Şimdi Ara

ALTYAZI ÇEVİRİ İŞİ YAPMAK İSTİYORUM NERDEN BULURUM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
17.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizi film belgesel farketmez ingilizcem native speaker seviyesinde 5 yasinda ingilizce egitim gormeye basladim 10larca yabanci dizi 100 lerce yabanci film izledim.nerden bulunur ceviri isi ek is olarak yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasted.wastelander -- 11 Ocak 2019; 18:2:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınma ama daha "mi" soru ekini ayrı yazamayan adamın ingilizcesi de para kazandıracak durumda değildir kanımca. Film ve dizi çevirilerini insanlar ücretsiz yapıyor, bu durumda kimse para ödeyerek yaptırmaya ihtiyaç duymaz. Kendini yeterince geliştirirsen belki kitap çevirmenliği yaparak para kazanabilirsin. O seviyeye gelene kadar mağaza, cafe vb. yerlerde çalışmayı deneyebilirsin belki.
  • takip
  • planetdp.org

paralı arıyorsan siteye uğrama hobi amaçlı yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinless34 -- 11 Ocak 2019; 18:4:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

planetdp.org

Siteye girdim forum var orda yardimci olurlarmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

planetdp.org

Tabiki parali ariyorum .keske bedava yapacak zaman ve imkanim olsa ama para kazanmam lazim

• Populer dizilerin hepsine gonullu olarak altyazi yapan insanlar var, sana ekmek cikmaz bundan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizipub.co

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çeviri yapabilecek var mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavur Padisah

dizipub.co
    Cevirmenmi ariyorlar?

• Alınma ama daha "mi" soru ekini ayrı yazamayan adamın ingilizcesi de para kazandıracak durumda değildir kanımca. Film ve dizi çevirilerini insanlar ücretsiz yapıyor, bu durumda kimse para ödeyerek yaptırmaya ihtiyaç duymaz. Kendini yeterince geliştirirsen belki kitap çevirmenliği yaparak para kazanabilirsin. O seviyeye gelene kadar mağaza, cafe vb. yerlerde çalışmayı deneyebilirsin belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Alınma ama daha "mi" soru ekini ayrı yazamayan adamın ingilizcesi de para kazandıracak durumda değildir kanımca. Film ve dizi çevirilerini insanlar ücretsiz yapıyor, bu durumda kimse para ödeyerek yaptırmaya ihtiyaç duymaz. Kendini yeterince geliştirirsen belki kitap çevirmenliği yaparak para kazanabilirsin. O seviyeye gelene kadar mağaza, cafe vb. yerlerde çalışmayı deneyebilirsin belki.

+1

Türkçe'ye öğren önce bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Alınma ama daha "mi" soru ekini ayrı yazamayan adamın ingilizcesi de para kazandıracak durumda değildir kanımca. Film ve dizi çevirilerini insanlar ücretsiz yapıyor, bu durumda kimse para ödeyerek yaptırmaya ihtiyaç duymaz. Kendini yeterince geliştirirsen belki kitap çevirmenliği yaparak para kazanabilirsin. O seviyeye gelene kadar mağaza, cafe vb. yerlerde çalışmayı deneyebilirsin belki.

+1

Türkçe'ye öğren önce bence.

Alıntıları Göster
    quote:

Türkçe'ye

İronik olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

quote:

Türkçe'ye

İronik olmuş.

SwiftKey kullanıyorum, kendisi otomatik düzeltmiş (!).

• Birkaç site görmüştüm çevirmen aranıyor yazıyordu Google da bi dene çevirmen aranıyor dizi falan yaz çıkar illa

• fiverr tarzı sitelerde profil oluşturarak freelance iş kovalabilirsin.
  • bedava yapmadan isim yapamazsın o camiada. esekherif gibi yapman lazım.
  • şansını sitelere mail atarak dene.

ölücülük yapcaklarına adım gibi eminim tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.