Şimdi Ara

Kilo Verince Yağlarım Sarktı Ne Yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklasik 1 aydir zayifliyorum toplamda 4.5-5 kg civari zayifladim. Ama bir sorun var. Kolumdaki yağlar sarkmaya başladı. Ben fark edemedim ama söyleyenler oldu gerçektende sarkmaya baslamis vücudum bende gördüm . Ne yapmaliyim? Tavsiyeleri olan ve tecrubesi olanlar yardimdci olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekrar kilo al düzelir

• Normal. Yaninda birazda vucut calisin. Duzelecktir.

Derinizin ici bosaliyor sarkmalar normal

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Vücut çalışmaktan kastiniz ağırlık altına girmek mi ? Koşu yapmam fayda sağlamaz mi

• Giden yaglarinizin yerini kas ile doldurursaniz iyi bir gorunume sahip olabilirsiniz.

• ağırlık çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

Giden yaglarinizin yerini kas ile doldurursaniz iyi bir gorunume sahip olabilirsiniz.

Dambil ile mi çalışmam gerek ? Yada koşu yapmak ? Tavsiye arıyorum ben herturlu yolu denetim yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo verince deri sarkar mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Röntgenci.

Vücut çalışmaktan kastiniz ağırlık altına girmek mi ? Koşu yapmam fayda sağlamaz mi

Kadame kadem agirligi artirin hocam. Yag oraniniz azaldikca kas oraninizda artsin.

Ama bu kilo vermeyi bir miktar yavaslatacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

quote:

Kadame kadem agirligi artirin hocam. Yag oraniniz azaldikca kas oraninizda artsin.

Ama bu kilo vermeyi bir miktar yavaslatacaktir

Koşu yapmak ?

• Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    Hocam pek etkisi olacagini sanmiyorum.

Sizin kol, bacak, omuz, gogus, karın calismaniz lazim.

Haftada 2 gun calissaniz bunlara yeterli olur diye dusunuyorum ama unutmayin sarkmayi onleyecek-azaltacak kadar. Diğer turlu kilo vermeniz zorlasir.

• quote:

Haftada 2 gun calissaniz bunlara yeterli olur diye dusunuyorum ama unutmayin sarkmayi onleyecek-azaltacak kadar. Diğer turlu kilo vermeniz zorlasir.

Peki bunları nasıl çalışırım. İllaki alet olması mi gerekli yada fitness salonuna mi gitmeliyim ?

• Bilinçsizce kilo vermeyin. Allah korusun zayıf oldum derken hasta olabilirsiniz. Zayıflamak için spor vs yapıyorsanız dengeli beslenip ağırlık çalışın. Aşırıya kaçan diyetlerden uzak durun

• spor yapacaksınız başka çaresi yok. inanmayacaksınız biliyorum ama ben de çok kiloluydum neredeyse hiçbir şey yemeden ve günde 3-4 saat spor yaparak 9 günde 15 kilo verdim ama bende hiç sarkma olmadı 1 kilo bile almadım henüz
  • O deriyi kasla doldurursan sarkma gider mantıken

• quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Bilinçsizce kilo vermeyin. Allah korusun zayıf oldum derken hasta olabilirsiniz. Zayıflamak için spor vs yapıyorsanız dengeli beslenip ağırlık çalışın. Aşırıya kaçan diyetlerden uzak durun

Hocam valla daha demin yağlı yağlı gomdum mideye diyet yapmıyorum. Sadece ekmeği kestim . günde 1 ekmekten fazla yiyordum. Tabi bide porsiyon azalttım.

• Vücudun çalışma mantığı o kadar basit değil. İnsanların kilo verince hala göbeği ve bazı yerlerinde yağ olmasının sebebi genelde yanlış kilo verimi + bazı bölgelerdeki yağın daha yavaş erimesi. Forumdaki önceki yazılarına bakılırsa bu konuda bilgisizsin, saçma bir şekilde aç kalarak kilo verdiğini düşünüyorum. Düzgün sporla, dengeli beslenerek, çok az yemeyerek diyet yapmalısın. Verdiğin kilonun yarısının kastan gittiği görüşündeyim.
  • quote:

quote:

Peki bunları nasıl çalışırım. İllaki alet olması mi gerekli yada fitness salonuna mi gitmeliyim ?

Salona yazilmak en mantiklisi hocam. Hem size bir beslenme programida verilir. Vucudunuz gerekli besinlerden mahrum kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Vücudun çalışma mantığı o kadar basit değil. İnsanların kilo verince hala göbeği ve bazı yerlerinde yağ olmasının sebebi genelde yanlış kilo verimi + bazı bölgelerdeki yağın daha yavaş erimesi. Forumdaki önceki yazılarına bakılırsa bu konuda bilgisizsin, saçma bir şekilde aç kalarak kilo verdiğini düşünüyorum. Düzgün sporla, dengeli beslenerek, çok az yemeyerek diyet yapmalısın. Verdiğin kilonun yarısının kastan gittiği görüşündeyim.

Onceki yazilarimi nerreden gördün hocam profilin kapali
    Ayrıca kendimi ac bırakıyorum. Okulda yarim beyaz ekmek arası kadar yiyordum şimdi 2 dilim buğdaylı ekmek arası peynir+kıvırcık yiyorum. Beyaz ekmeği yemeyeli 1 ay oluyor. Akşam yememden kesmedim hala aynı şekilde önceki gibi ama ufak porsiyon yiyorum. Onyargidan once bir dinleseydiniz keşke

• quote:

quote:

Vücudun çalışma mantığı o kadar basit değil. İnsanların kilo verince hala göbeği ve bazı yerlerinde yağ olmasının sebebi genelde yanlış kilo verimi + bazı bölgelerdeki yağın daha yavaş erimesi. Forumdaki önceki yazılarına bakılırsa bu konuda bilgisizsin, saçma bir şekilde aç kalarak kilo verdiğini düşünüyorum. Düzgün sporla, dengeli beslenerek, çok az yemeyerek diyet yapmalısın. Verdiğin kilonun yarısının kastan gittiği görüşündeyim.

Ayrıca kendimi ac bırakıyorum. Okulda yarim beyaz ekmek arası kadar yiyordum şimdi 2 dilim buğdaylı ekmek arası peynir+kıvırcık yiyorum. Beyaz ekmeği yemeyeli 1 ay oluyor. Akşam yememden kesmedim hala aynı şekilde önceki gibi ama ufak porsiyon yiyorum. Onyargidan once bir dinleseydiniz keşke

Küçükken ben benzer yöntemle 25 kilo vermiştim, saçmalıktan başka bir şey değil. Kaybettiğinin yarısı kas olacak, güçsüzleşceksin, görüntün beklediğinden çok daha kötü olacak. (kendimi aç bırakıyorum kısmını doğru yazdığını düşünerek konuşuyorum)
    Yapman gereken tek şey ekmeği, hamur işini, her türlü içeceği, tatlıyı, şekeri kesmek, günde 3 öğünden fazla yememek, ve her gün biraz yürümek. Her sabah yumurta ye, yiyebiliyorsan zeytin ye, hiç ekmek yeme, bir dilim bile, o seni sadece daha çok acıktırır 2-3 saat içinde. Akşam eve geldikten sonra şöyle çıkıp dışarıda yarım saat yürüsen yeter. Gece de 8 den sonra yememen ve en azından bir 7 saat uyuman lazım. Doğru beslendiğin takdirde ne kadar yersen ye kilo verirsin, çünkü zaten düzgün beslenen bir insan 1-2 haftadan sonra istese de çok yiyemez, doyar.
    Profiline bakmadım, genelde insanlar hakkında not alırım forum üstünde,
    Arkadaşlar yaşım 16,5 boyum 169-170 arası.
    Ayda 1 cm uzamak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl yapabilirim?
    tarzı notlar almışım, ona bakarak kim olduğunu hatırladım.

• quote:

quote:

quote:

Küçükken ben benzer yöntemle 25 kilo vermiştim, saçmalıktan başka bir şey değil. Kaybettiğinin yarısı kas olacak, güçsüzleşceksin, görüntün beklediğinden çok daha kötü olacak. (kendimi aç bırakıyorum kısmını doğru yazdığını düşünerek konuşuyorum)
    Yapman gereken tek şey ekmeği, hamur işini, her türlü içeceği, tatlıyı, şekeri kesmek, günde 3 öğünden fazla yememek, ve her gün biraz yürümek. Her sabah yumurta ye, yiyebiliyorsan zeytin ye, hiç ekmek yeme, bir dilim bile, o seni sadece daha çok acıktırır 2-3 saat içinde. Akşam eve geldikten sonra şöyle çıkıp dışarıda yarım saat yürüsen yeter. Gece de 8 den sonra yememen ve en azından bir 7 saat uyuman lazım. Doğru beslendiğin takdirde ne kadar yersen ye kilo verirsin, çünkü zaten düzgün beslenen bir insan 1-2 haftadan sonra istese de çok yiyemez, doyar.
    Profiline bakmadım, genelde insanlar hakkında not alırım forum üstünde,
    Arkadaşlar yaşım 16,5 boyum 169-170 arası.
    Ayda 1 cm uzamak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl yapabilirim?
    tarzı notlar almışım, ona bakarak kim olduğunu hatırladım.

Aynen . notlar doğru. Boy aynı hala. 5 e yakın kilo verdim o yazdıkların notlardan sonra hocam. Ama işte tek sorun sarkması. 15 tatil vesilesi ile kosuya başlamayı düşünüyorum. Hava su aralar çok soğuk zaten kar yeni kalktı yerden biraz ısınmasını bekliyorum. Haziran gibi fitnessa yazılacağım. Şuan için bu pek mümkün görünmüyor. Yapabileceğini başka tavsiyelerin varsa yaparım hocam. Sonuçta 25 kilo vermişsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.