Şimdi Ara

Kilo vermek için diyet yapan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lisedeyim göbeğim ve yan kısımlarım çok artık utanıyorum bahçede dolaşamıyorum en az 6-7 kilo vermem lazım boğazımı tutamıyorum ağıe yemekler yiyorum okulada otobüsle gidip gelince spor yapamıyorum.Onerisi olab varsa yardımcı olabilir akşamları yururuşmu yapsam.Diyet önerisi olan varsa özelden yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekmek,şeker,hamur işleri vb kes günde 30 dk koş zayıflarsın
  • dışarıdan bir şey yeme evde de az ye tamam verilir gibi duruyor.
  • Koşmaya da gerek yok, düzgün beslendiğin sürece yarım saat yürüsen bile yeter günde. Hiçbir türlü ekmek yeme, abur cubur yeme, çaya kahveye şeker atma, hamur işi yeme, pirinç pilavı yeme, dışarıdan içecek içme. (kola, fanta, gazoz, meyve suyu vb). Bunları yaptığın sürece max 2-3 ayda verirsin o kiloyu.
  • Arkadaşlar ekmeği kesemiyorum okula gidiyorum ne yiyelim kantinde evden ne götürelim,sabahları çogunluklan mısır gevreği yiyorum kilo aldırırmı acaba 350-400ML sut ile tüketiyorum haftada 3 gün böyle yapıyorum diğer 2 gün ise tost

• Gelir şimdi kilo vermek çok kolay ben kilo alamıyorumcular...

• quote:

Orijinalden alıntı: TOMATOMAYOMA

Arkadaşlar ekmeği kesemiyorum okula gidiyorum ne yiyelim kantinde evden ne götürelim,sabahları çogunluklan mısır gevreği yiyorum kilo aldırırmı acaba 350-400ML sut ile tüketiyorum haftada 3 gün böyle yapıyorum diğer 2 gün ise tost

Yulaf ezmesini tavada suyla kaynat 5-6 dk evde süt tarçın muzla karıştır ye hem tok tutar hem de sağlıklı.
    Youtubea genç ve fit yulaf ezmesi yaz çıkar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Salona gitmeden verirsen benim yaptığım hatayı yaparsın son 1 yılda 10 kilo verip 10 kilo aldım parça parça. Aşırı güçsüzleştim, kollar kız çocuğu kolu kadar kaldı. 3 aydır spor salonuna gidiyorum kollar toplandı güçlendim ama kilo vermedim yemeye devam.

• YeneÄŸi kesme ama günde en az 15 km bisiklrt sür faydasını sende görürsün eminim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOMATOMAYOMA

Arkadaşlar ekmeği kesemiyorum okula gidiyorum ne yiyelim kantinde evden ne götürelim,sabahları çogunluklan mısır gevreği yiyorum kilo aldırırmı acaba 350-400ML sut ile tüketiyorum haftada 3 gün böyle yapıyorum diğer 2 gün ise tost

Dostum gevrek yiyeceksen nesfit ye metabolizmanı hızlandırıyor 2 haftada 1.5 kg vermiştim öğlen için çeyrek kepek ekmeğine bir sandwitch hazırlayıp yanında götürebilirsin akşam ise kendine ton balıklı güzel bir salata hazırla yada hindi/tavuk göğüsünün haşlayıp tavuklu salata da yapabilirsin haftada 1 kere şu cappy pulby portakallardan içebilirsin vücut uzun süre şekersiz kalırsa halsizlik ve bitkinlik baş gösterir düşünmekte zorluk çekersin kısaca kafan iyi çalışmaz

• Gerçek bir dh üyesi en az 100 kilodur ve sismanlar kulübüne uyedir

• Tatlı, çikolata, cips, abur cubur yeme. Paket bisküvilerden yeme. Bunları hayatından çıkar.
    Kola ve IceTea alışkanlığın varsa geçiş sürecince şekersizlerini tüket.
    Kahve çay içersen şekersiz iç.
    Canın aşırı tatlı çekerse Latte içebilirsin.
    Listeye uymazsan mesela ekmek yemezsen kabız olursun. Vücudun alması gereken liflerden dolayı.

Sabah 1 adet ceviz, normal boyutta kaşarlı tost ye.

Öğlen yemek yiyorsan 6-8 kaşık susuz yemek ye. Baklagil veya bamya, ıspanak gibi. Bunlar etsiz olmalı. Yanında 2 dilim ekmek yada 3 kaşık pilav veya makarna.
    Yemek yerine 1 el büyüklüğü ızgara veya çok çok az yağ ile cızbız yapılan et, tavuk, balık yiyebilirsin. (Et yapışmasın diye az miktarda yağ ile pişirilen)
    Öğlen yemek yemen zorsa kahvaltıdaki gibi sandviç yiyebilirsin. Ton balığı, kaşar, peynir vs. yiyebilirsin. İşlenmiş et yeme. Sosis gibi.
    1 ekmek yerine 1 orta boy meyve yiyebilirsin. Bu mevsime göre mandalina mesela.

İkindide 2 orta boy meyve veya 1 meyve 1 küçük süt veya küçük paket puding (danoneler gibi). Puding haftada 1 veya 2 gün yiyebilirsin.
    1 meyve yerine 3 kuru kayısı veya 1 kuru incir.

Akşam yemeği öğle yemeği ile aynı.

Yemeklerde yağsız salata serbest, 2 kaşık yoğurt veya 1 ayran serbest. Çorba ve zeytin yeme. Çorba içersen ekmek yeme.
    Akşam acıkırsan meyve ye.

Liste diyetisyen listesi.
    Durumunuz varsa özel diyetisyene git. Yoksa devlet hastanelerine git. Bu listenin aynısını verir. Tecrübe sabit ;)

Yaşın genç bu yaşlarda aldığın kilon kalıcı olabilir. Diyete ilk başladığında açlıktan başın ağırabilir. Alışıyorsun bir süre sonra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.