Şimdi Ara

Kimde Gözü Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde arkadaşla haftasonu sahilde birşeyler içmek için buluşmuştuk.

Arkadaş kendisine hazırladığı özel kokteyli termosunda getirmişti ben de öyle yaptım.

Ayrıca böyle buluşmalardan hiç eksik etmediğim JBL Flip 5 yanımdaydı ve pop dinlerken bir yandan da gün ortası demleniyorduk.

Bir süre sonra oturduğumuz bankın 15-20 metre kadar yanında ve çarprazda kalan ahşap sıra şeklindeki oturma yerine 21-23 yaşlarında sarışın bir çıtır geldi.

Mini şortlu ve güneş gözlüklü çıtır dikkatimi çekti zira hem seksi hem de radar gibi gözleriyle etrafı taradığı halinden belliydi.

Benim sırtım çıtıra dönük şekilde yanımda oturan arkadaşla konuşurken bir yandan da müziğin sesini yükseltmeye başladım.

Arkadaş da bu arada çıtırı gözlemliyordu ve bana da rapor ediyordu.

Ara ara baktığımda çıtırın yanında kitabını getirdiğini, bağdaş kurarak oturduğunu bu yüzden her yerinden buram buram seksilik aktığını görebildiğim gibi arkadaşın dikkatimi çekmesiyle kitabın tam orta yerine oturtuğu cep telefonuyla da ilgilendiğini fark ettim.

Arkadaşla bir yandan içip bir yandan da neşeli bir şekilde güle oynaya konuşurken çıtırın yanına 3 sırtlan yanaşmaya başladı, bunlar aynı sıranın diğer ucunda oturdular ve çıtırla aralarında 2 metre mesafe vardı.

Arkadaş bana rapor ettikçe ben de bakıp olanları izledim:

Sırtlanlardan kolunda Apple Watch olanı kalkıp çıtırın yanına gitti ve kolundaki saati gösterip birşeyler anlatmaya çalıştı, heralde saati soruyordu.

Çıtır üf püf çekerek çantasını çıkardı ve o sırada çantasına koyduğu telefonunu sırtlana gösterdi, belliki Türkçe bilmiyordu.

Sırtlan daha sonra uzaklaştı ve gurubuna döndü. Çıtır bunlara hiç yüz verdiğinden olsa gerek kısa bir süre sonra sırtlan gurubu kalkıp gitti.

Arkadaş daha sonra beni dürttü:

"Abi bunu görmen lazım !!!"

Baktığımda çıtırın oturduğu sıradan kalkıp karşı sıraya aynı şekilde bağdaş kurarak ve sahilde oturan birisinin aksine, sırtını denize vermiş halde oturduğunu gördüm.

Arkadaş "Abi bu parçaları turistler bilmez Tarkan açsana !" deyince ben de Tarkan' dan çalmaya devam ettim.

Arkadaşın ricası ile sesini biraz daha yükselttim.

Gelen rapora göre çıtır ara ara bize bakıyor, bizimle ilgileniyordu hatta arkadaş yeniden dürtünce tekrar baktım ve çıtırın bu defa yüzü bize dönük halde oturduğunu farkettik.

Tam bu esnada JBL' in şarjı bitti ama ben Iphone 15 PM 1 TB Natural Titanium cihazdan çalmaya devam ettim.

Bir ara arkadaşa "Artık vaktı geldi, benim sırtım dönük benimle değil seninle ilgilenmiştir muhtemelen. Benim içmekten mütevellit çişim geldi. WC' ye gideceğim sen de kalkıp çıtırın yanına git" dedim.

Arkadaş onaylayınca sırt çantamı arkadaşa emanet bırakıp yakındaki WC' ye girdim.

Döndüğümde çıtırın yerinde yeller esiyordu.

Arkadaş sordum:

"Abi sen kalktıktan hemen sonra o da kalkıp senin gittiğin yöne doğru gitti, görmedin mi?"

"Görmedim, beni WC' ye takip mi etti yani!?"

"Yok abi sadece o yöne doğru gitti ve gözden kayboldu, bence sende gözü vardı ve senin gittiğini zannedip o da gitti"

"Olur mu öyle şey, boşuna mı sırt çantamı sana emanet bıraktık, belliki döneceğiz. Neyse kısmet değilmiş"

"Abi ama çok güzeldi ya, bir daha böylesi gelmez..."

Bu olayı yaklaşık 2 haftadır arkadaşla zaman zaman konuşuruz,

Kızın gözü kimdeydi?

• ilk yorum

• Tam kıza yavşayacağın vakit jbl nin pili bitiyo ve senin de çişin geliyo... ayrıca ordaki çantanın sana ait olduğunu bu kız nerden bilsin, belki diğerine aittir diye düşünmüştür.. ayrıca dötü dönük olsan sensin, dötünü dönmüş birisine bu dünyada hangi karı bakar, cevabı bilen yazsın...

• Bir ayrıntıyı şimdi hatırladım:

Sırtlanlar ortamdan uzaklaştıkdan hemen sonra arkadaş kızdan olumlu sinyaller almaya başladığında "Abi benim içecek bitti, şuradaki büfeden kendime bira alacağım, sen de ister misin" deyip bira almaya gitti.

Yaklaşık beni 10 dakika bankta yalnız bıraktı ve kız yerinden ayrılmadan oturmaya devam etmişti....

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Yav birader ne anlatıyon sen çıtır sırtlan falan hiç mi işiniz gücünüz yok ya yok 15 pm natürel titanum falan ilk önce bi tipini göster bize ondan sonra cevap verelim sende mi gözü var arkadaşındamı ki bence ikinizdede gözü yok siz kimsinizki o kız size bakacak gelmişsin burda laf ebeligi yapıyosun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam doyumsuz. Dan Blizerian kızlarını versen yine doymaz. Radar gibi devamlı antenler açık aranıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bekçi Olan Var Mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Gözü bozuk olanlar buraya
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.