Şimdi Ara

KİLOLU ARKADAŞLAR GELİN DİYET VAR (FAİK DİYETİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öğle yemeği:2 avuç su
    akşam 18:00 'a kadar poşet çiğnenicek(bakkal poşedi)
    18:00 dan yatana kadar bi parça gazete kağıdı..

YARAR GÖRENLER VARMIŞ.

• İlk önce beyini eritiyor galiba sende oyle bir etki olmuş

Biraz daha uygula biz de iyiyse yaparız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

İlk önce beyini eritiyor galiba sende oyle bir etki olmuş

1.78

kilo 75

haset

haset
    haset

haset

haset
    haset
    haset

• Dalga geçilecek konular değil bunlar. Bunu ancak yaşayan bilir. Ben 40 küsür kilo verdim. 84-85 e sabitlenip kaldım.Ne alıyorum, ne de verebiliyorum daha fazla. Diyete başlamadan önce, kesinlikle bu işin şakası olmadığını, uzun ve yorucu bir yola girdiğinizi bileceksiniz. Önce, mental olarak hazırlayın kendinizi. Sonra diyet ve spor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Dalga geçilecek konular değil bunlar. Bunu ancak yaşayan bilir. Ben 40 küsür kilo verdim. 84-85 e sabitlenip kaldım.Ne alıyorum, ne de verebiliyorum daha fazla. Diyete başlamadan önce, kesinlikle bu işin şakası olmadığını, uzun ve yorucu bir yola girdiğinizi bileceksiniz. Önce, mental olarak hazırlayın kendinizi. Sonra diyet ve spor.

son bir ayda 115 den 107ye düştüm ama spor olayını düzene sokamıyorum kurs falan düzenli değil. Siz ne kadar sürede verdiniz o kadar? şimdilik 90 kiloya düşsem yeter gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saralonde

quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Dalga geçilecek konular değil bunlar. Bunu ancak yaşayan bilir. Ben 40 küsür kilo verdim. 84-85 e sabitlenip kaldım.Ne alıyorum, ne de verebiliyorum daha fazla. Diyete başlamadan önce, kesinlikle bu işin şakası olmadığını, uzun ve yorucu bir yola girdiğinizi bileceksiniz. Önce, mental olarak hazırlayın kendinizi. Sonra diyet ve spor.

son bir ayda 115 den 107ye düştüm ama spor olayını düzene sokamıyorum kurs falan düzenli değil. Siz ne kadar sürede verdiniz o kadar? şimdilik 90 kiloya düşsem yeter gibime geliyor.

1.5 sene diyelim. Spor şart. Spor yapmazsan derin sarkar. Kasların güçlenmez. En güzeli kickboks

• Faik diyeti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

İlk önce beyini eritiyor galiba sende oyle bir etki olmuş

• 3.5 ay önce boy 1.79 kilo 96 dıydı mesut yarın antakya biberi kapsülünü kazanmıstım programdan mail atarak 3 ay kadar kullandım şuan kilo 79 7 kilo daha vermem lazım diet i bıraktım spor yapıyorum şuan inşallah 1 1.5 aya o 7 kiloyuda vericem
  • Tanımayanlar için, Faik:

KİLOLU ARKADAŞLAR GELİN DİYET VAR (FAİK DİYETİ)
  • Kibrit kutusuna güldüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.