Şimdi Ara

Kimya Denge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu konu çok saçma geliyor çok fazla formül var gibi, youtubedan çalışıyorum ama hep eski müfredat videolar, güncel olarak Bizim Hocalar adlı kanalda var, izliyorum izliyorum fakat pek bir şey anlamıyorum siz nasıl hallettiniz? 1 sorusu var aytde fasikül çözmek istemiyorum bu konuya, 2 günden fazla zaman ayıramam. tavsiyelerinizi bekliyorum

• MF konularının en laneti... Kimya adasından izleyebilirsin. Gayet iyi ama fasikülden halletmek en iyisi gibi. Çap fasikülleri iyi olabilir incele istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brula Noyan kullanıcısına yanıt
    bugün inceledim almaktan son anda vazgeçtim sandığım kadar kısa bir konu değil galiba, çap + kimya adası yapacağım sanırım hocam
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    Konu baya uzun. Ben zafer yayınlarının fasikülünü aldım. İş gördü ama pek beğenmedim.

• Brula Noyan kullanıcısına yanıt
    pas geçmek istiyorum ama koskoca 2 ay var :D halletme zorunluluğum var
  • Kimyaözel vardi zamanında oktay hoca o duruyorsa hala bi incele derim videoları

• Aslında dengede çok fazla formül yok bir hesste çarpmaya göre tersini alma birde Kp=Kc eşitliği var , asit baz , kçç , elektrokimya gibi konularda da işine yarayacağı 5-6 saatini ayırmanı tavsiye ederim .Ben kimya adasından dinlemiştim aydın ve palmeye geçtiğimde pek zorlanmamıştım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt fizik
    2 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fasikule gerek yok,kimyaozel+simya ile hallettim

• Hocam palme var kaynak olarak fakat geçen seneden kalma biraz ağır çözmek için göz gezdirdim, bu konuyu ilk defa çalışacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    ilk önce kimyaözelden dinle ardından kimyacıgülçin hocadan dinle daha sonra bizim kimyamız diye ücretli bir kanal var onun videolarını satın alıp izle 12 tl ben beğenmiştim denge için.Biraz vaktini alır(max 1 gün) ama soru kaçırmazsın :d
  • Yuh :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkoda10

Yuh :D
    Bizden (bizim kimyamızdan) dinleyebilirsin. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum sorunun kalacağını sanmıyorum. Diğer kanalları bilmiyorum onlarda yararlıdır elbette. Sizin tercihiniz bu. Aldıktan sonra eğer beğenmezsen sana faydası olmazsa (15 gün içinde) bana yaz iadesini yaparım. Ama en fazla 2 gününü alacaktır bu konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 6 Nisan 2019; 11:28:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.