Şimdi Ara

Kilo veriyorum [Kilo verenler konuya] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
8
Favori
28.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu ramazan kötü oldu ya, al işte 72ye düşmüştüm 2 günde 73 oldum yine, artık sahurda yemiyeceğim sadece iftarda, ama biliyorum yine kilo alacağım. Sahurda millet kilo verir biz alırız anasını satıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Beyler bu ramazan kötü oldu ya, al işte 72ye düşmüştüm 2 günde 73 oldum yine, artık sahurda yemiyeceğim sadece iftarda, ama biliyorum yine kilo alacağım. Sahurda millet kilo verir biz alırız anasını satıyım.

çok su içemek lazım birde dengeli yemek,
    beçn sporç u arttıçrdım bayağı.
    birde ayın sonunda metabolizma mahvolacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Beyler bu ramazan kötü oldu ya, al işte 72ye düşmüştüm 2 günde 73 oldum yine, artık sahurda yemiyeceğim sadece iftarda, ama biliyorum yine kilo alacağım. Sahurda millet kilo verir biz alırız anasını satıyım.

Ramazanı bu yüzden sevmiyorum işte tam kilo vermeye başlamıştım, bugün göbek çıktı yine. Gecenin 4ünde yemek mi yenir ya, bir de bütün gün açsın akşama doluyor mide. Başlarım böyle işe. Cidden yine moral falan kalmadı bende.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Ramazanı bu yüzden sevmiyorum işte tam kilo vermeye başlamıştım, bugün göbek çıktı yine. Gecenin 4ünde yemek mi yenir ya, bir de bütün gün açsın akşama doluyor mide. Başlarım böyle işe. Cidden yine moral falan kalmadı bende.

akşam aslında çorba ağırlıklı beslenmek lazım.

ama bütün gün aç oluyorsun söz dinletmek ne mümkün, dalıyorsun direk yemeğe tatlıya
    sonra şişince hareket de edemiyorsun.
    birde ramazan kilo verdirir diyorlar

• Ramazan kilo verdirmez aldırır
  • Sahurda ne yiyosunuz acaba kuzu cevirme falan mi ? Dilin bitane domates salatalik yaninada peynir bide sut icin en iyisi vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Dich -- 22 Temmuz 2012; 17:57:28 >
  • Sporun 11.günü 18.07.2012 idi.
    12.Gün Mola
    13.Gün Mola
    14.Gün Mola
    15.Gün Mola

Arkadaşlar 4 gündür spora gitmiyorum. Akşam iftarı yaptıktan sonra zaten hiç halim kalmıyor. Ama yine de kilo veriyorum sanki. 2 gündür tutuyordum orucu, bugün tutamadım, şuan oruçlu olmamama rağmen 87.3 kiloyu gördüm.

@diffriend
    Acaba iftardan sonra eliptik bisiklet ile kilo verilir mi? Verilirse nasıl verilir?
  • sanırım kepek ekmeği alt takımların çalışma düzenini çok güzel ayarlıyor. Ekmeği komple kestiğimde kabızlık problemi yaşıyordum. Kepek ekmeği yediğim günler çok rahattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

sanırım kepek ekmeği alt takımların çalışma düzenini çok güzel ayarlıyor. Ekmeği komple kestiğimde kabızlık problemi yaşıyordum. Kepek ekmeği yediğim günler çok rahattım.

ben bir dilim kepek ekmeği yiyorum sadece kahvaltıda. durum: kabız nasıl çözecez bunu?
  • @Cineman

Hocam öncelikle ara vermek iyidir ama çok çabuk ara vermişsiniz. Sporunuzu haftada 4 güne çekip aralıklı giderseniz daha iyi olur, alışkanlık sağlar.

Onun dışında oruç kilo aldırır, vücut işleyişini değiştirdiğinden ötürü. İlk 5-6 gün belli etmese de 7.günden sonra vücut o günki metabolizma hızınıza göre ayarlar bazal metabolizma hızını.

İftardan sonra spora gelirsek, bol protein dolu bir tabak, yanında da az karbonhidrat (maksimum 30gr) aldıktan sonra 2 saat bekleyin. Tabi bu 2 saat içerisinde hareketli olun. Yemek kana karıştıktan sonra sporunuzu yapabilirsiniz. Sahurda abartmadıysanız kilo vereceksinizdir. Sürekli su alın bu arada gün içinde çok su kaybedeceksiniz çünkü oruçtan ötürü.

Onun dışında eliptik bisiklet en kolay yağ yakan alet bana göre; ama dikkat etmenizde yarar var nabzı çok hızlı arttırıyor. 20dk H.I.I.T yapıp 20dk da eliptik bisiklet yaparak ciddi oranda yağ yakımı sağlayabilirsiniz ama vücut dayanır mı bilemem :) 30dk koşu bandı, 15dk eliptik de yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

@Cineman

Hocam öncelikle ara vermek iyidir ama çok çabuk ara vermişsiniz. Sporunuzu haftada 4 güne çekip aralıklı giderseniz daha iyi olur, alışkanlık sağlar.

Onun dışında oruç kilo aldırır, vücut işleyişini değiştirdiğinden ötürü. İlk 5-6 gün belli etmese de 7.günden sonra vücut o günki metabolizma hızınıza göre ayarlar bazal metabolizma hızını.

İftardan sonra spora gelirsek, bol protein dolu bir tabak, yanında da az karbonhidrat (maksimum 30gr) aldıktan sonra 2 saat bekleyin. Tabi bu 2 saat içerisinde hareketli olun. Yemek kana karıştıktan sonra sporunuzu yapabilirsiniz. Sahurda abartmadıysanız kilo vereceksinizdir. Sürekli su alın bu arada gün içinde çok su kaybedeceksiniz çünkü oruçtan ötürü.

Onun dışında eliptik bisiklet en kolay yağ yakan alet bana göre; ama dikkat etmenizde yarar var nabzı çok hızlı arttırıyor. 20dk H.I.I.T yapıp 20dk da eliptik bisiklet yaparak ciddi oranda yağ yakımı sağlayabilirsiniz ama vücut dayanır mı bilemem :) 30dk koşu bandı, 15dk eliptik de yapabilirsiniz.

Evde koşu bandı yok, zaten o saatte komşular rahatsız olur sesinden.
    Eliptik bisikletle yapsak olmaz mı sadece?

• sonunda beklediğim şey gerçekleşti..dünyalık ameller için mübarek ve yegane dinimiz suçlanmaya başlandı..üzücü ama dediğim gibi beklenen ve belki İSTENEN de buydu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

sonunda beklediğim şey gerçekleşti..dünyalık ameller için mübarek ve yegane dinimiz suçlanmaya başlandı..üzücü ama dediğim gibi beklenen ve belki İSTENEN de buydu..

dinimizi suçlamıyoruz ki
    ramazanın metabolizmayı yavaşlattığını söylüyoruz

• Arkadaşlar konumu kapattırmayın, gidin özelden halledin.
  • Beyler bişi söylüyeceğim.Mesela iftarı açıyoruz 1litre su tüketiyoruz hali ile 1 kg almış oluyoruz.Gece diyelim 30-35dk bisiklet sürüyoruz terliyoruz hali ile.Bu ter ile vücuttan atılan sadece su mu? yoksa yağ mı? Yani iftardan sonraki sporda iftarda aldığımız sularımı yakıyoruz sadece yemekler duruyor mu?
  • ben 3 ayda 12.5 kilo verdim

3 ay önce 76 idim

şimdi 63.5 oldum

boy 1:74

mission completed
  • Arkadaşlar Ramazan dolayısıyla spora ara verdim. Şuan 87 kiloyum. 3 kilo vermişim yani. İnşallah devamı gelir 75 kiloya inene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

Arkadaşlar Ramazan dolayısıyla spora ara verdim. Şuan 87 kiloyum. 3 kilo vermişim yani. İnşallah devamı gelir 75 kiloya inene kadar.

Hocam benimde hedefim 75 kilo. Bende şuan 79 kiloyum. Nisandan beri diyet + spor yapıyorum 20 kilo verdim. Bence eğer oruç tutuyorsan sakın bırakma spor yapmayı. Ramazanda kilo vermek çok zordur ama kilo almak çok kolaydır. Ben oruçluyken iftardan 1 saat önce 1 saatlik yürüyüş yapıyorum. İftardan sonra da 1-30 saat yürüyorum. metabolizma yavaşladığı için kilo fazla veremiyorum ama hiç değilse kilo almıyorum. Ramazan bitene kadar büyük ihtimal 75 kilo olurum ondan sonrada vücudun toparlanması için spor salonuna falan gitmeyi düşünüyorum. Sizinde böyle bir düşünceniz falan var mı ? O kadar kilo verdikten sonra vücud haliyle sarkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

Arkadaşlar Ramazan dolayısıyla spora ara verdim. Şuan 87 kiloyum. 3 kilo vermişim yani. İnşallah devamı gelir 75 kiloya inene kadar.

Hocam benimde hedefim 75 kilo. Bende şuan 79 kiloyum. Nisandan beri diyet + spor yapıyorum 20 kilo verdim. Bence eğer oruç tutuyorsan sakın bırakma spor yapmayı. Ramazanda kilo vermek çok zordur ama kilo almak çok kolaydır. Ben oruçluyken iftardan 1 saat önce 1 saatlik yürüyüş yapıyorum. İftardan sonra da 1-30 saat yürüyorum. metabolizma yavaşladığı için kilo fazla veremiyorum ama hiç değilse kilo almıyorum. Ramazan bitene kadar büyük ihtimal 75 kilo olurum ondan sonrada vücudun toparlanması için spor salonuna falan gitmeyi düşünüyorum. Sizinde böyle bir düşünceniz falan var mı ? O kadar kilo verdikten sonra vücud haliyle sarkıyor.

Ben bir 4 kilo daha verirsem havuza başlamayı düşünüyorum. Havuzda kilo verirsem sarkma olmaz bence ama.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.