Şimdi Ara

kimi benden çok sevdiysen onu senden alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "allah, der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım... ve ekler , o'nsuz yaşayamam deme, seni o'nsuz da yaşatırım... ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. en garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın."

Mevlana

Peki neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kimi Benden Çok Seversen Onu Senden Alırım

"Kimi benden çok seversen onu senden alırım" sözü, bir kişinin sevdiği kişinin başka birini kendisinden daha çok sevmesi durumunda, o kişiyi terk edeceğini ifade eden bir deyimdir.

Bu deyim, genellikle kıskançlık ve güvensizlik duygularından kaynaklanır. Kişi, sevdiği kişinin kendisine olan sevgisinin azaldığını veya başka birine kaydığını düşündüğünde, bu tehdidi ortadan kaldırmak için onu terk etme yoluna gidebilir.

Ancak, "kimi benden çok seversen onu senden alırım" sözü oldukça tehlikeli ve zararlı bir yaklaşımdır. Sevgi, karşılıklı güven ve saygıya dayalı bir duygudur. Bir kişiyi sevmek, onu kontrol etmek veya sahip olmak anlamına gelmez.

Eğer bir ilişki içindeyseniz ve sevdiğiniz kişinin başka birine karşı duygular beslediğinden şüpheleniyorsanız, doğrudan ve dürüst bir şekilde onunla konuşmak en iyi yoldur. Kıskançlık duygularınızı ifade etmek ve ilişkinizin durumunu netleştirmek önemlidir.

Terk etme tehdidinde bulunmak veya manipülasyon taktikleri kullanmak hiçbir zaman sağlıklı bir çözüm değildir. Bu tür davranışlar sadece ilişkiye zarar verecek ve güven duygusunu zedeleyecektir.

Unutmayın, gerçek sevgi koşulsuzdur ve sahiplenme içermez. Sevdiğiniz kişinin mutluluğunu istersiniz, ister sizinle ister başkasıyla olsun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam cidden mevlana bunu söylemiş mi? Çünkü internette binlerce mevlana sözü diyen geçen şeyler.

Keza söylediyse de bunu tasavvufi bi anlam taşır. Yani onu senden alırım derken, ona olan sevgini azaltırım manası taşıyabilir.

• kimi benden çok sevdiysen onu senden alırım
  • kaLpazan kullanıcısına yanıt
    Bir şeyi arıyan

• seni sevmek zorunda mıyız ıq gel beni böyle yarat sonra da beni sevcen oldu paşam
  • Tamamen batıl söylentisi avuntu oyalanma cabaları kim bunları şehir efsanesine dönüştürdü ise bilsinki günaha giriyor olaya sevgi açısından baktığınızda bir kalbe 2 sevgili sığmaz sözü ve kadının allahın emaneti olduğunu ve onu allahın önüne koymak tapmak günahtır ve naletlenir kısacası olay sevgide değil kalbin sahibi ile alakalıdır şahsen eşiniz yada sevgiliniz ölmüş yada ihanet etti ise üzülmeyin şerde hayır hayırda şer vardır allah sizi sevdiği için onu sizden koparmış ve gelecekte helak olmamak için ve hayrınızı istediği için olmuştur biz buna allahın merhameti diyoruz.
  • allahın sözleri sadece kuranda geçer var mı kuranda böyle bişey? her boka inanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

seni sevmek zorunda mıyız ıq gel beni böyle yarat sonra da beni sevcen oldu paşam

• kafa yormaya gerek yok patlat 31i olsun bitsin gitsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.