Şimdi Ara

Kilo verirken spor salonuna gitmeye gerek varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
17.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşım spor salonuna gitmeden kendi 30 kilo vermiş

ben ikilemde kaldım. spor salonuna gitme imkanım var ama acaba arkadaşım gibi mi yapsam? ne öneriyorsunuz sizce düş yürüyüş yeterlimi yoksa spor salonu şartmı?

• Gollum Sarıoğlu kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhabalar dostum..

Kilo vermek istiyorsan salonu sana tavsiye ederim. Salona gidersen hem kilo verir hem vücut direncin artar güç kazanırsın. Dediğin arkadasın kilo vermıs olabilir anatomi meselesi. Sindirimi hızlandıran içecekler içmeni tavsiye ederım. Aksam yemegnden sonra da her aksam yuruyus.

Bunları yaptıgın taktırde sabırla kombine ettikten sonra saten kendın farkına varacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gollum Sarıoğlu

yaklaşık 15-20 kilo fazlam var

arkadaşım spor salonuna gitmeden kendi 30 kilo vermiş

ben ikilemde kaldım. spor salonuna gitme imkanım var ama acaba arkadaşım gibi mi yapsam? ne öneriyorsunuz sizce düş yürüyüş yeterlimi yoksa spor salonu şartmı?

Spor salonu şart değil. Yürüyüşü dışarıda yapmak daha iyi. Genelde Türkiye'de çoğu spor salonu oksijen yönünden yetersiz. Oksijensiz ortam, faydalı değil.

Çünkü; Metabolizma hızının artması için gerekli ön koşul yeterli oksijen alımıdır.

Amaç kilo vermekse, çık dışarı bir rota çiz ve yürüyüş yap.

Kilo vermekten başka, vücut geliştirmekte istiyorum dersen, bu konuda destek alabileceğin bir spor salonuna git derim. Hocalarının seninle ilgilendiği bir spor salonu.

• aynen vücut direncim çok zayıf ve kondisyonum çok düşük :(

@onurow

@insanist

insanist hocam valla amacım hem zayıflamak hemde sıkılaşmak. 1.85 107 kilo falanım. zaten çatlaklar ayrı bi dert(artık bune lazermi, dövmemi bilemem bişiler düşüncez bu son iş)

ben sarkma olmasınran korkuyom. sarkma olursa estetisyene gitcem işim gücüm yok başka nasıl düzelcek

yaşıdım yer çok yüksekde şehrin. oksijenin babası burda var ama işte üşengeçlik ağzıma mıçtı. spor salonu buradan 20 dakika uzakta yokus asagı kısa sürüyo ama yukarı cıkarken cok yorar ama otobüs var
    giderken yürüyüp gelirken otobüs düşünüyorum
  • quote:

aynen vücut direncim çok zayıf ve kondisyonum çok düşük :(

@onurow

@insanist

insanist hocam valla amacım hem zayıflamak hemde sıkılaşmak. 1.85 107 kilo falanım. zaten çatlaklar ayrı bi dert(artık bune lazermi, dövmemi bilemem bişiler düşüncez bu son iş)

ben sarkma olmasınran korkuyom. sarkma olursa estetisyene gitcem işim gücüm yok başka nasıl düzelcek

yaşıdım yer çok yüksekde şehrin. oksijenin babası burda var ama işte üşengeçlik ağzıma mıçtı. spor salonu buradan 20 dakika uzakta yokus asagı kısa sürüyo ama yukarı cıkarken cok yorar ama otobüs var

Yürüyüşle bu kiloları verirsen o sarkma olacağını sanmam. Zaten boyuna göre kilon tabiki fazla, ama cok ciddi değil.

Yürüyüşe gelirsek, bulabilirsen arkadaş bul bu konuda, kendini kıyaslayarak spor yapan insanlar, daha fazla verim alıyor. Böyle düşününcede spor salonu mantıklı, en azından orda arkadaşın var. 1 Hafta kadar yürüyebildiğin kadar yürü.

quote:

Orijinalden alıntı: insanist

quote:

aynen vücut direncim çok zayıf ve kondisyonum çok düşük :(

@onurow

@insanist

Yürüyüşle bu kiloları verirsen o sarkma olacağını sanmam. Zaten boyuna göre kilon tabiki fazla, ama cok ciddi değil.

Yürüyüşe gelirsek, bulabilirsen arkadaş bul bu konuda, kendini kıyaslayarak spor yapan insanlar, daha fazla verim alıyor. Böyle düşününcede spor salonu mantıklı, en azından orda arkadaşın var. 1 Hafta kadar yürüyebildiğin kadar yürü.

Dostum yürüyüşle neyin kilosunu verıyosun sen allahını seversen :D :D güldürmeyin beni ya aksam aksam :D adam koşu bandında kosar bisiklet yapar ne bilim birsürü makına var gelmişsiniz kosu yap yeter :D tamam kosu da yapılır da kosu genelde aksam yemegınden sonra yapıp eve gelırsın dusunu alırsın uyursun bu kadar..

Sen bırak sadece yuruyus yapsanda olur diyenleri :D

• Saten kilo vermeyi kafasına koyan bir GENC'in kilo vermenın yanında vucut yapsam mı diye dusunmesi de olmalı. Kilo verıp aynı zamanda vucut yapma hayalı kuran mılyonlarca genc varken sadece kosu yap demek tam bi sacmalık..

Kosuyu genelde sahıl mekanlarında 40 yas ustu insanlar yapar. sporcuları katmıyorum onlar kondısyon için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurow -- 31 Aralık 2013; 21:46:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo vermeye ihtiyacım var..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kilolu birisine koşma önerilmez çünkü kilosundan dolayı koşarken dizlerine, ayak bileklerine ve omurgasına ciddi olarak yük bindirir ve eklemlerde hasarlara yol açabilir.Bu nedenle kilolu birisinin diyetle birlikte hızlı tempoda yürüyüş yapması ve/veya hafif egzersizlerle kilo vermeye çalışması daha sağlıklı bir yöntem olacaktır.Beslenme konusundaki bir çok uzman ayda 4-5 kg vermenin sağlıklı olduğunu söylese de Prof. Dr. Erkan Topuz en sağlıklı zayıflama şeklinin ayda 1-2 kilo vermek olduğunu, hızlı kilo vermenin bağışıklık sistemini zayıflatacağını ve hastalıklara davetiye çıkaracağını söylemektedir.

Spor salonuna gidip gitmemek tamamen maddi durumuna ve senin tercihine kalmış bir şey.Ben fitness için bir spor salonuna kayıt oldum ama salonda pek ilgilenen olmadı o nedenle bıraktım.Şimdi egzersizlerimi evde yapıyorum.Eğer spor salonunun hocaları iyi olsaydı spor salonuna devam ederdim.

Boy 176 Kilo 118'den 97'e indi hedefim 75.Başarılar dilerim.

• dostum sana bir ipucu vereyim sorduğun soruyla alakalı değil ama kilo verirken , diyet yaparken en çok şeker yemekten uzak dur, şeker yağdan ekmekten çok çok daha tehlikelidir ve daha çok yağ yapar, yani sağlıklı yaşam oydu buydu derken meyveye abanırsan yüksek miktarda şeker almış olursun kilo falan veremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurow

Saten kilo vermeyi kafasına koyan bir GENC'in kilo vermenın yanında vucut yapsam mı diye dusunmesi de olmalı. Kilo verıp aynı zamanda vucut yapma hayalı kuran mılyonlarca genc varken sadece kosu yap demek tam bi sacmalık..

Kosuyu genelde sahıl mekanlarında 40 yas ustu insanlar yapar. sporcuları katmıyorum onlar kondısyon için..

saçmalamışsın, kile verirken vücut yapabilir ama adamın zaten amacı sadece kilo vermek, ayrıca koşu gerçekten çok çok yararlıve sağlıklı birşeydir ki her yaştan insanın yapması gerekir
  • sigaram S kullanıcısına yanıt
    Zayıflamayı dusunen bırı vucut yapıp güçte kazanmayı dusunmelı bence sacmalamakla alakası yok dostum. Ayrıca yuruyus saglıksız dıye bısey dedıgımı sanmıyorum ben..
  • onurow O kullanıcısına yanıt
    vücut yapmak sana güç kazandırmaz salt kütle/hacim yani kasın görünüşüne odaklı birşeydir vücut geliştirme ki spordan bile sayılmaz, sağlıklı olmak istiyorsa bir insan yüzme , basketbol , tenis , boks vb sporlar yapsın emin ol daha sağlıklı dinç olur, ve sadece görünüş için kas yapan spor salonlarında ter akıtan insanlar görüyorum esneme germe hareketleri bile yapmıyorlar buda zararlıdır yoksa taharet bile alamazsın vücut yaparken esneme gerdirmelerede bir o kadar önem vermek lazım, ayrıca koşu gereksiz ve 40 yaş üstü insanlar yapıyor sahilde demişsin konuşmalarından bilgisizlik akıyor dostum
    Bilgisizlik ? Dostum guldurme benı allahını seversen yazıklarına bakıyorum da harbıden sacmalamanın dıbıne dıbıne vurmussun :D Isımadan hiçbi vucut geliştirici spora baslamaz. ha baslayanlar amator olabilir onlarda sonucunu agrılarla alıyor saten.

Bu arada kım kosu gereksız dedi anlamadım ben :D Yanı ne ıctıysen bızede verde bızde oradan buradan sallayıp senın gıbı sacmalayalım :D İyi oku yazıdımı kendın kurgulayıp gelıp burada ahkam kesme tamam mı paşam benım :D

Bilgisizlikmiş hey allahım ya ne gunlere kaldık :D :D
  • beyler yarın spor salonuna başlıyom. yaklaşık 35-40 dakika yürücem gidiş ve geliş ortalaması. işte bide salonda çalışma. inş bi 30 kilo veririm ondan sonra full kas çalışması

hayalimde bu adamdaki gibi bir vücut var. buna yaklasırsam ne guzel olur ya boyum bu adamdan uzun ama işte çok emek ister bu vücut ama yılmıcam inş

Kilo verirken spor salonuna gitmeye gerek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gollum Sarıoğlu -- 1 Ocak 2014; 19:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurow

Bilgisizlik ? Dostum guldurme benı allahını seversen yazıklarına bakıyorum da harbıden sacmalamanın dıbıne dıbıne vurmussun :D Isımadan hiçbi vucut geliştirici spora baslamaz. ha baslayanlar amator olabilir onlarda sonucunu agrılarla alıyor saten.

Bu arada kım kosu gereksız dedi anlamadım ben :D Yanı ne ıctıysen bızede verde bızde oradan buradan sallayıp senın gıbı sacmalayalım :D İyi oku yazıdımı kendın kurgulayıp gelıp burada ahkam kesme tamam mı paşam benım :D

Bilgisizlikmiş hey allahım ya ne gunlere kaldık :D :D

bir kere paşam maşam konuşma önce, bilgisizin tekisin, evde 2 ağırlık kaldırmakla bu işin ehlide olunmuyor, senin okuyup ögrendiklerini ben unutuyorum, bana saçmalamışsın demişsin ama ben saçmaladığımı falan görmüyorum yazdıklarımın hepsi doğru şeylerdir, 2 gün spor yapıpda bu işin ehli olup insanlara bilmişlik taslama ne spordan ne vğcut geliştirmeden ne bu konuyla ilgili başka birşeyden zerre anladığın yok, bilgisizin en önde gidenisin cahilsin yukardada sen yazdın koşu gereksiz 40 yaşındaki insanlar yapar genelde sahilde diye, daha kendi yazdığından haberin yok, en iyisi insanları yanlış bilgilendirmeyi bırakta başka işlerle ilgilen bildediğin konudada uzmanlara kafa tutma

:D dostum bırak edebıyat yapmayı sımdı :D yukarda yazmıssın dedın ben sana yazdıgımı buraya yazıyorum oku ıyı anla tamam mı biladerim ??

'' tamam kosu da yapılır da kosu genelde aksam yemegınden sonra yapıp eve gelırsın dusunu alırsın uyursun bu kadar.. '' yazmısım bunda kosu gereksız dıye bı yer varmı yok yada sen oyle gormek ıstysn :D

kim ev de 2kg kaldırmıs da işin ehli olmus dostum neyın kafasındasın sen anlamadım cozemdım ben senı :D işte senın kusurunda o gorememen orandan burandan uydurman ? :D yine de anlamadıysan ne dıyeyım artık KURBAN OLDUGUM senı de boyle yaratmıs :D

Pardon pardon da uzman kım senmısın :D :D :D :D Neşe kaynagım oldun resmen dostum ne dıyeyım sana :D :D
    kardeşim kendıne hedef koyman guzel.. insanist her ne kadar kos yeter dese de sen benım dedıgıme gldın :D Kilo verip aynı zamanda vucut yapmaya karar vermene sevındım kardeşim.

Bu vucutu yapan kişi 1 yıla yakın veya daha fazla bı zaman içinde yapmıstır kolay bişey degil yanı.. sabır ve calısırak emın ol yaparsın bişeyler.
  • onurow O kullanıcısına yanıt
    yazdıklarından çaresizlik akıyor, saçmalamanın dibine vurmuşsun afedersinde senin yazdığın ''Kosuyu genelde sahıl mekanlarında 40 yas ustu insanlar yapar. sporcuları katmıyorum onlar kondısyon için'' bu konuda ne kadar cahil olduğunu gösterir ki benimle tartışacak bir kelime dahi bulamamışsın anca 'çözemedim seni dostum, neyin kafasındasın dostum, neşe kaynağımsın dostum' tek yazdığın bu kayda değer kaale alınacak bir kelimen bile yok , emin ol senden çok çok daha fazla bilgili ve uzmanım bu konuda, benim zaten uydurduğum birşey yok ne uydurduysam yaz göreyimde uydurduğum birşey bile yok asıl sen neyin kafasındasın kim ne uydurmuş allah aşkına senin gibi bilmediğim konuda uzman kesilen bir kişilik değilim biliyorum diyorsam emin ol biliyorum bilgiliyimdir, sen yine saçma saçma konuşmaya devam et
    emek ister ama emeğin yanında steroid'de ister, kimse takviyesiz böyle bir vücut yapamaz
  • streoid asla kullanmam ya

onun gibi olmak gerçekten emek ister ama ona yaklaşsam bile yeterli. gördügüm en iyi vücut :D

bakalım inş iyi gider salon. herkese teşekkürler yorumlar için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.