Bildirim
Arabanızın Markası-Modeli ne?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
opel corsa 1.4 98 -
babam araba kullanmayı bilmiyor.annem az biliyor
skoda favorit var. genelde ben kullanıyorum 93 model ( 1 hafta önce hava filtresi taktırdım ama hiçbirşeyy olmadı gibi birşey.malum 1300 motor araba )_____________________________ 
- Forumun size ne verdiğini düşünmek yerine, sizin buraya ne verdiğinizi düşünmeniz gerekir...
-
zaga2004 sızın aıle fransız uretımı takılıo
bızde megane 1.6 full megane scenıc 2001_____________________________ Keser Döner,Sap Döner,Gün Gelir;Hesap Döner... -
2004 opel astra-g elegance var güzel gidiyo gibi çok severim astraları zaten _____________________________ Bayrağımız Göklerde Dalgalanan Sancak,Allah'ın Huzurunda Eğiliriz Ancak. Amd Ryzen 7 5800x3d | GSKILL 32GB(2x16GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16| Asus PRIME B550-PLUS | Sapphire RX7900XTX Pulse Gamıng Oc Amd 24Gb GDDR6 | XBOX Series X -
bizde toyota corolla 1.3 xe 97 model var. eh değiştirmek lazım ama para nerdee? -
@John_Lennon
Abi opel alman markası :))
yaarı alman yarı fransız diyelim :))_____________________________ -
astra 1.4 16v 2003
doblo malibu 1.6 16v full donanım 2003
clio 1.6 rxt otomatik vites 2000
kartal 1.6 i.e. 2001
uno 1.4 karbüratörlü 1998
_____________________________ -
zagacım cogu opel we renault modelının aynı fabrıkada uretıldıgını bunlarında fransada oldugunu belırtmek ısterım
_____________________________ Keser Döner,Sap Döner,Gün Gelir;Hesap Döner... -
95 Peugeot 306 var kardeşimde... Kısmet 307 sine yada Honda civciv, bakalım artık...:) -
renault clio symbol 1.4 rna 2000 model -
( 2001 - 1.6 Focus Ghia ) Yaşasın tam bağımsız süspansiyon! -
1998 Renault Megane Scenic 2.0 RXT Full 70.000km
2000 Renault Clio 1.6 RTE Otomatik Vites Full 15.000km
Sonbaharda Grand Scenic almayı düşünüyo babamlar._____________________________ -
Arkadaşlar bende Hyundai S Coupe var, cogunuz bilmez belki spor bir araba...
Dün bir galeride HONDA CRX ESI diye bir araba gördüm, ama normal Honda CRXlerden değil, 2 kişilik, tek kapı, üstü acılıyor spor muhteşem bir arabaydı cok hoşuma gitti fiyat olarak 16 milyar istiyorlar benim araba ile takas yaparsakta 7 milyar üste istiyorlar. NE DERSİNİZ ALAYIM MI? O paraya Ford focus 2000 model var. bu bahsettiğim honda 93 model... ama cok hoşuma gitti gece rüyama girdi.
BİLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM
-
2004 seat ibiza -
[test edildi onaylandı][donanımhaberin seçimi]
Opel Astra CD 2000 otomatik var.. bi de Mercedes 190E
_____________________________ -
[test edildi onaylandı][donanımhaberin seçimi]
bu ne ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironimperor -- 13/7/2004 13:50:34 >_____________________________ -
Opel Corsa 1.4 GLS 2000 Model
Gri Renk, klimali, 35 HTP plaka. (HTTP gibi)
Az once vergisini yatırdım 150 milyon :,( -
2004 Mercedes E220 CDI Avangarte -
imza
- bilek güreşinde bilek bükülür mü
- anahtarı kaybolan kilit göbeği nasıl değiştirilir
- ağırsağlam kahve
- rapor almak için nasıl hasta olunur
- yeşil nasim
- deprem ağı izleniyor bildirimi
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı