Şimdi Ara

Kimler yola devam ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu yaz oyunu bıraktım kaç ay oldu oynamıyorum.
    Nerde o eski heyecan, kalmadı artık.
    Eski dostlardan kimler kaldı merak ettim.
    Oynayan herkese başarılar, bol sabırlar sabırlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _3RC4N3R_ -- 14 Kasım 2009; 20:24:44 >

• Bayadır bi oynamıyorum tekrar başlamaya da hiç niyetim yok vallahi..

Sarı, Kırmızı, Mor, Turuncu Farketmez, Fenerbahçe, Cimbomu Gördü mü AFFETMEZ!!!
  • An itibariyle herşeyi sildim, tekrar başlamıştım. Presiz oyuna girme derdiyle tekrar uğraşamam.

Orijinalden alıntı: shruikan

Tad almayı bilirsen, oyunun heyecanında bir eksilme yok; aksine daha eğlenceli.
    Yine diyorum, tad almayı bilirsen.

Aynen öyle..

ayrıca oyunun heyecanında o kadar eksilme varki cidden bunu eskileri yaşamayanlar bilemez

Orijinalden alıntı: TheMassacre

@shruikan
    O tat alma 2 yıl önce idi.Söyler misin ne yapıyorsun da tat almayı başarıyorsun ? Bol bol magic pop oynayıp her ay 50 dolardan fazla para harcayarak mı ?
    Silkroad artık eğlenmek,stres atmak oyunu değil para güreştirme oyunudur anlayın artık,oyunu iyi bir inceler iseniz oynayan kesimin büyük bir bölümünü fark edeceksiniz.

Sen kimsin de benim bol bol POP oynadığımı ileri sürüyorsun? Bu ne münasip bir tarafından sallamacılıktır yahu?

Ayrıca amma bedavacı olmuşsunuz yahu; cebinizden 2-3 lira para çıkması gerektiğinde ne de çabuk b.k atmaya başlıyorsunuz. En ufak bir masrafın olmadan, herkesle eşit şekilde oynayabildiğin (tabi varsa) bir oyun varsa söyle gelelim; seni de gururlandıralım.
    And Nothing Else Matters...

Gitarım:Ibanez RG09LTD Limited Edition White
    Nutkumun tutulmasını sağlayan adam Kobe Bryant ~ 24 MVP
    Delios
    Ailedail
    Nemesis
  • Aynen yola devam...

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

@shruikan
    O tat alma 2 yıl önce idi.Söyler misin ne yapıyorsun da tat almayı başarıyorsun ? Bol bol magic pop oynayıp her ay 50 dolardan fazla para harcayarak mı ?
    Silkroad artık eğlenmek,stres atmak oyunu değil para güreştirme oyunudur anlayın artık,oyunu iyi bir inceler iseniz oynayan kesimin büyük bir bölümünü fark edeceksiniz.

Sen kimsin de benim bol bol POP oynadığımı ileri sürüyorsun? Bu ne münasip bir tarafından sallamacılıktır yahu?

Ayrıca amma bedavacı olmuşsunuz yahu; cebinizden 2-3 lira para çıkması gerektiğinde ne de çabuk b.k atmaya başlıyorsunuz. En ufak bir masrafın olmadan, herkesle eşit şekilde oynayabildiğin (tabi varsa) bir oyun varsa söyle gelelim; seni de gururlandıralım.

soyle diyelim. ben cok iyi oyuncuyum ama param yok. ee nolucak simdi? premiumsuz devil spritsiz magic popsuz serveri aglatabilme ihtimalim var mi? bu oyuna cok para yatiran mi hukmeder yoksa cok iyi oyuncu olupda parasiz biseyler cabalamaya calisan mi hukmeder? peki ne anlami kaldi iyi oyuncu ile kotu oyuncu arasinda? sahsen oyunun dengesi bozuldugu icin yaklasik 1.5 yil once oyunu biraktim.(90 lvl gelmeden 3 ay once). karakterler arasi esit ve paranin oyunculuga etki etmedigi bi oyun mu ariyosun. buyur Aion`a gel kim iyi oyuncu kim kotu oyuncu gor. silkroad da bunu goremezsin

• Premium geldiği andan itibaren oyun bozuldu. Adam gibi playerlara rastlamak zor. Elimle kastığım nukerimi hatırlarım da içimden gülmeye başlarım. Artık bot + pre + pet üstüne bir de devil spirit alıyorlar saçmalığın daniskası nerede bunun zevki 100lvl oluyor adam geliyor 40-50lvllerde damage test yapıyor. Ahaha ezik kestim seni filan falan üstüne küfürlü konuşmalar pvp yapıp yeniyorsun adam küfrediyor. Sözüm meclisten dışarı türklerin parmak bastığı her yerde oyuncu kalitesi 0 . Wow oynuyorum artık ki uzun vadede srodan daha ucuz ve paramla rezil olmuyorum.

Orijinalden alıntı: TrowZeeN

soyle diyelim. ben cok iyi oyuncuyum ama param yok. ee nolucak simdi? premiumsuz devil spritsiz magic popsuz serveri aglatabilme ihtimalim var mi? bu oyuna cok para yatiran mi hukmeder yoksa cok iyi oyuncu olupda parasiz biseyler cabalamaya calisan mi hukmeder? peki ne anlami kaldi iyi oyuncu ile kotu oyuncu arasinda? sahsen oyunun dengesi bozuldugu icin yaklasik 1.5 yil once oyunu biraktim.(90 lvl gelmeden 3 ay once). karakterler arasi esit ve paranin oyunculuga etki etmedigi bi oyun mu ariyosun. buyur Aion`a gel kim iyi oyuncu kim kotu oyuncu gor. silkroad da bunu goremezsin

Oyuna para harcamak kişinin kendi bileceği iş; ben buluyorum madem harcarım. Madem iyi oyuncuyum diyorsun, afedersin milletle çiş yarıştırmak için sen de bulup harcayacaksın.
    "Ben aslında çok profesyonel bir oyuncuyum; ama param yok işte." bu geyik sarmaz.

Ayıca konunu ne zaman "adil bir oyun" tartışmasına döndüğünü çözebilmiş değilim. Ona bakarsan ben zaten Silkroad adil bir oyun demiyorum; ama öyle işime geliyor ki Aion, WoW, LOTR bilmem neye değil de Silkroad'a para harcıyorum.

• 2 ay önce bıraktım.Girme sorunu düzelmesse dönmeyi düşünmüyorum.
  • walla ben de sıkı ve sürek li bi takipcisiydim oyunun bıraktım ramazan girmeden bi kaç gün önce ve artık herhangi bi online oyunu oynamak mı tövbe sizi bilmem ama ben 2 yıl oynadım ama şimdi bakıyorum elimde hiç bişi yok böyle bi salak oyunu nasıl oynadım vaktimi öldürdüm diorum kendime yeriniz de olsam bırakan arkadaşların kesinlik le girmem insanı anti sosyal bi insan yapıyor bu tip oyunlar şimdi kjafam rahat pc başında artık 1 2 saat oda sadece eglenmek için geciriyorum süper oluyo tavsiye ederim sizede
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.