Şimdi Ara

Kıl dönmesi bitkisel tedavi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
52.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şurdaki kıl dönmesi linkinde ki kıl dönmesi bölümünü kopyaladım;

    http://www.saracoglu.at/bolum.php?name=bitkiler&hid=isirgan

    Kuyruk sokumunda kıl dönmesi (kist dermoid sakral)
    Kuyruk sokumunda zaman zaman beliren çıbanlara, halk arasında kıl dönmesi denmektedir. Tıp dilinde kist dermoid sakral olarak adlandırılır. Kuyruk sokumunda bulunan kıl kökleri oturma veya giydiğiniz kıyafetin sürtmesi gibi etkenler ile içe doğru döner ve kıl deri altına doğru büyümeye başlar. Deri altında zamanla oluşan kıl yumağı bu bölgede kistik bir yapı oluşturur. İşte bu bölgenin iltihaplanması cerahatli bir çıbanın ortaya çıkmasına neden olur. Kendiliğinden ya da yardımla patladığı zaman içindeki cerahat boşalır, ancak kistik yapı ve kıl yumağı içeride kaldığı için olay tekrar tekrar ortaya çıkabilir. Böyle durumlarda ısırgan lapası mükemmel bir yardımcıdır. (Bakınız: Kür 3) Kıl dönmesine karşı şikayeti olan Çankırı’lı bir hasta, kitabımdaki ısırgan kürünü uyguladıktan sonra bakınız ne anlatıyor, “ hocam, yıllardır kuyruk sokumumdaki kıl dönmesine bağlı iltihaplan-madan ve ağrıdan çektiğimi bir Allah, bir de ben bilirim. Ne zamanki, kitabınızı okudum ve oradaki ısırgan lapasını uyguladım ve şifa buldum. Her uygulayışımda topak topak siyah kıl yumakları çıktı. O kadar çok çıktı ki, hayret ettim. Size minnettarım, yıllardır çektiğim bu dertten kurtuldum.”

    Değerli okuyucu, ısırgan lapası kürünü kullanıp başarılı sonuç almış o kadar çok insan var ki, küçük bir kıl dönmesi, insanın tüm yaşam kalitesini olumsuz etkileyebiliyor. Ne rahat oturabilirler, ne de sızıları diner. Bazen öylesine rahatsız edicidir ki, insanı çalışamaz hale getirebilir. Şüphesiz ki, bir çözümü de ameliyattır. Hekiminize bu konuda danışınız. Bazen ameliyat da çözüm olamamaktadır, çünkü, tekrar nüks etme ihtimali de vardır.



    Prof.Dr İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun Kıl dönmesi kürü ;

    http://www.saracoglu.at/bolum.php?name=urunler&s_op=ushow&urunid=kil_donmesi_kuru

    Bunu deneyen var mı ?Sonuç verir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikçiler -- 31 Ağustos 2011; 8:32:04 >







  • İşe yarar mı ?
  • Hocam denemekte fayda var ama faydası sadece rahatlatmaya yönelik olacaktır tahmini.

    Bunun tedavisi operasyon ile. Ameliyattan korkuyorsan gümüş nitrat-fenol tedavisini araştır. Prof.Dr Nihat Bengisu, Op.Dr Orçun Oral Şentürk(fenol) bu doktorların nette siteleri var araştır istersen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PoseDn

    Hocam denemekte fayda var ama faydası sadece rahatlatmaya yönelik olacaktır tahmini.

    Bunun tedavisi operasyon ile. Ameliyattan korkuyorsan gümüş nitrat-fenol tedavisini araştır. Prof.Dr Nihat Bengisu, Op.Dr Orçun Oral Şentürk(fenol) bu doktorların nette siteleri var araştır istersen.



    Kıl dönmesine karşı şikayeti olan Çankırı’lı bir hasta, kitabımdaki ısırgan kürünü uyguladıktan sonra bakınız ne anlatıyor, “ hocam, yıllardır kuyruk sokumumdaki kıl dönmesine bağlı iltihaplan-madan ve ağrıdan çektiğimi bir Allah, bir de ben bilirim. Ne zamanki, kitabınızı okudum ve oradaki ısırgan lapasını uyguladım ve şifa buldum. Her uygulayışımda topak topak siyah kıl yumakları çıktı. O kadar çok çıktı ki, hayret ettim. Size minnettarım, yıllardır çektiğim bu dertten kurtuldum.”

    Hocam şu doğru mudur acaba ?İlgilendiğin için sağol.




  • Ben deneyeceğim İnşALLAH şifa bulursam İnşALLAH herkese haber veririm arkadaşlar.
  • Kardeşim önemli olan kılların çıkması değil sadece. O bölgenin kürete edilmesi lazım ve ya ameliyatla yada dediğim yöntem ile kapatılması lazım. Önemli olan ordaki siyah delik.

    Ne kadardır var sende ? Belirtiler neler ve kesin teşhis konuldumu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 1 Eylül 2011; 14:29:35 >
  • kardeş bununla neden uğraşacaksınki ameliyatsız yöntemler var 10dk. da operasyonu yapıp gönderiyorlar hiçbirşey yokmuş gibi çıkıp evine gidiyorsun. birkaçta ilaç kullanıyorsun tamam. maliyetide 200-250tl gibi birşey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PoseDn

    Kardeşim önemli olan kılların çıkması değil sadece. O bölgenin kürete edilmesi lazım ve ya ameliyatla yada dediğim yöntem ile kapatılması lazım. Önemli olan ordaki siyah delik.

    Ne kadardır var sende ? Belirtiler neler ve kesin teşhis konuldumu?



    Hocam ben kesin teşhisi koydum.Bende 3 aydır falan var.Küçük bir delik,içinden iltihap falan geliyor sürekli.Bir kere de kanama oldu.Deneyenler internete yazmış delik kapandı diye fakat bilemiyorum.Deneyeceğim İnşALLAH.

    @antibiyotik

    Bunu deneyelim olmassa onu deneriz o da olmazsa ameliyat artık.

    ilgilendiğiniz için hepinize teşekürler.ALLAH razı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikçiler -- 1 Eylül 2011; 22:08:58 >




  • Evet ilk kez uyguladım.İnşALLAH şifa bulurum.
  • İnşallah bulursun kardeşim gelişmeleri yaz
  • Kıl dönmesini önlemek için, ya lazer ile kıllardan arınmak lazım ya da cerrahi yöntemler ile bu hastalıktan kurtulmak lazım diğer şekilde belirtilen çözüm önerilerine katılmıyorum.
  • Dün ilk deneyişimdi.Çok bir fark yaşamadım.Yarın bir daha yapacağım ısırgan otu kürünü.Bakalım neler olacak.İnşALLAH şifa gelir.
  • Bu gün bir daha yaptım kürü.Uyguladıktan sonra bir temizlik bir ferahlama hissediyorsunuz rahatsız bölgenizde.Bakalım bir kaç hafta sonra neler olacak.
  • arkadasim 1 yararini gordun mu ? bende bi kac yildir cekiyorum kil donmesinden
  • Takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c a g a t a y

    Takip

    konuyu hortlatmis
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

    Bu gün bir daha yaptım kürü.Uyguladıktan sonra bir temizlik bir ferahlama hissediyorsunuz rahatsız bölgenizde.Bakalım bir kaç hafta sonra neler olacak.

    Sonucu tam olarak yazsaydın keşke olumlu yada olumsuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MyPLanet

    quote:

    Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

    Bu gün bir daha yaptım kürü.Uyguladıktan sonra bir temizlik bir ferahlama hissediyorsunuz rahatsız bölgenizde.Bakalım bir kaç hafta sonra neler olacak.

    Sonucu tam olarak yazsaydın keşke olumlu yada olumsuz

    Tam olarak kullanmadım ameliyat oldum.Tam sonucu ben de bilmiyorum.
  • kara melhem (ihtiyol) de işe yarıyor
  • TAKİP.. ifşa etmeyin ama ha.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.