SSD depolama sürücülerinde kapasite arttırımına gidiyor. SSDNow V+ serisi yeni sürücü ailesini tanıtan Kingston, 512GB kapasiteli yeni SSD modelini satışa sunuyor. 2.5-inç boyutunda olan ve SATA-II ara birimini destekleyen yeni sürücü, MLC (Multi Level Cell) tipi NAND flash bellek yongalarını kullanıyor ve 1 milyon saatlik hata öncesi kullanım süresiyle geliyor. Okuma hızı 230MB/sn, yazma hızı ise 180MB/sn olarak açıklanan 512GB kapasiteli yeni SSD, üç yıllık garanti ile kulllanıma sunuluyor.

Kingston'ın 512GB kapasiteli SSDNow V+ SSD modeli yurt dışında, güncelleme kitiyle (yedekleme yazılımı, 2.5-inç disk kutusu ve 3.5-inç kurulum aparatı) birlikte 1700$ seviyesinden listelere girmiş durumda.

• haber için teşekkürler @fx57
  • 1700$ vay be yine yalan oldu hayaller...
  • Cihangir151 hayalin mi vardı zaten belli 1000$'dan fazla olacağı :D
  • Mertcan ama hayal işte :)
  • ssd lerin daha 3-5 yılı var son kullanıcıya inmesi icin =))
  • Ne vijdansız çıktı bu SSD'ler ve firmalar. Resmen gösteriyorum ama vermiyorum diyorlar. Fiyata bak adam bu fiyata araba alır be.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SAT.] SIFIR NVME M.2 SSDLER
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RAM, flash bellek ve SSD fiyatları katlana katlana artıyor malesef, geçen sene GB başına 2$ olan SSD fiyatları bu sene GB başına 3buçuk $'a kadar çıktı, 2 senedir fiyatlar düşecek falan diyorduk, bu gelişmelerden sonra geçen seneyi özlemeye başladım..
  • param olsada almam bu fiyatlara SDD,
    ne SDD ucuzladı ne bluray ucuzlayan bişi yok , bu gidişle daha yıllarca HDD ve DVDlere devam ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemesisR3 -- 25 Ocak 2010; 17:50:36 >
  • haber için teşekkürler,bu arada HDD ,DVD ile beraberliğimiz sürer gider
  • kingston SSDNOW..
    intel işlemcilerdeki ilk nesil SSE 'ye rakip olarak amd nin çıkardığı 3DNOW! karışımı gibi olmuş :D
  • ya ssdlerin fiyatlarını gördükçe canım sıkılyor,bir türlü düşmedi sunların fiyatı.bu gidisle de zor düşer galiba.Bilgisayarda galiba ilerlemeyen tek şey depolama çözümü.Ekran kartı piyasası,islemci piyasası evrim geciyor ama depolamada malesef çok geriyiz.
  • haber icin tesekkurler
  • 170$ dan girde alalım yeter bu hddlerin yavaşlığı
  • Bunları üreten firmalarda çalışanların bile alabileceğini sanmıyorum açıkçası. Eski nesil disklere devam.

Sistem toplarken işletim sistemi için 60gb ya da 120gb lik ssd alayım diyordum. Alınacak gibi değil. Biraz performans için o kadar para verilmez.
  • Yeni teknoloji pahalı olur. Bir ürün yüksek fiyatlara da alıcı bulabilir. O nedenle şimdi işin kaymağını yemeye çalışıyorlar. Zamanla ucuzlayacaktır. HDD'ler de zamanında çok pahalıydı.
  • Ben o paraya imf borcunu kapatırım
  • 200-250 liraya 60 lıkları war bıtane alıcam c yı ssd yı depolamayıda kendı eskı hdd me yapıcam bakalım ne getiri sağlıcak
  • en az %30 luk alanı boş bırakacağınızı düşünürek alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _köle_ -- 23 Şubat 2010; 20:28:36 >
  • nedenkı bosmu durmak zorunda 100 de 30u
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.