sabahleyin:bir kibrit kutusu(BOŞ) öğle yemeği:2 avuç su akşam 18:00 'a kadar poşet çiğnenicek(bakkal poşedi) 18:00 dan yatana kadar bi parça gazete kağıdı..
YARAR GÖRENLER VARMIŞ.
İlk önce beyini eritiyor galiba sende oyle bir etki olmuş
Biraz daha uygula biz de iyiyse yaparız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
1.78
kilo 75
haset
haset haset
haset
haset haset haset
Dalga geçilecek konular değil bunlar. Bunu ancak yaşayan bilir. Ben 40 küsür kilo verdim. 84-85 e sabitlenip kaldım.Ne alıyorum, ne de verebiliyorum daha fazla. Diyete başlamadan önce, kesinlikle bu işin şakası olmadığını, uzun ve yorucu bir yola girdiğinizi bileceksiniz. Önce, mental olarak hazırlayın kendinizi. Sonra diyet ve spor.
quote:
Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün
Dalga geçilecek konular değil bunlar. Bunu ancak yaşayan bilir. Ben 40 küsür kilo verdim. 84-85 e sabitlenip kaldım.Ne alıyorum, ne de verebiliyorum daha fazla. Diyete başlamadan önce, kesinlikle bu işin şakası olmadığını, uzun ve yorucu bir yola girdiğinizi bileceksiniz. Önce, mental olarak hazırlayın kendinizi. Sonra diyet ve spor.
son bir ayda 115 den 107ye düştüm ama spor olayını düzene sokamıyorum kurs falan düzenli değil. Siz ne kadar sürede verdiniz o kadar? şimdilik 90 kiloya düşsem yeter gibime geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Saralonde
quote:
Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün
son bir ayda 115 den 107ye düştüm ama spor olayını düzene sokamıyorum kurs falan düzenli değil. Siz ne kadar sürede verdiniz o kadar? şimdilik 90 kiloya düşsem yeter gibime geliyor.
1.5 sene diyelim. Spor şart. Spor yapmazsan derin sarkar. Kasların güçlenmez. En güzeli kickboks
3.5 ay önce boy 1.79 kilo 96 dıydı mesut yarın antakya biberi kapsülünü kazanmıstım programdan mail atarak 3 ay kadar kullandım şuan kilo 79 7 kilo daha vermem lazım diet i bıraktım spor yapıyorum şuan inşallah 1 1.5 aya o 7 kiloyuda vericem
Tanımayanlar için, Faik:
Kibrit kutusuna güldüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme