Şimdi Ara

kim bu citizen videosu nerden çıktı.içerde (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
6
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=vQQNb1cji5A

merhaba arkadaşlar.

elma nickli arkadaşımızın ''İşte DH üyesi İrem- (VIDEO)'' konu başlığı ile açmış ve paylaşmış olduğu üstteki video tarafımdan yapılmıştır.

kendisine buradan tekrar teşekkürlerimi iletmek isterim.

bu konuda çoğu arkadaş videonun nerden çıktığını ve neden yapıldığını merak etmiş.

bende videonun tamamını yayınlayarak ve nedenini anlatarak cevap verme gereği duydum.

bilgisayarımda çektiğim video ve fotoğrafları düzenlediğim bir gün şunu farkettim.

harddisc'te kızımın yaklaşık 400gb. videosu 50gb. fotoğrafı var.ama kızımla değil video ,aynı karede çekilmiş 20 tane bile fotoğraf olmadığını gördüm.

çünkü hep çeken benim.Yahu dedim ölümlü dünya yarın ölsem bu çoçuk beni nasıl hatırlayacak!

aradan bir kaç gün geçtikten sonra donanım haberde asus bilgisayarımı ateşle yarışması olduğunu gördüm.

amatör bir video ile katılımın kabul edildiği bu yarışma benim için bir vesile oldu.

Baştan söyleyeyim yarışmaya videoyu gönderip açılan konuda paylaştığımda, iddaalı olmadığımı eğlence amaçlı olarak katıldığımıda belirttim.

zaten yarışmanın kazananı sanırım geçtiğimiz ayın 27 sinde falan belli olmuş.yani videoyu burada paylaştığımda reklam olmamış olacak.

peki neden katıldım o zaman? arkadaşlar kırbaç olmayınca at bazen yola çıkmıyor.yarışma bahanesi ile aslında kendimizi kırbaçladık.

Her neyse senaryo aslında kısaca şöyle idi.

Kızımın laptop'ına bir arkadaşı kötü deyince gelip bana söylüyor ve bende sen anlarsın diye başımdan savıyorum.

hacker olan baba annesine gidip bana bilgisayarı öğret diyor.baba anneside ona donanım haber sitesinde ki tüm videoları izleyip forumda takılmasını öğütlüyor.

olay böyle başlıyor.forumda takılıp bilgi edinirken citizen la takışıp duruyor.

bazen konulara sataşıp trollük yapıyor.

editörlerin videolarına sataşıp negatif yorumlar yapıyor.

vs.vs.vs. Ancak kızım hastalanınca bazı konuların çekimlerini yapamadık.ayrıca kendisi de seneryoya çok müdahele edip herşeyi istediği gibi yönlendirince

bende onu kırmadım ve ortaya saçma sapan bir şey çıktı.çekimler ve konu yarıda kaldı.

bende elimdekilerle daha çok kamera arkası niteliğinde basit bir video yaptım.

şimdi hergün izleyip duruyor.pepeden bıkmıştık artık.

buyrun iyi seyirler.

http://www.youtube.com/watch?v=5cCFkflM1fs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYIN KARANLIK YÜZÜ -- 2 Şubat 2014; 17:45:24 >

• tutar
  • :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıyı okudum fikrim değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klavuz Karga -- 31 Ocak 2014; 18:14:15 >
  • Baya baya komedi olmuş hocam video, çok beğendim hem de güzel bir hatıra oluşturmuşsunuz kızınız ile kendinize.
  • Hocam çok güzel olmuş. Harika bir anı oluşturmuşsunuz.
  • teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize sevindim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne var bu Citizen'de
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavuz Karga

Yazıyı okudum fikrim değişti

+1 aynn

İyi düşünmüşsünüz hocam.Bence başarılı olmuş.
  • Çok güzel olmuş gerçekten :)
  • Çok güzel olmuş önlerden yerimizi alalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önlerden
  • AYIN KARANLIK YÜZÜ A kullanıcısına yanıt
    Hocam emeklerinize sağlık çok güzel ve eğlenceli olmuş.
  • Beğendim başarılı olmuş.
  • hocam bu videoların dışında teknolojiye ilgisi varmı kızınızın? böyle baba kız hangi anakart daha iyi muhabbeti falan çok iyi olurdu evlenip çocuk yapasım geldi valla Bu arada maşallah kızınıza ''k'' leri ''t'' diye söylemesi de çok şirin ya bkz. titap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authorized -- 31 Ocak 2014; 20:05:11 >
  • Mükemmel olmuş, suratımdan tebessüm eksik olmadı. Ayrıca söylemeden geçemiyicem süper bir babasınız
  • Bizde niye böyle baba yok

Helal olsun vallahi güldürdünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 31 Ocak 2014; 20:12:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna da ilk sayfadan

Edit: Ciddi anlamda keyifli bir video olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor bin Odin -- 31 Ocak 2014; 20:29:09 >
  • Önlerden.

Hocam video harika bu arada özellikle citizen bölümünü beğenmiştim yine beğendim. Çok güzel bir anı oluşturmuşsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennickolmusum -- 31 Ocak 2014; 20:19:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metnkaya

hocam bu videoların dışında teknolojiye ilgisi varmı kızınızın? böyle baba kız hangi anakart daha iyi muhabbeti falan çok iyi olurdu evlenip çocuk yapasım geldi valla Bu arada maşallah kızınıza ''k'' leri ''t'' diye söylemesi de çok şirin ya bkz. titap

Titap olayını farketmişsiniz.evet k harfini t olarak konuşur.bende öyleydim kücükken.hatta simdi bile onunla cok konustugum icin bazen bende oyle konusuyorum.Ayrıca teknolojiye oldukca meyilli.benden bulasıyor ister istemez.ben teknolojiye cok meraklıyım.oda icinde büyüyor.gecenlerde beraber kasa topladık.tesekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Bizde niye böyle baba yok

Helal olsun vallahi güldürdünüz

valla bendede yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.