Şimdi Ara

Kinetix markası nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu marka nasıl , diğer markalara göre ucuz ve bu kalitesiz olduğunu mu gösteriyor yoksa kaliteli mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kinetix: Bilmeniz Gereken Her Şey

Kinetix, çeşitli spor ayakkabıları ve giyim eşyaları üreten bir markadır. Markanın ürünleri, yüksek performans, dayanıklılık ve şık tasarımlarıyla bilinir.

Kinetix Ayakkabı Yorumları

Kinetix ayakkabıları genel olarak olumlu yorumlar alır. Kullanıcılar, ayakkabıların rahatlığını, destek sağlamasını ve uzun ömürlülüğünü övmektedir. Bazı kullanıcılar, ayakkabının fiyatını biraz yüksek bulabilir.

Kinetix Nasıl Bir Markadır?

Kinetix, sporcuların ve aktif yaşam tarzına sahip kişilerin ihtiyaçlarını karşılayan bir markadır. Ürünleri, en son teknolojiler ve üstün malzemeler kullanılarak tasarlanır ve üretilir.

Kinetix Kaliteli Mi?

Evet, Kinetix ürünlerinin kalitesi yüksektir. Ayakkabılar dayanıklı malzemelerden üretilir ve uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Giyim eşyaları da rahat, nefes alabilir ve şıktır.

Kinetix Marka İyi Mi?

Kinetix, spor ayakkabıları ve giyim eşyaları için tanınmış ve saygın bir markadır. Ürünleri, yüksek performansları ve şık tasarımlarıyla bilinir.

Kinetix İyi Mi?

Kinetix ürünleri genel olarak iyi olarak değerlendirilir. Ayakkabılar rahat, dayanıklı ve destekleyicidir. Giyim eşyaları da şık ve nefes alabilirdir. Ancak, bazı kullanıcılar ürünlerin fiyatını yüksek bulabilir.

Kinetix Yorum

Kinetix ürünleri hakkında genel yorumlar olumludur. Kullanıcılar, ayakkabıların rahatlığını, destek sağlamasını ve dayanıklılığını övmektedir. Giyim eşyaları da şık ve nefes alabilir olarak değerlendirilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kinetix<Puma<Adidas<Nike

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babulleani

Kinetix<Puma<Adidas<Nike

bu kadar geride mi durumları
    www.flo.com.tr
    Ucuz Klasik Sneaker Modelleri | İndirimli Klasik Sneaker Fiyatları
    http://www.flo.com.tr/kinetix-1273160-lacivert-gri-erkek-sneaker.html

şu tarz bir ayakkabı almayı düşünüyordum
    hangi markaları önerirsiniz

• Sıralama kesinlikle doğru.Nike'n bi maaşa alınamayan tonla ayakkabısı var yani çok aştılar özellikle koşu ayakkabılarında.Adidas puma kurucuları aynı gibi bisey zaten.Ben olsam biraz daha katar cıtayı pumaya kadar getirirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babulleani -- 6 Mayıs 2016; 21:08:15 >
  • 3 tane kinetix ayakkabi giydim. üçünün de bağcıkları o kadar dandik ki her adım attığımda yavas yavas bağcıklarım çözülüyordu. her 1000 1500 metrede bir bagciklarimi yeniden bağlıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

3 tane kinetix ayakkabi giydim. üçünün de bağcıkları o kadar dandik ki her adım attığımda yavas yavas bağcıklarım çözülüyordu. her 1000 1500 metrede bir bagciklarimi yeniden bağlıyordum.

Sorun bağcıktaysa önemli değilmiş , ayakkabı kolay patlıyor mu, ayağı rahat tutuyor mu önemli olan o.

@Babulleani iyide bu sıralamada new balance yokmu ben bu ayakkabıları seviyorum
  • Almışken iyisinden al hocam riske atma bence.Kinetixin en kaliteli ayakkabıları bile hemen patlıyor.

• Kokuyordu benim ayakkabım, tabanı yapıldığı malzemeden dolayı yıkasam bile kokuyordu. Hiç giyemedim

• Ben new balance almayı düşünüyorum sizce hangi modeli almalıyım, günlük, spor, lifestyle bunlar arasında ne gibi farklar var?
  • Tuvalet terliginden bir farkı yok bence. Geçen hafta Adidas aldım böyle bir rahatlık yok arkadaş. Ayakkabı çok önemliymiş bunu anladım.

• kinetix bir adidas nike kadar olmasada iyi bir markadır
  • Konu eski ama merak edenlere cevap olsun.

80 liraya kinetix marka yürüyüş ayakkabısı aldım gelen ürünün hisettirdiği 25-30 liraya satılan ayakkabı.
    İlk kez aldım bir daha almam sözde yürüyüş ayakkabısı ama ayağını kesinlikle kavramıyor ortasına hafif bir şey ayıp olmasın diye bir destek atmışlar başka bir şeyde yok.
    He bu arada tabanı banyo terliğinden farksız hatta bildiğin terlik tabanı AR-GE kesinlikle yok bundan eminim.

Alacaksanız almayın ya gidin 25-30 liraya satılan ayakkabılardan alın yada biraz daha ekleyip Nike Adidas alın arada ki fark çok bariz.
  • eskiye nazaran biraz daha düzeldi
  • Güncel... bugünlerde kinetix spor ayakkabı alıp giyen oldu mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.