Bildirim
Forumdaki kızlar benle uğraşıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben erkeğim kız değilim ne ezik insansın sen yahu -
-
Dön bi kendine bak anlarsın benim ne demek istediğimi -
Aynen kizlar birazda benimle ugrasin -
Forumdaki kız gibi erkekler benle uğraşıyor ozman -
quote:
Orijinalden alıntı: tarihsevercnsl
Forumdaki kız gibi erkekler benle uğraşıyor ozman
Kız olduğumu nereden cıkardın ? beynini kullanamıyorsun herhalde bide kız gibi erkekler diyor forumda yasak olmasaydı sana gosterirdim kız gibi erkeği hadsiz seni -
Donanım haber forumu kızlara göre biryer değil. Lutfen kendinize uygun olan başka plartformlara gidiniz. Reelde yeterince baş şişiriyorsunuz zaten bari forumda rahat birakin bizi. Heryerde sizlerin çirkefliklerinizi görmek zorunda mıyız bi gidin rica ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi Özür dile kapayalim meseleyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Donanım erkek forum mu bura ben mi eksik okuyorum! !
quote:
Hadi Özür dile kapayalim meseleyi
Bence senin kendine bir ceki düzen vermen gerekiyor yasın kac bilmiyorum ama kendi hayatını bi sorgulaman gerek, Türkiyede kız ve kadın olmak bu sekilde olmak değildir bu sekilde olanlar düsük insanlardır özür dileyecek biri varsa oda sensin ve ben her zaman izlenimlerimde haklıyımdır -
quote:
Donanım erkek forum mu bura ben mi eksik okuyorum! !
Mahalledeki kahvelerdede erkek kahvehanesi yazmiyor fakat icinde hiç kız gordunmu 2 batak atan ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İftira Attın bana diliyosun hemen
Benim için kavga etmenize gerek yok kızlar -
quote:
Orijinalden alıntı: OCA
Donanım haber forumu kızlara göre biryer değil. Lutfen kendinize uygun olan başka plartformlara gidiniz. Reelde yeterince baş şişiriyorsunuz zaten bari forumda rahat birakin bizi. Heryerde sizlerin çirkefliklerinizi görmek zorunda mıyız bi gidin rica ediyorum
Helal olsun valla Demek istediğin; Kızların egosunu yükseltemesi amacıyla konu acması ve sacma sapan islere kalkısması ben bunu anladım donanım haberde kızlar var tanıdığım bir cok kızda var ama seviye cok onemli arkadas da bunu demek istemis OCA yani -
Kızlar giremez yazmıyor tamam erkek gibi davrancam bende
quote:
İftira Attın bana diliyosun hemen
Sana iftira atmadım actığın konuları da referans olarak gösterdim -
quote:
Orijinalden alıntı: Helen Mirren
quote:
Forumdaki kız gibi erkekler benle uğraşıyor ozman
Kız olduğumu nereden cıkardın ? beynini kullanamıyorsun herhalde bide kız gibi erkekler diyor forumda yasak olmasaydı sana gosterirdim kız gibi erkeği hadsiz seni
Bi n8 vakasi daha gelebilir rez alin
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mahalledeki kahvelerdede erkek kahvehanesi yazmiyor fakat icinde hiç kız gordunmu 2 batak atan ?
|
Benzer içerikler
- yürüyüş kararı sözleri
- kilo aldiran raporlu mama isimleri
- lost karakterleri
- bakire olmayan biriyle evlenmek
- soyhana kalsın ne demek
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X