Şimdi Ara

Kimseyle Anlaşamıyorum [CIDDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar ben nedense kimseyle anlasamiyorum mesela biriyle arkadas oluyorum 1 2 haftaya kalmadan en fazla 3 arkadaşlığimiz bozuluyor ne olursa olsun ya ben onu siliyorum ya o beni suan ciddiyim kimsem yok 15 yasindayim 1.84 boyum var fit im insanlar bana cok yakisikli oldugumu soyluyor behlul diyolar hatta simarik oldugum icin söylemiyorum istesem cok kiz arkadaşım olur herkes sendeki tiple kac kiz yaparim filan diyor burda tipimle övünmuyorum neden kimseyle anlasamiyorum ama ufak biseyde siliyorum kızıyorum neden boyleyim bi yardım etseniz cidden kimsem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Really?
  • Egoist gibisin sanki

• yo en emin oldugum sey egoist degilim

• Sinirlerine hakim olucaksın

• Tek takılmak daha güzel. Yalnızlığı sevmeyi seçebilirsin. Özgürsün, kafan rahat.

• Arkadaşım yok diyorsun tipini anlatıyorsun tiple mi seçiliyormuş arkadaşlık.arkadaş ne demek onu öğren bence sen önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimseyle dertleşmeyin
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu mu diyorum kız arkadsimda yok sevgilim ya cogu kiz tipe bakar ya hani o şekilde diyorum tersden anladin sen

• Insanlari tersliyor olabilirsin alttan al cok fa gevezelik yapma.Hic sevmem geveze insanlari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne takıyon milleti. Yalnız takılmak en iyisi. Uğraşma milletle. Banada yakışıklı diyolar okulda. Çıkma teklifi etsem hemen kabul edecekler. Ama boş işler bunlar. 2 yıldır biriyle çıkmadım kafam öyle bi rahat ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egon tavanda belli

• Hemen ego konusuna getirdiniz . Arkadas sadece derdini paylasmis. Bence bu ego degil . Edit onemli olan karakterdir tipten ziyade bakım daha on plandadir

• tesekkurler bi sen dogru anladin ego falan degil derdimi paylastim

• quote:

Orijinalden alıntı: İnstagrammer

Hemen ego konusuna getirdiniz . Arkadas sadece derdini paylasmis. Bence bu ego degil . Edit onemli olan karakterdir tipten ziyade bakım daha on plandadir

Adam direk karaktersiz dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: dmx__

Arkadaşım yok diyorsun tipini anlatıyorsun tiple mi seçiliyormuş arkadaşlık.arkadaş ne demek onu öğren bence sen önce

+1903

• quote:

Orijinalden alıntı: MistyMountain

meraba arkadaşlar ben nedense kimseyle anlasamiyorum mesela biriyle arkadas oluyorum 1 2 haftaya kalmadan en fazla 3 arkadaşlığimiz bozuluyor ne olursa olsun ya ben onu siliyorum ya o beni suan ciddiyim kimsem yok 15 yasindayim 1.84 boyum var fit im insanlar bana cok yakisikli oldugumu soyluyor behlul diyolar hatta simarik oldugum icin söylemiyorum istesem cok kiz arkadaşım olur herkes sendeki tiple kac kiz yaparim filan diyor burda tipimle övünmuyorum neden kimseyle anlasamiyorum ama ufak biseyde siliyorum kızıyorum neden boyleyim bi yardım etseniz cidden kimsem yok.

Herkesin kusurlarını direk yüzüne vurma en önemlisi bu
  • Çok egolusun egon büyük olmasa insanları tek hatasında silmezsin.Seni fazla pışpışlamışlar bence
  • aslinda tamda oyle degil ama oyle isede bunu nasil düzeltebilirim belki yardım edebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.