Şimdi Ara

kinect almalımıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar xbox 360 elite sahibiyim.kinect tecrübesi ve sahibi olan arkadaşlara sorum şu ; fps varmı gerçekten killzone 3 ayarında?oyunların çoğu bedensel aktivite içeriyor sanırım.bulduğum cihaz ikinci el 225 lira sizce fiyat nasıl?almalımıyım?çok vakit ayıramıyorum ama eş dost aile ortamı için aklıma geldi.

• bence al. sonuçta 2 oyun parası ediyor. ama ailecek arkadaş ortamlarında eğlenceye paha biçilemez. yavaş yavaş oyunlarda çıkıyor zaten.. ilerde iyice gelişecek zaten.
  • Görüşlerin için teşekkürler
  • bencede al.ama doğru dürüst fps yok.star wars ve mass efect gelecek.yani güzel oyunlar çıkmaya başlıyor.birde tek kişi sıkıcı oluyor(şahsen ben sıkılıyorum) ama arkadaşlar gelince baya eğlenceli oluyor.
  • Parti oyunlarına desteği mükemmeldir Kinect'in ama hardcore oyun çıkmaması bir eksi değil bana göre. Sonuçta bu teknolojinin hedefi casual oyunculardı ve öyle de oldu.
  • Kesinlikle katılıyorum. Daha edinemedim ama arkadaşıma gittiğimde genelde direkt atladığım şey kinect oluyor. Kalabalık ortamda oynamak gerçekten çok zevkli. Birlikte oynamayı geçtim tek başına oynasan bile eğlenirsin hocam
  • bence al gerçekten eğlenceli iki oyun parası birşey değil bence al sen hem ailecek oynayabilecek birsürü oyunları var tabi siz bilirsiniz ama al çok eğlenceli fiyatı 200-300 tl arkadaşlarınla oynamak için süber mesela ben arkadaşlarla hergün toplaşıp oynuyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle almalısın.
  • Bence kesinlikle uzak durmalısın, şimdi burda ki al diyen çoğu arkadaş henüz almamış ve hevesini gidermemiş arkadaşlar, bu cihaz gerçekten çok büyük bir devrim yaratacaktır ve inanılmaz ir teknlojik deneyim sunuyor, fakat Microsoftın verdiği destek rezalet durumda şu an elle tutulur 2, 3 oyun var, o da Dance Central serisi, inanın bundan da 2 hafta'da sıkılırsınız yani nereye kadar TVnin karşısında göbek atmak istersiniz ki?

Sunduğu keyif ve bu keyfin süreceği zaman için cihazın fiyatı oldukça pahalıdır. Bu saattan sonra gelişmeyeceği de ap açık, zaten bir yıl içinde Kinect 2 entegreli yeni nesil Xboxın çıkacağı söylentiler arasında ve bana sorarsanız da 2013 yılında yeni bir Xboxnın çıkması %100, söylediğim sebeplerden dolayı almamanızı şiddetle tavsiye ederim, bir arkadaştan borç alın bir hafta oynayın, ne demek isediğimi anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 4 Şubat 2012; 12:34:43 >
  • Kinect kalabalık ortamlar için ideal bir alet.Oyunları casual olduğu için FPS bekleme ama gayet keyifli oyunlar da mevcut.Bence al hem Star Wars'ın oyunu da geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Bence kesinlikle uzak durmalısın, şimdi burda ki al diyen çoğu arkadaş henüz almamış ve hevesini gidermemiş arkadaşlar, bu cihaz gerçekten çok büyük bir devrim yaratacaktır ve inanılmaz ir teknlojik deneyim sunuyor, fakat Microsoftın verdiği destek rezalet durumda şu an elle tutulur 2, 3 oyun var, o da Dance Central serisi, inanın bundan da 2 hafta'da sıkılırsınız yani nereye kadar TVnin karşısında göbek atmak istersiniz ki?

Sunduğu keyif ve bu keyfin süreceği zaman için cihazın fiyatı oldukça pahalıdır. Bu saattan sonra gelişmeyeceği de ap açık, zaten bir yıl içinde Kinect 2 entegreli yeni nesil Xboxın çıkacağı söylentiler arasında ve bana sorarsanız da 2013 yılında yeni bir Xboxnın çıkması %100, söylediğim sebeplerden dolayı almamanızı şiddetle tavsiye ederim, bir arkadaştan borç alın bir hafta oynayın, ne demek isediğimi anlarsınız.

sıkılma konusunda haklısın ama 2 kişi oynayınca hiçde sıkıcı olmuyor.

not:1sene 25 gündür kinect sahibiyim

• gayet eğlenceli hocam al tavsiye ederim
  • kinect çok güzel bir şey, herkese öneririm. yanında kinect adventures alın. süper bir alet kinect.
  • Kinect'i alıcaktım ama oynuyacak adam olmadıgından sadece slim alıyorum senınde ona göre seçen lazım.
  • Fruit Nija kinect var gerçekten çok eğlenceli bir oyun. Tek başına iken bile yorulana kadar oynuyorsun. Parti olarak ise felaket eğlenceli bir oyun.
    Bir de Kung FU High impact var. Dans oyunları oynamam ama bu iki oyun bile oldukça mükemmel, kinect den gerçekten zevk almanı sağlayan oyunlar.
    En azından bir alıp denemelisin. 1-2 hafta kullan sıkılır isen zaten 2. el alıyorsun aldığın fiyata rahatça satarsın.
  • Bütçe ayırabiliyorsan al, sıkılırsan satarsın. Bu arada başlık "zorundamıyım" tadında olmuş
  • Kinect benim gibi hiperaktif oyuncular için bulunmaz nimet.Sabit oturup oyun oynayamıyorum.Elim dursa,kolum durmuyor.Denedikten sonra anladımki Kinect ile kendimi paralayıp yoruluncada gamepad i alıp oturup rahatca oyun oynayabilirim.
  • alma diyecem ama gidip alacaksın biliyorum forumda 2. El arayanlar var kinect imi satsam mı diyorum ama yapamıyorum ben olsam şimdi yenisini beklerdim arkadaş demiş benim de hoşuma giden 3 4 oyun var o kadar ama sıkılmıyorum nedense her daha yüksek puan alayım diye kasıyorum donum götüme yapışıyor öyle yani
  • Arkadaşımda var. FPS gibi oyunlar yoktu. Ama güzel aile oyunları vardı ve eğlenceliydi. Ben almandan yanayım. Alırsan eğlenirsin. Ama bir müddet sonra sıkılabilirsin. Çünkü çok oyun yok kinect için.
  • Bir çok firma sadece kinect içim olmasa bile artık oyunlarına kinect özellikleri eklemeye başladılar. Mass effect 3 ve Binary Domain'deki ses kontrolleri gibi bir çok yenilik geldi.
    Böylelikle hardcore oyuncularada ulaşmayı hedefliyorlar. Yeni bir çok oyun yapılıyor. Sadece kinect için olup mutlaka edinmelisin diyebileceğimiz oyun sayısı 10 u geçmez.

Ama eve gelen arkadaslarınla yapacağın kinect partileri pahabiçilemez söyliyeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.