Şimdi Ara

2018 yks(ayt tyt) kolaymıydı? Bu seneki sınav nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2018 YKS ve TYTY Zorluk Derecesi ve 2023 Sınav Tahminleri

2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) olarak iki ayrı oturumda gerçekleştirildi. Bu sınavların zorluk derecesi, öğrenciler ve veliler tarafından merak konusu oldu.

2018 YKS'de TYTY ile ilgili olarak "kolay mıydı" sorusuna net bir cevap vermek güç. Bazı öğrenciler sınavın kolay olduğunu belirtirken, bazıları da zor olduğunu ifade etti. Genel olarak, 2018 TYTY'nin zorluk derecesinin önceki yıllara göre ortalama seviyede olduğu söylenebilir.

2018 YKS'de AYT ise öğrenciler tarafından genel olarak zor bulundu. Özellikle Matematik ve Fen Bilimleri bölümlerinin zorlayıcı olduğu belirtildi. Bu durum, AYT'nin üniversitelerin ilgili bölümlerine öğrenci seçerken daha fazla ağırlık vermesiyle açıklanabilir.

2023 YKS için henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak uzmanlar, sınavın zorluk derecesinin 2018 yılına benzer olması gerektiğini tahmin ediyorlar. YKS'nin amacı, öğrencilerin üniversitelerdeki başarılarını tahmin etmek olduğundan, sınavın zorluk derecesinin her yıl benzer aralıkta olması bekleniyor.

2023 YKS'ye hazırlanan öğrencilerin, önceki yılların sınavlarını incelemeleri ve bolca soru çözmeleri öneriliyor. Ek olarak, konu tekrarlarına önem verilmeli ve eksik konular tespit edilerek bunlar üzerinde çalışılmalıdır. Böylece, öğrenciler 2023 YKS'de başarılı olma şanslarını artırabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kolay olduğunu düşünüyorum çalışsak yapardık, bu yüzden mezuna kaldım.

• Hiç çalışmadan 30k yaptım kolaydan ziyade ülkenin hali biraz sorun

• barkoda10 kullanıcısına yanıt
    2019 çok mu zor olur sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi botany -- 18 Şubat 2019; 9:47:10 >
  • botany B kullanıcısına yanıt
    Hayır, Tytyi geçen seneden daha kolay bekliyorum AYT ise sürpriz bir sınav olacak

• tm ler için zor, üst sıra mfler için kolay ama alt sıra mf ler için de zor bir sınav oldu. bence geçen seneden biraz daha zor olur sonuçta tek yıl çift yıl muhabbeti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT türkçe zordu ama onun dışında AYT dahil kek sınavdı. Çalışan yine yaptı çalışmayan DHde işte... Bu sene daha zor olmasını umuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karşılaştırma yapayım. Geçen seneki tüm Özdebir ve Töder sınavlarından zordu ama o sınavlar da kolaydı.
    2018 Tyt'nin soruları zor olmasa da yetiştirmek hiç kolay değildi asıl bu yönü eleyici oldu. Ayt'de ise fen her seneki zorluktaylen matematik soruları ortalama üstüydü onu da sürenin yeterli olması nötrledi. Yani, ortalama bir Ösym sınavı gibiydi. Eleyici özelliği vardı ama herkesi de dökmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 18 Şubat 2019; 13:27:38 >
  • Kolay-zordan ziyade sınav anı bambaşkaymış onu anladım, hiçbir şey göründüğü gibi olmuyor.
  • Aslında sınav kolaydı ama kimse kendini böyle bir sınava hazırlamamıştı :(

• nYselmech kullanıcısına yanıt
    Sınav anı heyecanımızı yenmek için ne yapmalıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Sınav anı heyecanımızı yenmek için ne yapmalıyız?
    başkasına yazmıştım aynısını sana da yazıyorum:

quote:

hocam bu öyle sana söylenip de uygulayabileceğin bir şey değil, nasılsa üzgün birine üzülme denilince bir işe yaramıyorsa o da böyle. Sınavda hiç heyecanlanmadım, öyle bir stres de yoktu fakat hiç hissetmeden böyle süre akmış gitmiş. Süreyi kontrol et ve panik yapma tyt için, ayt içinse bir şey söylemeye gerek yok çalıştıysan yapıyorsun zaten rahat orası.
  • 2017demezunakalan kullanıcısına yanıt
    Hiç çalışmadan nasıl oluyor hocam? Bizim arkadaş baya çalıştı da 20k yaptı.

• Valla hocam tyt zaten bilgiyle alakası olmayan bir sınavdı. Rahat kaldım 28 k geldi
    Ayt fen fizikte zaten 1 soru bilgi sorusuydu onu yapamadım biyolojiye ilgim var full geldi
    Kimyayıda şıkları deneye deneye yaptım
    Matematiğide yapsaydım 20k ya girecektim de orda patladım 26 yaptım :D

şıkları deneye deneye ayt kimya mı? ne alaka, güldürdün
  • bıktımhe B kullanıcısına yanıt
    Derişim soruları hız soruları bunların hepsini şıklardan çözdüm hocam. Yalan söyleyecek halim yok

• nYselmech kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam. TYT'de iyi olmak icin sure tutup deneme cozuyorum

2017de mezuna kaldıysan neden 2018e hiç çalışmadın
  • Rivaul kullanıcısına yanıt
    Lanet olası pubg

Ne diyim hocam helal olsun tytde kasmayan rahat eden iyi yapıyor ama stres varsa geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.