Şimdi Ara

Kimseye yük olmadan nerede ölebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
4.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi soruyorum. Psikolog falan filan hikaye, ilaç yazıp duruyorlar, beni hiçbir şey tedavi edemiyor. 6 aydır ilaç kullandırıyorlar bana, en sonunda karaciğer kanserinden filan öleceğim. Ne yaparsam yapayım düzelemiyorum, insanlarla kaynaşamıyorum, olmuyor. Denedim her şeyi. Öyle ya da böyle bir gün zaten intihar edeceğim, ne yapacaksınız hapis mi edeceksiniz beni? Zorla mutlu mu edeceksiniz? Devlet ötanazi olmama izin vermiyor. Hay ben öyle devletin zaten... Cesedimi kimsenin temizlemesini yıkamasını istemiyorum. Kimse zahmet etmesin yani. Evde intihar etsem ailem travma yaşar, istemiyorum böyle bir şeyi. Yani nasıl bir şey yapayım da kimse bulamasın beni?

• intihar etmek korkakların işidir. yaşamak tüm herşeye rağmen güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileklivanilya

intihar etmek korkakların işidir. yaşamak tüm herşeye rağmen güzel.

Yavvv he
  • Cüzzi bir ücret karşılığı ben seni evimde öldürebilirim nasıl istersen hemde. Kimsede bulamaz ayarlama yaparım.
  • İntihar etmek öldürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agiros -- 7 Ağustos 2016; 23:48:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntihar etmek sağlığa zararlıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intihaetme sakın baban çok kızar öldürür seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karbon monoksit zehirlenmesi ile tertemiz ölebilirsin

• bir kasa jb all birinin üzerine otur digerlerinide iç sonunda kesin ölürsün

şaka la boş ver hocam ölüp ne yapacan hayat güzel takma kafaya herşeyi insanlarla kaynaşıp ne yapacan kardeşin abin
    vs varsa onlarla takıl inan hayatda sana yanlış yapmayacak tek insanlar ailendir diger insanlar iki yüzlüdür
  • Telefon işini naptın reis bana da bi akıl ver çok kararsızım.

• Walter White'yi ara. Cesedini bile yok edecek bir formül biliyormuş.

• Ölecen de bunları mı düşünüyorsun ? Kim bulursa bulsun boşver

• Ölürken kimseye yük olmazsında öldükten sonra ruhuna yük olacak bu yaptığın. Her müslüman insan bir gün cennete girecektir yeterki müslüman olarak Allahın c,c istediği vakitte ölmüş olsun. Bunu bilmek bile müslüman olarak yaşamaya değer

• İnsanları boşver, kendine bir köpek al. En güzel çözüm. Seni aldatmayacak tek varlık

• kardeşim şuanki durumun nedir bilmiyorum fakat şunu bilmelisin

eğer dibi vurmuşsan yükselişin başlangıcındasın demektir dibe vurmak ve yükselmek hayatta olduğunun belirtisi değil mi zaten
    kalbin atışı gibi. Kimseyle kaynaşmaya filan ihtiyacın yok senin sadece ne yapmak istiyorsan onu yap diğer insanlar hayatının
    parçası olmak zorunda değil. Fakat tavsiyem sana değer veren insalarıda anlamaya çalış.
  • bi bitmediniz kardeş ne oldu eşşeğinimi çaldılar anlat derdini hele bi
  • İntihar etmek öldürür oğlum sakın ha

• quote:

Orijinalden alıntı: Tao-Zen

Cüzzi bir ücret karşılığı ben seni evimde öldürebilirim nasıl istersen hemde. Kimsede bulamaz ayarlama yaparım.

bence mesajınızı silin hocam. başınıza dert açabilir
  • Kardes yapma be. Böyle seyler düşündüğune gore durumun benden agir ama bende süper degilim. Bilgisayar Oyunları haric adam gibi yaptigim bisey yok. Okulda her zaman insanlar neden sessizsin falan diyorlar. Tahtada kalkip sunum yaparken titriyorum heyecandan rezil oluyorum sesim kisiliyor.muhabbetim 0. Suan birkatim insanları takmayi .Kitap okicam yicem kendim icin bencil yasicam daha mutlu olmaya calisicam intihar cozum dgil :(

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Ciddi soruyorum. Psikolog falan filan hikaye, ilaç yazıp duruyorlar, beni hiçbir şey tedavi edemiyor. 6 aydır ilaç kullandırıyorlar bana, en sonunda karaciğer kanserinden filan öleceğim. Ne yaparsam yapayım düzelemiyorum, insanlarla kaynaşamıyorum, olmuyor. Denedim her şeyi. Öyle ya da böyle bir gün zaten intihar edeceğim, ne yapacaksınız hapis mi edeceksiniz beni? Zorla mutlu mu edeceksiniz? Devlet ötanazi olmama izin vermiyor. Hay ben öyle devletin zaten... Cesedimi kimsenin temizlemesini yıkamasını istemiyorum. Kimse zahmet etmesin yani. Evde intihar etsem ailem travma yaşar, istemiyorum böyle bir şeyi. Yani nasıl bir şey yapayım da kimse bulamasın beni?

Bir tane köpek al, istersen sokaktan sahiplen kurtarmış olursun onu. Barınaktan da olabilir. En iyi dostun olur. Konuşmana gerek yok birbirinizi konuşmadan da çok iyi anlarsınız. Arkandan konuşmaz, arkandan iş yapmaz. Gidersin sabah filan sahilde dolaştırırsın akşam üstü dolaştırırsın. Seni gerçekten çıkarsız karşılıksız seven birisi olur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.