https://www.amazon.com.tr/dp/B08JD36C6H/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_6Z51QE1YVHXVWQ1R5KTB Kaçırmayın bedava 30 TL. Sadece 1 adet alınıyor ihtiyacım olmamasına rağmen aldım |
Kingston 32GB USB3.2 Gen 1
-
-
Yazma hızı berbat diyolar ama aldım 30 liraya kim ne veriyor ki bu devirde.
Zaten öylr cok hızlı olsun vs gibi takıntım da yok
Lr Preset yedeklerini alsam yeter -
USB 3.2 görünce direk yapıştırdım yinede uygun dursun kenarda
-
gecenlerde 32 tl ye düşmüştü 2 adet aldım hız takıntım olmadıgı için bu fiyata 2.0 yok
-
İhtiyacım yok ama aldım 32 gb ve 3.2 fiyatı 30 tl ne kadar kötü olabilir ki teşekkürler
-
o değil de neden kimse bunun yazma hızını sorgulamıyor? 3.0 olduğu halde nasıl olur da 2.0 hızı verebilir bu meret? Dandik bi marka olsa neyse de kingston marka, yani bu işte bir iş var
-
satın aldıktan sonra tekrar satın almaya izin veriyor mu?
-
USB 3.2 görüp aldanmayın, aslında bildiğimiz USB 3.0 (5 GBpS hızında olan) Ancak bu bellek o hızlı bile karşılayamıyor maalesef. Ama yine de depolama için her türlü kullanılır, fiyat gayet iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thorak -- 11 Ekim 2022; 14:25:21 > -
hayır 1 üye 1 adet olarak sınırlandırmışlar,başka hesap açıp onuda primelı yaptım öyle bir tane daha aldım.
-
Format usbsi yaparım teşekkürler -
30 liraya 1 döner 1 ayran yiyemezsin hızını burada tartışmaya gerek bile yok al gitsin.
-
arabada müzik dinlemek için falan kullanılır . diğer türlü tam bir çile belleği . vodafone yanımda uygulamasından bedavaya almıştım ama gerçekten veri yazmak ciddi sorun . anlamsızca duruyor bi anda . sonra keyfi yerine gelince devam ediyor . başına buyruk bir bellek .
-
Bitmiş
-
40 mb okuma yazma hızı var -
Valla hızına laf edenler olmuş da, bugüne kadar USB 3.0, USB 3.1 diye aldığım hiçbir USB zaten o protokolün vaat ettiği hızı veremedi. USB 3.2 Gen 1 etiketine sahip olup da 5Gbps hız verebilen bir babayiğit USB varsa söyleyin onu alalım. Hepsi böyle bu USB'lerin, daha pahalıları da böyle. Kaldı ki çoğunluk format USB'si, yok işte araba teybine takmalık USB, 50-100MB'lık dosyaları oradan oraya hızlıca aktarmak için alıyor bunları. Hababam büyük dosyaları USB'ye aktarmak için kullanan azdır. Format için de 29 liraya 32GB bir USB bulduysam alırım bu devirde, 3 tane USB belleğim var ama dördüncü diye bunu da aldım açıkçası.
-
Kronik bozuk bir alet elden çıkarma çabası gibi. Klasik Amazon işte. -
Hızına laf eden aynı boyutta, aynı fiyata başka flash bellek atsın.
-
3.0 olduğu halde neden 2.0 hızında olduğunu sorgulamamalı mıyız? ürün 30 u bırak, 130 tl olsa bile sorgulanır çünkü bu sorgulama ürünün fiyatından ayrı bir konudur, fiyatla alakası yoktur. ortada bi gariplik vardır, onun sebebini bulmaya çalışıyoruz
-
nasıl beleşe geldi? kampanya hala devam ediyor mu?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3.0 olduğu halde neden 2.0 hızında olduğunu sorgulamamalı mıyız? ürün 30 u bırak, 130 tl olsa bile sorgulanır çünkü bu sorgulama ürünün fiyatından ayrı bir konudur, fiyatla alakası yoktur. ortada bi gariplik vardır, onun sebebini bulmaya çalışıyoruz |
Ya neyin muhabbeti bu beyler 30 lira kargo beleş ürün almışız.Öyle bi yorum yapıyorsunuz ki kronik sorunlu vs vs en kötü çöpe atarız olur biter.Yorum yapanlar 2000li yılların başında yaşıyor herhalde 30 liraya bişe yapamıyorsunuz
|
Benzer içerikler
- acer nitro 16 13.nesil core i5 13500h-rtx4050 6gb-8gb-1tb ssd-16inc-freedos
- piranha 7656
- phanteks t30
- deepcool morpheus
- terabox güvenilir mi
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X