Şimdi Ara

Kilo verince neler degisti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
5
Favori
27.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kucuklugumden beri kilolu bir insanim. Sinav sebebiyle son 2 senede rekor rakamlara ulastim ama artik yeter. Yarin baslayacagim calismalara. Merak ettigim sey ise kilo verince hayatinizda neler degisti? Olumlu ya da olumsuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

4 - yemek için yaşamak yerine yaşamak için yersin
    5 - daha çok sevişirsin
    6 - doğal seçilimde en arka sıralardan en ön sıralara gelirsin
    7 - bi ortama girdiğinde farkedilirsin
    8 - artık özgüvenli olabilirsin hiçkimse çıkıpta aa bu şişko neyine güveniyo böyle ya diye konuşmaz arkandan
    9 - havuzda, denizde mayo giymen gereken yerlerlde artık lımbıl lımbıl yağların olmadığı için göğsünü gere gere gezersin
    10 - artık güneş gözlüğü takabilirsin yusyuvarlak kafana güneş gözlüğü taktığında arkandan pacmane benziyo diyenler adam karizma diye bahsederler
    11 - kendini daha çok seversin, aynaya baktığında küfretmezsin saçını her şekle sokabilirsin şişkosun diye saçını arkaya taramana gerek kalmaz
    12 - daha kolay ortam yaparsın arkadaş gruplarına daha rahat girersin millet önyargıyla yaklaşmaz seni yanında istememezlik yapmaz şişkosun diye

1 senede 141 kilodan 78 kiloya düşen biri olarak söylüyorum bunları kilo ver ve sonuçları gör tabi 3. madde istisna eğer tipin yoksa zayıflayınca kız falan gelmez tip şart ben şişmanken bile bazı kızlar geliyodu
  • Hiçbir şey değişmiyor , sadece kıyafetlerini large benden yerine medium alırsın...
  • Valla şöyle söyleyeyim 2-3 yıl boyunca ailevi sebeplerden ve kafamın başka şeylerde olmasından ciddi şekilde kilo almıştım. Kız mevzularına falan girersin ama o halimle düşününce gerçekten zor. O yağlanma sadece birikme olarak değil vücuduna sivilce falan olarak geri döner. Kısaca her türlü seni kötü gösterir.

Sonra 1.5 ayda 15 kilo verdim. Kas yaptım. Kız işlerine döndüm hayatımı yaşıyorum. Eğer dışarı çok çıkmıyorsan faydası olmayacaktır.
    Çıkıyorsan da yanına gelip "Ooo çok değişmişsin" falan demeleri ve egonun tavan yapması muhtemel.

Daha önceden spor yapmadıysan da şunu söyleyeyim. Eğer atacak 1 adımın bile kalmayana kadar koşup önüne sunulan mantıyı, pastayı, fast foodu reddedersen o azminin karşılığını her türlü alırsın.
  • daha sağlıklı bir yaşamın olur bi yere yürümek merdiven çıkmak vs daha kolay bir eylem olur. ter koku falan azalır. insanların sana bakışları azalır. eğer tip varsa kız şansın artar ama yoksa değişen olmaz

+Kardiyo yaptığın için nefesin açılır.Daha geç yorulursun.
    +Daha hızlı koşarsın.
    +Daha yükseğe sıçrarsın.
    +Daha az terlersin.
    +Metabolizman hızlandığı için sivilceler daha çabuk geçer,yaralar daha çabuk iyileşir.

-Güç kaybedersin(kas çalışırsan böyle bir eksi olmaz).

Ama en önemlisi fit bir vücut için önemli olan %70 beslenme %30 spordur.
    Daha Fazla Göster
  • 1,5 senedir fitness yapıyorum iyiki başlamışım diyorum fakat bir türlü istediğim kilolara inemedim ama işte çok iradeli değilim sanırım.

• ben de uzun süre kiloluydum sonra verdim neler değişti dersen büyük bi özgüven geliyor. Toplum içinde çok rahat hareket edebiliyorsun, kalabalığa karışabiliyorsun daha sosyal oluyorsun. Spor faaliyetlerine istediğin gibi katılabiliyorsun. Bisiklettir, yüzmedir vs.

E bunların sonucu daha sosyal daha kendine güvenen bir birey. Kızlarla da aran iyi oluyor haliyle. Ayrıca kendini daha sağlıklı daha dingin ve dinç hissetmek paha biçilemez.
    4 - yemek için yaşamak yerine yaşamak için yersin
    5 - daha çok sevişirsin
    6 - doğal seçilimde en arka sıralardan en ön sıralara gelirsin
    7 - bi ortama girdiğinde farkedilirsin
    8 - artık özgüvenli olabilirsin hiçkimse çıkıpta aa bu şişko neyine güveniyo böyle ya diye konuşmaz arkandan
    9 - havuzda, denizde mayo giymen gereken yerlerlde artık lımbıl lımbıl yağların olmadığı için göğsünü gere gere gezersin
    10 - artık güneş gözlüğü takabilirsin yusyuvarlak kafana güneş gözlüğü taktığında arkandan pacmane benziyo diyenler adam karizma diye bahsederler
    11 - kendini daha çok seversin, aynaya baktığında küfretmezsin saçını her şekle sokabilirsin şişkosun diye saçını arkaya taramana gerek kalmaz
    12 - daha kolay ortam yaparsın arkadaş gruplarına daha rahat girersin millet önyargıyla yaklaşmaz seni yanında istememezlik yapmaz şişkosun diye

1 senede 141 kilodan 78 kiloya düşen biri olarak söylüyorum bunları kilo ver ve sonuçları gör tabi 3. madde istisna eğer tipin yoksa zayıflayınca kız falan gelmez tip şart ben şişmanken bile bazı kızlar geliyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmileGaillard -- 6 Mayıs 2015; 1:40:08 >

• Bununla ilgili konu bile açmıştımda

Kaanx111'in dediği doğru Kilolu insan 2.Plana atılıyor ciddiye alınmıyor ilişkileriniz gelişecek ve bir Bayan tarafından artık arzulanabileceksiniz bir bayanı arzulamayıda kendinize haram görmeyeceksiniz Merdiven çıkarken gözleriniz düz bir yer aramayacak
    Kilonuz kaç boyunuz kaç birde Fotoğraf atarsanız hocam ona göre yorum yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Bununla ilgili konu bile açmıştımda

Kaanx111'in dediği doğru Kilolu insan 2.Plana atılıyor ciddiye alınmıyor ilişkileriniz gelişecek ve bir Bayan tarafından artık arzulanabileceksiniz bir bayanı arzulamayıda kendinize haram görmeyeceksiniz Merdiven çıkarken gözleriniz düz bir yer aramayacak

Burası türkiye kimse kimseyi kandırmasın,cebinizde paranız yoksa istediğiniz bayanı arzulamak size haram burda.
    120 kilo ol altında audin olsun cebinde tomarla para,götür kızı lüks mekana yedir yemek,hediye telefon laptop al bak bakalım neler oluyo kilo milo kalıyo mu ortada.
    Not:1.78 66 kiloyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Bununla ilgili konu bile açmıştımda

Boy 1.82 kilo 110 :((

Penis kökündeki yağları eritmeyi başarabildiniz mi?

Peniste büyüme meydana geldi mi büyüme değil de kendi boyunu ortaya çıkardımı ?
  • 24 kilo verdim fitnessla tipin de güzelse kızlarla aran çok fazla iyi oluyor ve en önemlisi kendini rahat sağlıklı hissediyorsun
  • Özgüven geliyordur kesinlikle. Ben de spora yeni başladım. Boy 1.80 falan, kilo 77. Çok kilolu görünmüyorum ama tişört giyince göbek vesaire belli ediyor. Ama kurtulunca kilolardan eminim özgüven patlaması yaşanıyordur, mesela ben kurtulsam ilk iş giyim tarzımı değiştiririm herhalde.

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

Özgüven geliyordur kesinlikle. Ben de spora yeni başladım. Boy 1.80 falan, kilo 77. Çok kilolu görünmüyorum ama tişört giyince göbek vesaire belli ediyor. Ama kurtulunca kilolardan eminim özgüven patlaması yaşanıyordur, mesela ben kurtulsam ilk iş giyim tarzımı değiştiririm herhalde.

Ben de oyle yapicam ilk olarak. Tum sene dershanede esofmanla gezdim. Kapsonlu da var tabi. Yaz geldi hala tisort giyemiyorum kilo yuzunden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 6 Mayıs 2015; 21:46:42 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.