Şimdi Ara

Kimseye yük olmadan nerede ölebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
4.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kedi, köpek al. Vakit harcayacak bir canlı olsun hayatında. İntihar etmeyi falan bırak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak dostum, buradaki en mantıklı konuşan adamlardan bir kaçıyım ama sorsan bazı doktorlara göre bir vakayım.

Aslında ciddi olarak ve düzenlice oturup düşünecek olursam, evet, bazı sorunlarım var.

Bak,

6 kg ilaç içtim bugüne kadar. Bu miktar ilaçların tamamının efektif ağırlığa sahip olmadığını düşünürsek bir damacanayı hacim olarak doldurur. Şu anda sinirlerimi kontrol altına alacak olan Lamictal ilacını alıyorum, çok az dozda da Abilify var. Bugünlerde başka ilaç kullanmama gerek kalmıyor.

Her ay iğne oluyorum. (Dünyanın en pahalı psikotik iğnesi, Xeplion. Aslında düşüncelerimin daha makul olmasına yarıyor, yine de 1050 TL fiyatı var, her ne kadar devlet karşılasa da)

Hücum tedavisi adı altında yoğun psikoterapist görüşmesine gittim.

10'dan fazla psikiyatrist ve 10'dan fazla psikolog değiştirdim.

Hastane yatışlarım oldu. (Pişman olduğum hatalardan dolayı da oldu, kendi isteğimle de oldu) Tam kür EKT tedavisi oldum.

Ve başka yöntemleri de denedik.

Sorunun temel kaynağında hep ciddi problemlerim olduğu düşünüldü. Ta ki dünyaca ünlü bir doktora denk gelene kadar. Kendisi dünya üzerinde tanıdığım en zeki kişilerden. (İsim vermiyorum) Bana dedi ki, "Ya kendini düzeltmeyi kendin istersin, ya da sefil bir hayat yaşamayı tercih edersin" Aynen böyle dedi. İlaçlar bir nebze iyi geliyor olabilir ama fazlası vücuda zarar veriyor. Bazı ilaçlardan dolayı haftalarca mastürbasyon yapamadığımı bilirim. Neyse ki kısır olmadığımı düşünüyorum. O yüzden ilaç tedavisinde sana yapılan yan etkileri en iyi şekilde kontrol et. Yoksa ileride ciddi problemler yaşayabilirsin.

Bunların haricinde yapman gereken en önemli şey, kendini herkesten iyi tanıman, bunu aslında herkes yapamaz. Adamım, hayata tutunabilmek istiyorsan önce kendinde gördüğün problemleri "kendi aklınla" aşacaksın, inan bana bir yol var. Ben de aynı şekilde problemlerimi analiz ettim ve ilaç tedavisi dışında ne yapmam gerektiğinin farkına vardım. Bu, şudur; kimsenin beni incitmesine izin vermemek, yaşadığım kötü olayları geride bırakmak ve insan olmak için adımlarımı atmak. Böyle yaşarsam ve bunu hayatımın tüm direklerine uygularsam, kazanan ben olacağım. Belki sadece öfke sorunum için ilaç kullanmaya devam ederim ama bunun dışında her şey benim elimde, hastane yatışları da dahil pek çok şey aslında büyük oranda lüzumsuzdu.

Dediklerimi unutma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerçekimsiz ortamda ölürsen kimseye yük olmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noktalıvirğül

Ölürken kimseye yük olmazsında öldükten sonra ruhuna yük olacak bu yaptığın. Her müslüman insan bir gün cennete girecektir yeterki müslüman olarak Allahın c,c istediği vakitte ölmüş olsun. Bunu bilmek bile müslüman olarak yaşamaya değer

Hehe tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Armbender

Bak dostum, buradaki en mantıklı konuşan adamlardan bir kaçıyım ama sorsan bazı doktorlara göre bir vakayım.

Aslında ciddi olarak ve düzenlice oturup düşünecek olursam, evet, bazı sorunlarım var.

Bak,

6 kg ilaç içtim bugüne kadar. Bu miktar ilaçların tamamının efektif ağırlığa sahip olmadığını düşünürsek bir damacanayı hacim olarak doldurur. Şu anda sinirlerimi kontrol altına alacak olan Lamictal ilacını alıyorum, çok az dozda da Abilify var. Bugünlerde başka ilaç kullanmama gerek kalmıyor.

Her ay iğne oluyorum. (Dünyanın en pahalı psikotik iğnesi, Xeplion. Aslında düşüncelerimin daha makul olmasına yarıyor, yine de 1050 TL fiyatı var, her ne kadar devlet karşılasa da)

Hastane yatışlarım oldu. (Pişman olduğum hatalardan dolayı da oldu, kendi isteğimle de oldu) Tam kür EKT tedavisi oldum.

Sorunun temel kaynağında hep ciddi problemlerim olduğu düşünüldü. Ta ki dünyaca ünlü bir doktora denk gelene kadar. Kendisi dünya üzerinde tanıdığım en zeki kişilerden. (İsim vermiyorum) Bana dedi ki, "Ya kendini düzeltmeyi kendin istersin, ya da sefil bir hayat yaşamayı tercih edersin" Aynen böyle dedi. İlaçlar bir nebze iyi geliyor olabilir ama fazlası vücuda zarar veriyor. Bazı ilaçlardan dolayı haftalarca mastürbasyon yapamadığımı bilirim. Neyse ki kısır olmadığımı düşünüyorum. O yüzden ilaç tedavisinde sana yapılan yan etkileri en iyi şekilde kontrol et. Yoksa ileride ciddi problemler yaşayabilirsin.

Bunların haricinde yapman gereken en önemli şey, kendini herkesten iyi tanıman, bunu aslında herkes yapamaz. Adamım, hayata tutunabilmek istiyorsan önce kendinde gördüğün problemleri "kendi aklınla" aşacaksın, inan bana bir yol var. Ben de aynı şekilde problemlerimi analiz ettim ve ilaç tedavisi dışında ne yapmam gerektiğinin farkına vardım. Bu, şudur; kimsenin beni incitmesine izin vermemek, yaşadığım kötü olayları geride bırakmak ve insan olmak için adımlarımı atmak. Böyle yaşarsam ve bunu hayatımın tüm direklerine uygularsam, kazanan ben olacağım. Belki sadece öfke sorunum için ilaç kullanmaya devam ederim ama bunun dışında her şey benim elimde, hastane yatışları da dahil pek çok şey aslında büyük oranda lüzumsuzdu.

Dediklerimi unutma.

Bu kadar planlı yaşamak istemiyorum ben.

• Bende denedim birkaç kez.Başkalarına yük olmadan ölmenin bir yolu olduğunu sanmıyorum.Bu arada intihar etmek kötüdür.

• Forumda niye herkes ölmek istiyor? ciddiyseniz bunun öteki tarafı var Allah ın verdiği canı Allah tan başka kimse alamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

quote:

Orijinalden alıntı: Last Armbender

Bak dostum, buradaki en mantıklı konuşan adamlardan bir kaçıyım ama sorsan bazı doktorlara göre bir vakayım.

Bak,

Dediklerimi unutma.

Bu kadar planlı yaşamak istemiyorum ben.

Planlı da yaşaman gereken zamanlar gelecek ama benim bahsettiğim yaşama biçimi kontrollü yaşam, arada fark var.

Umutsuzluğunu heves edebileceğin bir şeyler bularak aşmalısın. Sevip sevebileceğin her bir unsur seni hayata bir kat daha katar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebrikler 2306934 üncü intihar konusunu açtınız.

• Namaza başla kalpler yanlizca Allahı anmakla huzur bulur

• bir sürü mal insanı düşün onlar intihar etmiyor da sen mi edicen, bunları mı güldürecen ardından?
  • Cik bi ucuruma atla asagiya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dynamic222

Namaza başla kalpler yanlizca Allahı anmakla huzur bulur

Elhamdülillah ateistim.

• quote:

quote:

Elhamdülillah ateistim.

Sakın bilek kesme ya da ilaçla intihar etme çok acı verici. En temizi kafana sıkmak. Şurayı da bir oku;

http://www.webtekno.com/olumlerin-sekline-gore-hissedilen-aci-seviyeleri-h19165.html

• Okumayın nick-mesaj uyumsuzluğu

• Yaşamak güzel, herşeye rağmen nefes almak. Sahile çık 2 karı kız kes karıya git rahatlarsın

• anlamadığım, sizin karaciğer ile ilgili bir rahatsızlığınızmı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenemne1

quote:

quote:

Elhamdülillah ateistim.

Sakın bilek kesme ya da ilaçla intihar etme çok acı verici. En temizi kafana sıkmak. Şurayı da bir oku;

http://www.webtekno.com/olumlerin-sekline-gore-hissedilen-aci-seviyeleri-h19165.html

Yok ben boğazımı kesecektim.

• Yaş kaç hocam dertleşmek isterim

• Yav heee çok güzel.

İntihar etmek isteyen birine verilecek en kötü tavsiye hayat güzel demektir. Kimse en sevdiği yemeği yarıda bırakıp sofradan kalkmaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.