Şimdi Ara

Kim suçlu Türknet mi Ttnet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Arkadaşlar ben 2 ay önce ( borçsuz olarak) ttnet yazlık internet aboneliğimi Turknet'e taşıttım. Hattım açıldı bana verilen adsl kullanıcı adı ve şifresi ile internete girdim kullandım hatta faturalarımı ödedim. Fakat bu hafta ttnet bana 130 tl fatura çıkattı. Sizce hangi kurumu aramalıyım ? Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz? Daha önce bu olayı yaşan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam ne faturasiymis bu 130 tl aydınlatabilir misiniz? Bildigim yazlik internetlerin parasi peşin aliniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktivasyon işlemini tamamlaması gerekir Türknet'in 444 0 375'i arayarak durumu anlatın ve şikayet kaydı oluşturun borç silinecektir ama bundan sonra gene çıkmaya devam eder Türknet'i arayıp şikayet kaydı oluşturun.
  • https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-oyle-bir-yerden-yakaladiki-fatura-duzenbazligi--128295032 banada borç çıkarttı mayıs ayının faturasını madem haziranda göremezmişim adamalar beni geçiş yaptım diye avuakta vermişler AVUKAT ZIRT PIRT ARIYOR icra diye sağolsun 2aylık olmayan borcu yedirdiler sayelerinde icra ne öğrendik madem sistemde hata oluşmuş avukat borcunu silin 2aylık borcu ödeyeyim ona bile razı değiller.
  • Turknet'e nasıl başvurduğunuz önemli. Sıfırdan bağlantı olarak mı, işletmeci değişikliği şeklinde mi başvurdunuz? Sıfırdan bağlantı olarak başvurduysanız ttnet'i kendiniz iptal ettirmeniz gerekiyor. İşletmeci değişikliği şeklinde başvurduysanız (abonelik sözleşmesine ek olarak 2 nüsha işletmeci değişiklik formu imzalamış olmanız lazım) ttnet suçlu. Müşteri hizmetleri personeli eğitimsiz olduğu için bu detayları size söylemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.