Şimdi Ara

KİMYASAL ŞAMPUANLARIN HEPSİNİ ÇÖPE ATIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• tamam
  • ben zeytinyağı sabunu kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: personalcomputer

tamam

saçlarını ve sağlığını seven herkesin yapması gereken birşey bence , içlerinde tonla kimyasal madde var
  • hedenşoldırs'a 13 lira para verdim. Bitsin öyle atıcam
  • her şeyde kimyasal var baska onerin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryko TR

her şeyde kimyasal var baska onerin var mı ?

olabildiğince kaçınmaya çalışalım hocam en azından elimizden geleni yapalımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bak bende kepek sorunu yok ama saçlar 1 günde yağlanıyor.
    saçlar yumuşacık, dalgalı. şimdi ben o dediğin şampuanı alırsam saçlarım sert kas katı ve kepekli olmaz değil mi?
  • bende defne sabunu kullanıyorum. şampuanı bırakalı 8-9 ay olacak. saçlarımdaki dökülme azaldı. birde gıcır gıcır ses çıkıyor kokusu hoşuma gitmesede sağlık için kullanıyorum
  • Hacı Şakir forever
  • Ulan 2 ayda bir 10 liraya clear yağlı saçlar için alıyordum sonra dedim birde zeytinyağlı sabun kullanayım bir kullandım ki daha iyi geldi hemde saçımı ipek gibi yapıyor sonra kendime dedimki niye 10 lira veron oğlu bedavaya kullan gitsin bunu artisliğin lüzümu yok dedim o zamandır zeytinyağlı kullanırım
  • bende 2-3 aydır kullanıyorum defneli sabun. saç dökülmesi için denemediğim şampuan kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipaly

hocam bak bende kepek sorunu yok ama saçlar 1 günde yağlanıyor.
    saçlar yumuşacık, dalgalı. şimdi ben o dediğin şampuanı alırsam saçlarım sert kas katı ve kepekli olmaz değil mi?

alıp denemek lazım hocam herkeste aynı etkiyi yaratmaz tabiki bana başta kötü gibi gelmişti sert yapar gibi olmuştu sonra bırakmıştım geri şampuana dönmüştüm sonra baktım dökülme artıyor geri sabuna döndüm ve bu sefer sertlik kepek falan hiçbirşey yapmadı
  • zeytinyağlı defne sabunu kullandım.saçımda kepek vardı.sabunu kullanınca kepek değişmedi ama yagını alıyor.saçmalamayın .
  • saçı sert yapmıyor mu kazık gibi
  • Saçım her gün yağlanıyor bu yüzden bende her gün o kimyasal dediğiniz şampuanlarla yıkamak zorunda kalıyorum. Önerebileceğiniz günlük yıkamak için sabun var mı? (yağlı saç için)
  • bırakın bu işleri ya. ulan doğallık bu kadar iyi ve faydalı olsa dedelerimizin kafasında saç olurdu, dökülecek saç dökülür ne kullanırsan kullan sonuç değişmez. doğallık diyede kaskatı saçla dışarı çıkmak istiyosan senin bilceğin iş.
  • Sen dedin diye daha marketten yeni aldığım kullanmadığım şampuanımı attım, duş almaktan da vazgeçiyorum suyun içine kimyasal koyuyorlardır, su da içmiyorum hatta o da nerden geliyor kim bilir.
  • komili şampuan mı çıkartmıştı ne zeytinyağlı bir şampuan kullanıyordum. Saçlarımı ne güzel yapıyordu. Şimdi şıvarztkopun bir şampuanı var. Siyah kutulu birşey. 3 kat keratin falan diyor. Çikolata gibi kokuyor saçlarım. Hem yumuşak hem dolgun... Kepek sorunum uzun süredir yok çok şükür. her gün 2-3 defa en az duş alıyoruz. onun etkisi vardır olsa gerek. (ama manyak saç dökülüyor arada. Uzun ya saç...)
  • bi deneyeyım ama umarım saçlarımın ağzına etmez.
    yumuşacık dolgunluğu kalsın yağlanmayı alsın yeter
    bide, nerden alabiliriz bunu? tam olarak ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 4 Eylül 2014; 19:50:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.